Ja naprawdę czegoś tutaj nie rozumiem. Jestem zwykłą dziewczyną i raczej informatyka nie jest moją najmocniejszą stroną, aczkolwiek przyznam się, że zawsze jakoś radziłam sobie, nawet gdy system po jakimś czasie nie chodził mi tak jak powinien. Zawsze potrafiłam ściągnąć sobie odpowiednie sterowniki i naprawić wszelkiego rodzaju usterki. W końcu za pomocą google można się wszystkiego dowiedzieć, wystarczy jedynie poszukać.
Dlatego prosiłabym o nie pisanie do mnie na PM wiadomości typu Jak i skąd ściągnąć moda lub Czy mogłabyś spakować mod Floris Expanded Mod Pack 2.3 i podzielić go na party. A następnie umieścić na takiej i owakiej stronie , Pod jaką wersję WB chodzi ten mod i temu podobne.
Dosłownie ręce opadają. Ja będąc facetem spaliłbym się dosłownie ze wstydu pisząc takie wiadomości. Rozumiem że napisanie skryptu może być "trudne", aczkolwiek nie jest nie osiągalne. Wystarczy ściągnąć ze strony Microsoft odpowiedni program i to nawet nie jest trudne. Wystarczy poczytać. Nawet sama kiedyś nie mając żadnej wiedzy napisałam skrypt dla X3TC.
Co do tłumaczenia. To prace nad nim nie będą kontynuowane.