Tak wiem czytałam o tym. Nawet ktoś z obecnych forumowiczów też wspominał o kosmicznych odgłosach :D. Ale ja nie mogę zrozumieć jednej rzeczy. Dlaczego 5 osób ma takie efekty dźwiękowe, a 15 ich w ogóle nie ma i nie wie o czym w ogóle jest mowa ? Jak pisałam wcześniej aby gra wraz z modyfikacja działała prawidłowo należy wrzucać mod na świeżą instalkę. I żeby nie było niejasności należy upewnić się, czy posiadamy właściwy patch jak i odpowiednie sterowniki do naszej "maszynki". Samo zainstalowanie sterów nie rozwiązuje problemu. Są ludzie którzy instalują DX11 na XP lub sterowniki karty 64bitowej na 32 i pytają się - co jest grane :D
Nie chcę mówić ani nawet na myśl mi nie naszło, że nie znasz sie lub robisz coś źle. Ale gry u mnie coś nie działa robię krok po korku operacje, które de facto usuwają mi wszelkiego rodzaju problemy/niejasności.
Jak pisałam wcześniej ja generalnie nie mam i nie miałam żadnych, nigdy, przenigdy z Florisem. Jedyny problem był z bankiem, ale jak pisałam wcześniej Hotfix go naprawia.
Tak więc jeżeli masz problem z dźwiękiem sprawdź folder z efektami dźwiękowymi, a jeżeli to nie pomoże sprawdź sterowniki. Może być też tak, że wirus może robić takiego psota. Raz u mojego znajomego część klawiszy nie działała właśnie za sprawą wirusa :/
Pozdrawiam.