No niby uczą ich innych języków obcych. Nawet wypisują jaką to mają średnią - zdumiewające, same 5 i 6, a grać w "inglisz" jakoś "niet". Wystarczy znać tylko podstawy angielskiego, aby zrozumieć grę i to co dzieje się na naszym ekranie. WB z modyfikacją Florisa to nie jest skomplikowana gra przygodowa, w której bez tekstu ani rusz.
@MaksJ23PL troszku to dziwne, bo spolszczenie zostało zrobiona na Floris Expanded Mod Pack 2.41a. Ty grasz na 2.3 i że Ci się nie gryzie. Cud, normalnie cud :D No, ale w sumie najważniejsze, że możesz cieszyć się modyfikacją. Tylko jak gra zacznie Ci się sypać to nie pisz co jest "cięte", że gra nie chce działać, bo jak byk napisałam, że spolszczenie zostało zrobione na 2.4 ;)
Co do FAQ to fakt, miałam go pisać, ale jak zdałam sobie sprawę, że i tak co 10 jak nie "lepiej" czyta pierwszy post to doszłam do wniosku, że szkoda mojego czasu na tworzenie takiego postu. Dlatego z tego miejsca chciałabym podziękować forumowiczowi
adamk23 za stworzenie
Mini FAQ. Wspaniała robota. Miło by też było, gdyby twórca FAQ jak i inne osoby, które grają w Florisa przyczyniły się do rozwijania tego FAQ.
Link do FAQ dopisałam do pierwszego postu tego wątku. A nóż widelec ktoś tam zaglądnie ;)