Zmieniłam nazwę wątku na
Floris Expanded Mod Pack 2.4. Nie sądziłam, że może komuś przyjść do głowy pomysł z off-topikiem :D Dlatego, jakoś nie przywiązywałam uwagi do nazwy. W każdym razie, nazwa została zmieniona na obecną wersję. Obiecuję również, że to był przedostatni raz.
@Dawidous co do tego, że nie piszemy w twoim temacie, to przyczyną togo jest to, że tak naprawdę nie założyłeś takiego tematu. Pobrałeś modyfikację z którą miałeś problem i raczej nie interesowało cię to, by z ludźmi podzielić się tym, co ten mod ma w sobie, tylko skupiłeś uwagę na nurtującym ciebie problemie. Jedynie
ałtsajder w jakimś stopniu wspomniał o tym, co ten mod ma w sobie.
Natomiast Ja opisałam modyfikację nawet nie grając w nią. Dopiero w trakcie opisywania jej właściwości doszłam do wniosku, że warto spróbować ściągnąć ten mod. Ale tak szczerze, to jeszcze nic straconego. Jest jeszcze wersja
Floris Basic Mod Pack i jak mniemam, to na pewno nie jeden użytkownik tego forum gra w właśnie tę wersję.
Ściągnąłem tego moda.Wszystko ładnie tworzę postać.Już daję,żeby wystartować w danym miejscu a tu taki błąd :(Pojawia mi się taki komunikat "C ++ Runtime Error " (czy jakoś tak)
Co zrobić aby to naprawić ?
Kilka postów wstecz było o tym wspomniane, poczytaj.
Pozdrawiam.