Dobra, ja mam pomyślne wieści: MOD DZIAŁA!!! Nie mam pojęcia czemu, po prostu uruchomiłem (na directxie 7, ale wcześniej też tak robiłem i były błędy) i żadnego errora. Jak Jagoda mówiła, aż dziw że je miałem. Jestem ciekaw czy działa tak samo stabilnie w bitwach po kilkaset ludzi, póki co miałem Battle Sizer na 150, ale pewnie czas to zmienić.
A jestem ciekaw jak jest z tymi bankami, mam wrażenie że depozyt w wysokości 2000 nic mi nie daje. W raporcie o budżecie nic nie pisze o jakichś odsetkach, a w raporcie o banku kwota jest bez przerwy ta sama. Jak to z nim jest? Czy to automatycznie zmniejsza żołd wojska o odsetki?
Posiada ktoś 20-30 wojaków 7 poziomu? Ja jeszcze jestem nic nie znaczący najemnik, więc u mnie najwyższy poziom to 4, reszta za dużo... kosztuje ;] A kawaleria szczególnie. Na początku gry chciałem zobaczyć kawalerzystę 7 poziomu, awansując go cheatami, ale palec mnie rozbolał i sobie dałem spokój. ;D Oczywiście to atut, w końcu będę wykorzystywał jakieś inne wojska a nie tylko 100-200 swadiańskich lub sarranidzkich kawalerzystów.