Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Reprezentacja Polski WB 2011  (Przeczytany 32723 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    Odp: Reprezentacja Polski WB
    « Odpowiedź #45 dnia: Lutego 12, 2011, 13:14:26 »
    Przypomnę niektórym klanom że, to reprezentacja a nie pospolite ruszenie ;p

Offline IPL_Vino

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Lutego 12, 2011, 15:43:41 »
    A tak każdy może przyjść, pokazać na co go stać i potem ewentualnie mieć pretensje tylko do siebie, że się nie dostał.

Której części tego zdania nie rozumiesz Lygrysie?

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Lutego 12, 2011, 15:47:29 »
    Szczerze mówiąc na chwilę obecną zagadką dla mnie jest jak podczas jednego spotkania planowane jest zmierzenie umiejętności grania w sposób pożyteczny dla drużyny jak i doraźnego teamworku. Ale zakładam, że jakiś rozsądny pomysł jest w zamyśle. =)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #48 dnia: Lutego 12, 2011, 16:04:41 »
    A kto mówi o jednym spotkaniu?
    Jakiś pomysł jest, mam nadzieję, że tak rozsądny jak mi się wydaje. Dodatkowo liczę też na waszą pomoc. Ale myślę, że po weekendzie się wszystko ustali.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #49 dnia: Lutego 12, 2011, 18:00:06 »
    A ja jestem za pomysłem Kąbinera...takie spotkania tak naprawdę nic nie zmienią, myślę że każdy i DzioOoB i Blackitt (potencjalni kapitanowie) wiedzą jak mogłaby wyglądać reprezentacja. A takie spotkania niczego moim zdaniem nowego nie wniosą i są stratą czasu.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Lutego 12, 2011, 18:23:02 »
    Argaleb ale w tym momencie utwierdzasz wszystkich mniej znanych graczy jak ja, Grzybek, Keczup, TOTEM i paru innych na stracenie. Drużyna wtedy będzie składać się z REF-u i WV. Nie zdziwiłbym się gdyby organizatorzy nie dopuścili nas wtedy do gry bo jedną z zasad jest "To nie są rozgrywki klanowe więc drużyna powinna się składać z członku wielu klanów", wielu czyli nie dwóch, nawet nie trzech tylko większej ilości.
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Lutego 12, 2011, 18:29:07 »
    Z jednej strony Grzewit ma rację ale z drugiej reprezentacja musi być jak najsilniejsza i jak najwięcej ugrać...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #52 dnia: Lutego 12, 2011, 18:30:43 »
    I bardzo dobrze... skład musi być mocny. Rozumiem że ludzie chcą grać... ale nie można osłabiać składu bo kilku słabszych graczy chcę pograć.. bez urazy dla nikogo. Czasami trzeba odłożyć swoją dumę na bok, i poświęcić się dla wyższych celów ;p

Offline killer223

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #53 dnia: Lutego 12, 2011, 19:33:51 »
    ^IvE - Mówisz jak filozof (lub naukowiec) przed potencjalnym końcem świata. Choć to racja, musicie (Polacy) pokazać na co was stać, jednak dalej poddtrzymuję że powinno się chociaż 2-1 miejsce zostawić dla kogoś (już zeszełem z 4 na 2-1 mniejsca).

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #54 dnia: Lutego 12, 2011, 20:06:48 »
    Podpisuje się pod powyższym postem. Moje zdanie jest takie ze Polską scenę nie tylko tworzy REF i WV(bez urazy) ale tez i inne klany oraz gracze niezrzeszeni . Wiadomo dobrze by było żeby Polska wypadła jak najlepiej ale jest wielu naprawdę dobrych graczy którzy nie są w REF i WV lub sa bez klanu (nie mam tu na myśli siebie ale ogólnie) A po za tym wątpię żeby Polska została zapisana do turnieju mając graczy tylko i wyłącznie z 2 klanów.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Lutego 12, 2011, 20:15:22 »
    Jeżeli już wybrałbym gości do reprezentacji z poza WV i REF to byliby to ludzie z takich klanów jak 22nd (Plebsiak, DzioOoB, Ozwan) czy IG (Harman, Cristo). Jest jeszcze Okocha:D Więc nie byliby to ludzie tylko z WV i REF. Rozumiem że Polskiej sceny nie tworzą tylko REF i WV ale te dwa klany są najsilniejsze i mają najlepszych potencjalnych graczy do reprezentacji. Killer...powtórzę się...gdyby w Polskiej reprezentacji miały być osoby które chcą grać a nie mają wystarczającego skilla to trzeba by dobrać do reprezentacji 30 zapisanych osób...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Lutego 12, 2011, 20:18:07 »
    Ale po to są te kwalifikacje, chcesz grać w reprezentacji to wykaż się swoim ograniem, umiejętnościami, zgraniem z drużyną (dość przypadkową jakby na to nie patrzyć)... Każdy ma szanse, musi tylko pokazać, że jest war tego miejsca.

Offline Zardes

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Do zobaczenia.
      • Profil Youtube - MrZardes
    « Odpowiedź #57 dnia: Lutego 12, 2011, 20:32:50 »
    Bez urazy, ale chodzi tu także o współpracę podczas walki, wątpię, aby osoby nie uczestniczące w żadnym życiu klanowym miały jakiekolwiek doświadczenie, to nie jest tak, że jesteś ty i przeciwnik, trzeba mieć ekran dookoła głowy i wspomóc także swoich kompanów. No oczywiście, nie wyklucza to, że nie powinny te osoby brać udziału. Mam nadzieję, że nie chodzi Wam :"Jestem zaje..fajny - gram"... po czym to kwestionujesz? Nigdy nie grałeś w żadnym sparingu/meczu, nie wiesz dokładnie jak to wygląda, a na serwerach walcząc nie zawsze jest taki poziom jak na sparingach, więc przemyślcie czy na prawdę jesteście tacy zaje..fajni, że będziecie potrafili dorównać przeciwnikowi... tym bardziej słuchać się rozkazów.
    Myślę, że wszyscy mają takie uczucie oglądając pikę nożną, nie chodzi już tu o polską reprezentację bo wznoszą się w górę, ale wracając do tematu. Oglądasz i: "co on robi... co za de*kiel, ja to robię lepiej, przecież na podwórku wszystkich ogrywam..." Serio? Przenosząc się na boisko nie wiedziałbyś nawet gdzie jest piłka... i ze wszystkich sił kibicujesz, nie mogąc nic zrobić. Tak samo jest tutaj, są ludzie do tego i niech oni nas reprezentują, a jeśli się nie podoba wstąp do ekstraklasy (klanu) i się wykaż, może wzniesiesz się na szczebel do reprezentacji - bo tak to powinno wyglądać... oczywiście sprowadza się także to do ułożenia w "tabeli", zawsze wybierany jest z górnej pułki, ale to nie znaczy, że poszczególne osoby z dołu tabeli  nie wezmą udziału. Z każdej drużyny wybierany jest skład, a czy osoby, które nic nie pokazały "podwórkowicze" mają szanse? - taka mała refleksja.

http://www.youtube.com/watch?v=bdaQ5nPV_zM     -=| Trailer The Deluge|=-

http://www.youtube.com/watch?v=z1s2jrmx3KY      -=| Bitwa pod Kircholmem |=-

http://www.youtube.com/watch?v=8VSOdp_rt2I      -=| Bitwa pod Tczewem |=-

https://www.youtube.com/watch?v=hZxB9WPkjzw    -=| Prezentacja wersji v0.8 |=-

https://www.youtube.com/watch?v=FQu4yEVL1Jg    -=| Prezentacja wersji v0.9 |=-

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #58 dnia: Lutego 12, 2011, 21:15:33 »
    Zardes mądrze mówi - klany to idąc sladem futbolu kluby i najlepsi zawodnicyh są wybierani do reprezentacji, by udowodnić, że Polska to nie tylko "łatwe punkty". Załóżmy, w reprezentacji Hiszpanii każdy chciałby grać, niestety, mieszczą się tylko tacy jak Pique, Puyoll, Iniesta, Xavi itd.
    Organizatorzy naszej drużyny i tak poszli na ręke graczom, tworząc system kwalifikacji.
    Dziękuję.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Lutego 12, 2011, 21:15:39 »
    Klan WV zgłasza wszystkich swoich członków...spam jest spamem i spamem pozostanie, trzeba się porozumieć bo pomysł z kwalifikacjami jest kompletnie poroniony i nietrafiony.

Blackitt
    Argaleb
    Glaedr
    GorN
    Lor
    New_Player
    Goliat
    Jaroslawo
    Quatal
    Szymczak
    Visc
    Bastard
    Eldoka
    Hojren
    Kula
    Maharradzia
    Mangust
    Mania
    Spatzerny
    Teddy
    Thranduil
    Virtual
    Wezyk
    Krysti
    Biały_Wilk
    Bulldozer
    Rastablasta
    Sovellis