Witam
Pod moją nieobecność zawsze adamk23 i ałtsajder jakoś starali się pomagać graczom tej modyfikacji za co byłam niewymownie wdzięczna. No ale jak to w życiu bywa, gracze zmieniają modyfikację, a nawet gry - norma.
Tak więc zacznę od użytkownika
Artus który napisał:
Jest proglem :P Podmieniam wszystko w native, wchodzę w Warbanda, wybieram mod native, ładuje się baaaaardzo długo (ok 5 minut), daję rozpocznij nową grę i nie rozumiem... Pisało, że jest zmienione menu kreowania postaci a było takie jak w zwykłym native... No dobra lecimy dalej, cieszę się z nowych dźwięków ale... Wszystko wygląda jak w native tzn. areny, wyposażenie, miasta, wsie. Oprócz dźwięków nic nowego się nie pojawiło a zajmuje to prawie 2Gb... Co jest nie tak? Wgrałem to zgodnie z instrukcją... Proszę o odpowiedź
Nie wiem czy czytałeś wątek tego tematu od samego początku, czy po prostu od razu napisałeś o nurtującym ciebie problemie? Osobiście uważam, że nie czytałeś, bo gdybyś czytał temat od samego początku, to wiedziałbyś, że
NIC nie podmieniamy w NATIVE. Cały ściągnięty folder w wersji 2.4 wklejamy do folderu Modules. Wykonując tą czynność powinniśmy mieć dwa foldery w
MODULES - Natives( oryginalny folder ) i Floris Expanded Mod Pack 2.4. Jeżeli mamy wersje 2.3 to
tu i
tu macie podpowiedzi co należy zrobić.
Generalnie nic nie podmieniamy w Native - ten folder należy zostawić
nie naruszony. Nic tam nie wklejamy, ani nie dokonujemy żadnych nadpisów, czy zmian w jego strukturze. Jeżeli chcemy zagrać i cieszyć się modyfikacją Floris Expanded Mod Pack 2.4 należ ją ściągnąć, a następnie
wkleić do folderu Modules. Następnie uruchamiamy Launcher i tam wybieramy modyfikację. Domyślnie jest ustawione na Native. Więc należy zmienić na modyfikację Floris Expanded Mod Pack 2.4.
Co do samego banku - ja nie dokonuje tam żadnych wpłat - w końcu wiem, że nie wyszedł żaden
hotFix dla tego skryptu. Tak więc opcje banku na razie zostawiam, do czasu wyjaśnienia problemu. Niby zostało wyjaśnione - podane, jak rozwiązać problem z bankiem. Ale osobiście tego nie próbowałam, tak więc ten temat nadal jest dla mnie wielką tajemnicą.
Po raz
kolejny powtarzam, że wszelkiego rodzaju problemy związane z folderem
CommonRes, nie są związane z problemem modyfikacji Floris Expanded Mod Pack 2.4. Problem ten wynika z brakiem plików w podstawowej wersji. Folder
CommonRes nie jest częścią Floris Expanded Mod Pack 2.4.