Osoby o słabym sprzęcie?To dlaczego mi na moim sprzęcie (super sprzęcie) nie działa?i
To tak jak z tuningowanym autem ;) Jeżeli nie umiesz nim jeździć, to na nic ci to, że ma wspaniałe osiągi, ty ich i tak nie wykorzystasz w pełni.
Za przykład możemy wziąć to, że za niemożliwość grania w jakąkolwiek modyfikację obarczałeś winą Florisa, który de facto nie nadpisuje żadnych plików. Jedyne co robimy to wklejamy folder w modules. No ale cóż, jak nie wiemy co robić to czepiamy się pierwszej lepszej możliwość obwiniania i obarczania kogoś lub czegoś. Ale na pewno nie siebie, bo skądże, przecież mam super sprzęt i mam tak "świecki" umysł. To nie może być nic innego, to nie może być moja wina, to musi być Floris :/
Oczywiście tak najprościej.
Ja po raz setny napiszę, że nie mam problemów z RGL i C++. Jezeli mamy problem z RGL to zwiększamy pamięć wirtualną, wyłączamy antyviry i inne programy, które wręcz żrą naszą pamięć. jeżeli to nie działają to idziemy i kupujemy dodatkową pamięć ram i po problemie. Ja mam 6GB i raz mi tylko wyskoczył taki błąd, gdy w trakcie wczytywania gry zminimalizowałam okno gry. Jeżeli chodzi o C++ to ściągnęłam sobie, jak to jest sugerowane w sieci Microsoft Visual 2010. Co najmniej raz w tygodniu sprawdzam czy do mojego Windowsa są aktualizacje. To taki mały plus jak ma się oryginalną wersję widnowsa. Oczywiście na sprawne funkcjonowanie Florisa mogą składać sieteż inne programy z Microsoftu, o których nie mam nawet pojęcia. Ale jak można wyjaśnić to, że gram od lutego tego roku w Florisa i chodzi jak pszczółeczka ?
Jeszcze jedno jak mi wyskakuje jakiś błąd w trakcie wczytywania gry, to minimalizuje ekran i spisuje to co jest napisane w tym okienku. Następni9e włączam przeglądarkę internetowa i szukam w google. Na milion procent znajdę tam rozwiązanie na nurtujący mnie problem.
Nie trzeba geniuszu, by gra działała prawidłowo. Rozumiem to, że ałtsajderowi wywala grę, ma słabszy komputer i chłopak nie ukrywa tego i tutaj ma u mnie plusa, że stara sie za wszelką cenę je rozwiązać. Widać, że chłopak ma głowę na karku. Ty warband25 natomiast piszesz, że masz super kompa, a za niemożliwość grania obwiniasz modyfikację :/ To takie lamerskie.
Cóż prawdopodobnie dostanę warna za to, ale mi już dosłownie ręce opadają.
Pozdrawiam.