Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Reprezentacja Polski WB 2011  (Przeczytany 32475 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bienius

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Reprezentacja Polski WB
    « Odpowiedź #180 dnia: Lutego 19, 2011, 15:25:24 »
    Ja moge nick w grze Listerin_PL nick steam: Shadow
    Specjalizacje: Dwu ręczne 1h, Kusze 2h, no i jeszcze konie ale konno nie jezdze tylko piechur

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #181 dnia: Lutego 19, 2011, 15:33:24 »
    Nie, nie tutaj. Panowie Sęku i Sebsn122, zgłoszenia przyjmuję ja w postaci prywatnych wiadomości. Ale napiszcie mi coś więcej niż tylko "Zgłaszam się". Tzn. w jakiej sekcji czujecie się najlepiej, wasz staż w klanach itd.
    Bienius czytaj poprzednie posty.

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #182 dnia: Lutego 19, 2011, 16:09:03 »
    a ja to widze tak Aronie
    TO nie jest turniej REFu tylko organizowany na TaleWords...I teraz plan wedle mnie jest prosty:
    Primo Wszyscy openenci odłączają sobie klawiatury
    Sekundo Dzioob wybiera sobie skład
    Tercjo: każdy wie iż, to dzięki Dzioobowi znalazł się w składzie, każdy czuje na sobie presje bowiem kapitan patrzy, a ma on autorytet, a nie jest jakimś gościem który sobie zapewnił miejsce przez zaspamowanie teamu kolegami...

To jest moja wizja, a ty Aronie przystopuj bo już serio to się robi, wkurzające. To nie jest pospolite ruszenie ani I Rzeczpospolita...Tutaj moim zdaniem Polacy powinni zjednoczyć się, pod najbardziej doświadczonym dowódcą, a nie tworzyć radę klanów-patologia na kółkach...
    To jest bowiem reprezentacja, jak zagramy tak nas będą postrzegali, ja rozumiem Aronie że, IPLowi i innym klanom zależy by mieć choćby jakiegokolwiek przedstawiciela w teamie, i stąd może liczba zgłoszeń z waszej strony, ale cóż bądźmy takie postępowanie doprowadzi do tego że, kiedyś już nawet Mołdawia będzie miała swój dział językowy na TW a my nie...

Coraz bardziej w tym momencie utwierdzam się w przekonaniu, o błędzie jaki popełniono...Kapitan powinnien sam konspiracyjnie łapać graczy i nagle obwieścić iż, jest reprezentacja, wolne 3 miejsca i najlepsi wchodzą...Wtedy nie było by awantury i pretensji, a skład byłby taki z jakim kapitan umie współpracować;p

Pozdrawiam
    PS.Proszę aby nikt nie brał mych słów za obrazę, nie miałem takiego zamiaru bowiem by kogoś urazić ;p
    aja widze to tak Lygrysie toje zdanie przynajmniej dla mnie i kolegów z naszego klanu klanu zupełnie nic nie znaczy, bo co innego piszesz na priv a co innego na ogólnych forach
    Niestety choroba mnie dopadła i na moim koncie będzie przebywał mój syn, wiec muszę wycofać sie z dyskusji/Nie mniej,  jednak zdanie swoje podtrzymuje .Nasuwają sie jedynie smutne wnioski:
    Na tym forum panuje typowa" narodowa nasza demokracja" krzyczeć wolno wszystkim a i tak  każdy sobie...

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline killer223

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #183 dnia: Lutego 19, 2011, 17:22:03 »
    " narodowa nasza demokracja"

Nie biorę już udziału, wypisałem się, ale chciałbym coś dopowiedzieć. Po po polskiej historii widać, że ta "narodowa polska demokracja" działa wystarczająco źle. Aron, inne kraje już trenują, a Wy dalej robicie jakieś wybory (!). Weźcie i pokażcie, że nie musi być zawsze tak samo, jak w rzeczywistości i nie mówcie ciągle liberum veto bo nigdy tego nie skonczycie i wylądujecie na ostatnim miejscu.

Offline el_hombre_loco

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #184 dnia: Lutego 20, 2011, 13:12:51 »
    Ktokolwiek bedzie wybierał skład, czy jest liderem czegoś czy nie, niech zastanowi sie czy jego powszednia frekwencja w nativie daje mu opdpowiednie rozeznanie.
    dancer,feint spam noob, hammer time biacz

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #185 dnia: Lutego 20, 2011, 21:50:21 »
    Przeczytałem wszystko co tu piszecie i chyba czas postawić sobie jedno podstawowe pytanie: Czy tworzymy reprezentacje, która ma coś znaczyć na tych mistrzostwach czy może wybieramy się na sejmik?

Jeśli to pierwsze to moim zdaniem najwięcej do powiedzenia powinien mieć dowódca. On wie jakich zagrań będzie używał, on wie ilu graczy w poszczególnych profesjach potrzebuje itp. Więc liderzy klanów mogą w tym wypadku tworzyć pewnego rodzaju ciało doradcze, wskazywać dobrych graczy i pomagać w łagodzeniu konfliktów, w żadnym wypadku ich decyzje nie powinny być wiążące. Oczywiście chętnie zapoznam się z waszymi propozycjami, jeśli ktoś ma już wizję jak powinien wyglądać skład niech zamieści ją tu lub wyśle na PW, na pewno świeże spojrzenie na problem się przyda.

W drugim przypadku, możemy utworzyć pewnego rodzaju "starszyznę" i ona rządzi. Ale czy to ma sens? I nie zapominajcie o graczach z zagranicznych klanów będących polakami...

W każdym bądź razie, chciałbym żeby wszyscy zrozumieli jedno. Nie po to założyłem ten temat, staram się to zorganizować, użeram się z wami, żeby wysłuchiwać, że REF chce sobie podporządkować tą drużynę... Równie dobrze mogliśmy (tak, jestem członkiem rady REFu i mam możliwość wpływu na decyzje tam podejmowane) załatwić ten cały problem po cichu, zaprosić graczy których uważamy, że warto zaprosić i mieć spokój.

Chciałbym żeby ta drużyna była naprawdę silna i coś na tym turnieju znaczyła. Więc skończmy te bezsensowne spory i przepychanki słowne, nic one nie wnoszą i tylko oddalają nas do celu a zacznijmy działać. Tak jak napisał dzioOb, pierwsze spotkanie jutro, jeśli liderzy klanów uważają, że mogą i chcą pomóc, zapraszam również, na pewno znajdzie się czas na dyskusję. Zobaczymy ilu z was tak naprawdę zależy na dostaniu się do drużyny...

Aha, kwalifikacje na pewno nie będą polegały na duelach, nie wybieramy najbardziej wyskilowanego mastera Warbanda tylko drużynę mającą nas reprezentować na scenie międzynarodowej.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #186 dnia: Lutego 20, 2011, 22:08:55 »
    Ja już mówię,że ja się nie wstawie,bo mam w szkole urwanie głowy,ale mój zastępca napewno mnie zastąpi.
    Co do ,,Rady Starszych'' to jest w tym coś.W Radzie zasiadał,by po jednym członku z każdego klanu(polskiego) i np.Ktoś chce założyć klan, to przedstawia to radzie strone,nazwe,serwer,na czym ma klan polegać itd.Wtedy rada daję mv 2miesiące na  próbe.Po 2 miesiącach jeśli klan nadal będzie funkcjonował itd to może zalozyć temat.Taka mała propo

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #187 dnia: Lutego 20, 2011, 22:36:00 »
    Przepraszam bardzo, lecz nie mogłem się powstrzymać do offtopu.

Ja już mówię,że ja się nie wstawie,bo mam w szkole urwanie głowy,ale mój zastępca napewno mnie zastąpi.
    Co do ,,Rady Starszych'' to jest w tym coś.W Radzie zasiadał,by po jednym członku z każdego klanu(polskiego) i np.Ktoś chce założyć klan, to przedstawia to radzie strone,nazwe,serwer,na czym ma klan polegać itd.Wtedy rada daję mv 2miesiące na  próbe.Po 2 miesiącach jeśli klan nadal będzie funkcjonował itd to może zalozyć temat.Taka mała propo

Chodzi Ci o temat na forum Tawerny? A jak rada nie wyrazi zgody to klan nie będzie mógł założyć wątku? Ciekawe jakie będą kary za założenie wątku bez zgody rady... Swoją drogą to niby czemu ktoś kto chce założyć klan ma się pytać o zgodę jakiejś rady? Niby na jakiej podstawie ma jej podlegać? Groteskowy pomysł.   
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #188 dnia: Lutego 21, 2011, 12:25:14 »
    Bardzo dziwny pomysł, Sokole.
    Chłopaki, dzisiaj się zbieramy, pokazujemy na co nas stać i zaczynamy treningi. Inne reprezentacje mają już treningi, grają nawet mecze z klanami- musimy zacząć to samo.

Nie ma lipy!

Offline dzioOb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Lutego 21, 2011, 12:37:25 »
    Przypominam o dzisiejszym spotkaniu o 19!
    Usprawiedliwienia na ten czas dostałem od:
    -Argaleb
    -Cristo
    -Ozwan
    -Wezyk
    -New_Player
    -Konrad
    -Grzewit
    -Harman
    -Wambo

Wszystkich innych zapraszam na tego teamspeaka od godziny 19.oo :

Dane do Teamspeka 3.
    IP: 62.20.172.1​53
    Port: 9987
    Hasło: warband
    Kanał: Nations Cup 2011

« Ostatnia zmiana: Lutego 21, 2011, 18:31:39 wysłana przez dzioOb »

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #190 dnia: Lutego 21, 2011, 21:03:06 »
    Oto screeny ze spotkania:

(click to show/hide)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #191 dnia: Lutego 21, 2011, 21:24:39 »
    ja myśle ze Argaleb sie nie nadaje ... zabardzo sie wychyla ... :(

Offline szymczak1503

• Użytkownik
    « Odpowiedź #192 dnia: Lutego 21, 2011, 21:25:27 »
    A z ostatniej rundy to nie da xD

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #193 dnia: Lutego 22, 2011, 00:07:56 »
    Argaleb daje tylko z tych co mu dobrze poszły :)

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #194 dnia: Lutego 22, 2011, 00:10:01 »
    Trochę poobserwowałem i faktycznie Argaleb gra dosyć ryzykowanie, ale skutecznie. Wydaje mi się, że jest na tyle rozgarniętym graczem, że w niepotrzebne tarapaty się nie będzie pchał... Ale osądy zostawmy kapitanom, po za tym i tak to było pierwsze spotkanie. ^^

EDIT: A Ty Duczek czytaj uważnie! Spotkanie do WFaS-a było o 20, a nie 21 maua pauo! :P