No dobra ale co ze mną co robię nie tak? Po wgraniu moda nie ma żadnych zmian. Na pewno robiłem jak trzeba.
A ustawiłeś w "launcher" Floris Expaned Mod Pack?
Od wczoraj mam moda i mam mały problemik, gdy pomagałem Rhodkom podczas oblężenia to na zamek był biały a w mieście są gdzieniegdzie białe tekstury. Co robić? Czy pomoże mi w tym 4 punkt w FAQ, mam zainstalowane spolszczenie i hotfixa.
jak by tu powiedzieć żeby nie skłamać, samo się naprawiło. Wszystko jest ok.
Czasami tak jest.Wszyscy wiemy, że M&B nie jest idealnym programem i czasami może coś się nie załadować....
Ja na natomiast mam taki problem z włączeniem gry; RGL Error wyskakuje, ale to co jest opisane w FAQ nr2 nie działa, ściągałem z innego źródła i nic. Proszę o pomoc :)
Jak grochem o ścianę!!!!!Proponuję nowy zapis do regulaminu: za nieprzeczytanie przynajmniej pierwszej i ostatniej strony danego tematu oraz FAQ(jeżeli takowe istniej) - ostrzeżenie....Szybko się nauczą....
Może ktoś dla mnie wstawić Mount&Blade Warband z wgranym modem Floris na jakiś mirror Prosze !
To nie jest torrenty.org, ani żaden warez.Tutaj nikt nie będzie łamał warunków licencji i publikował kopii w internecie, bo ktoś ma problem z skopiowaniem folderu do folderu - zapraszamy do FAQ - znajduje się tam przetłumaczony opis instalacji modyfikacji.
Pozdrawiam!