Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [DzikiePola][LKP] Lisowczycy Królestwa Polskiego  (Przeczytany 7450 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline T_o_M

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: OiM DP [KLAN] Lisowczycy Królestwa Polskiego
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 19, 2011, 21:19:43 »
    http://chohu.vgh.pl/
    Ambasady / WzyWaNie
    Regulamin został potwierdzony na gg przez DeTi
    Chwilę przed sparingiem regulamin został zmieniony przez Apocalypsa
    Większość graczy się o nim dowiedziała na sparingu.

To mój ostatni post na temat Klanów LKP i CHoHu
    Na forach jest POLE BITWY proszę oba klany o przestanie tej kłótni,
    nasz Klan jest nastawiony do przerwania tej WOJNY na 100%
    reszta leży po waszej stronie.
    Jeśli czujecie się obrażoni przepraszamy was oprócz Apocalypsa mu nie wybaczę.
    Pozdrawiam
    Przepraszam za szczerość ale taką agresją wywołuję się kolejna wojna.

Offline Richard_Delancey

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Полковник Славного Запороського Війська Мосій Шило
    « Odpowiedź #31 dnia: Lutego 19, 2011, 21:51:23 »
    Dokładnie. Też prosiłbym o zaprzestanie idiotycznych kłótni. I wybaczam, chociaż nie wiem, co macie do sędziego... Czemu na mnie bluzgaliście przez pół ostatnie rundy?
    Слава Україні!

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #32 dnia: Lutego 19, 2011, 23:36:14 »
    TOM nie byłeś na Rozmowie  klanów i mnie to nie interesuje , mimo że wygraliśmy sparing  17:3 jest on unieważniony z czym nikt nie będzie się kłócił , od dzisiaj na scenie DP obowiązują nowe prawa(pod czym podpisały się 4 największe klany , w tym także CHOHU)
    i powiedz czego mi nie wybaczysz ? 
    na naradzie  kilku waszych graczy powiedziało że ty i Gomez jesteście w porządku, ja zeruje historię i czekam aż wy to zrobicie , ponieważ wasza wrogość do mnie jest dla mnie niezrozumiała.
    Co do regulaminu, czemu masz pretensje do mnie? regulamin napisali Paweł i Mikibar. pod czym podpisało się Lkp i CHOHU(przed sparingiem)
    TOM grasz dobrze i ja też a więc czemu nie możemy się dogadać , ponieważ jak uporządkujemy scenę Polską , trzeba będzie wystawić Polski Team , a jestem przekonany że znajdziemy się tam obydwoje.
    a nienawidzące się osoby nie będą dobrze grały w 1 teamie.
    Ja popełniłem wiele błędów w kontaktach z wami(od samego SH) do dzisiejszego dnia , ale kończę z tym , ponieważ  doszliśmy do porozumienia.
    A jeżeli komuś nie podoba się budujący spokój , tylko niszcząca wojna będzie musiał odejść z sceny DP.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Lutego 22, 2011, 17:44:24 »

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Lutego 26, 2011, 11:49:46 »
    Sorki za multipost
    Filmik reprezentujący klan OiM:DP Lisowczycy Królestwa Polskiego

http://www.youtube.com/watch?v=jGv6PmyVL84

Offline Wallace

• Użytkownik
    • Wallace (KozaK)
    « Odpowiedź #35 dnia: Lutego 26, 2011, 14:17:37 »
    Haha xD Husaria na dachu budynku xD Niezłe :P Ale ogólnie filmik nie jest zły chociaż muzyka mi nie wpadła w ucho...
    Freeedom!!!

Offline banan1025

• Użytkownik
    • pogromca Łukaszenki
    « Odpowiedź #36 dnia: Lutego 26, 2011, 17:43:53 »
    A moim zdaniem muzyka jest świetnie dobrana i pobudza do rozjeżdżania wrogów RP
    "Komunizm pasuje tak do Polaków jak do krowy siodło"- Stalin
    "Chcecie zniszczyć Polaków? Dajcie im wolność!"- Otto von Bismarck
    "Pokój, jak prawie wszystkie sprawy tego świata ma swoją cenę, wysoką ale wymierną. My w Polsce nie znamy pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz bezcenna w życiu ludzi narodów i państw. Tą rzeczą jest HONOR" - Józef Beck

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Marca 06, 2011, 16:48:02 »

Co oferujemy?

Podział na sekcje! Sam możesz wybrać w jakim będziesz oddziale!

Regularne treningi (min.2 w tygodniu)

Sparingi z innymi klanami!

Miłą atmosferę,

Wyrozumiałych dowódców

O nareszcie jakieś sensowne zaprezentowanie klanu tak trzymać! chociaż nie  gram w dzikie pola ale życzę powodzenia:))

Offline T_o_M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Marca 08, 2011, 17:36:59 »
    Ok Ok Temat ucichł, ale znowu nasz klan i klan RP został wyzywany przez klan LKP głownie Apocalypsa, reszta graczy LKP jest w porządku,
    Ale co to ma znaczyć, dzisiaj na servie CDP_Team_D...   Apocalyps wrzucił taki post:
    "najlepszy klan OiM DP rekrutuje ludzi"
    Po czym zapytałem od kiedy to klan LKP jest najlepszy,
    odpowiedział że ChoHu są słabi, i RP również, ponieważ jest tam tylko trzech porządnych ludzi "reszta to noobki".

JAKO PRZEDSTAWICIEL CHoHu NIE ZAMIERZAM TWORZYĆ LIGII Z KLANEM LKP, Proszę o ogarnięcie podanego wyżej członka LKP,
    Ten post jest Bez Odbioru nie chcę kolejnych kłótni ale niewiadomo co z tym zrobić,
    Proszę na niego nie odpisywać żadnych postów, on jest tylko po to aby troszkę nad nim pomyśleć.

Pozdrawiam

PS: Wszystkiego Naj Naj z okazji dnia Kobiet :)

Offline Rines

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Marca 08, 2011, 17:59:41 »
    Witam,
    Jako były członek _SH_ przyglądam się sytuacji jaka nastąpiła po rozpadzie _SH_ .Od pewnego czasu obserwuje także kłótnie między klanem LKP ( Apocalypsa ) a resztą klanów. I muszę wam powiedzieć że robi się to coraz bardziej dziecinne. Piszę tę słowa jako "wolny strzelec" i nie jestem ani za jedną stroną ani za drugą. A czemu tak sądzę? Bo jak ktoś was obrazi lecicie tu na forum i skarżycie się na tego drugiego: "Mamo bo on mnie wyzywa <płacze>" >No ludzie, co wy robicie? Jeżeli nie możecie się porozumieć np przez gg to proponuje załóżcie sobie nowe forum tylko do kłótni. Bo to forum jest po to aby zaprezentować klan a nie kłócić się.

Przepraszam za ten post, długo nic nie pisałem ale teraz chciałem coś napisać bo już nie mogę patrzeć co się dzieje z tymi klanami na scenie DP (przecież wszyscy byliśmy kiedyś w jednym klanie)

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Marca 08, 2011, 18:31:40 »
    Panowie proszę o nie wszczynanie nowej kłótni gdyż to może skończyć się źle dla osób kłócących się. A po tym co ostatnio słyszałem wolę was uprzedzić bo bomba o mało co nie wybuchła ostatnio.

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6876.0

Według tego co tam napisaliśmy miał być święty spokój, ale jeżeli względem jednego człowieka jest to nie możliwe to mam wielką prośbę nie załatwiajcie tego tutaj na tym forum gdyż wszyscy jedziemy na jednym wózku, i osoba bezstronna może wrzucić całą scenę DP do jednego worka i ocenić wszystkie klany negatywnie.

Pozdrawiam
    Wambo

PS. Liga jeszcze oficjalnie nie wystartowała ToM więc spokojnie musimy poczekać aż będziemy mieli środki ku temu :)

(click to show/hide)

EDIT1:Rines nie które osoby grające w DP nie miały styczności z Warbandem są dosłownie żółtodziobami :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 08, 2011, 18:36:43 wysłana przez Wambo »

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Marca 08, 2011, 19:21:16 »
    Bez komentarza.
    Uważam że klan Lkp jest najlepszy , tak jak wszyscy jego gracze są najlepszymi kompanami do gry  :)

Pozdrawiam
    a problem z RP wyniknął z tego że usłyszałem na ich TS że  Ja(dowódca kawalerii) i Deti(dowódca piechoty) jesteśmy parą pedałów
    od jakiegoś Hetmana klanu RP,
    poziom klan RP i CHOHU jest bardzo niski( poziom 5 latków w piaskownicy)
    nie wspomną już o zabawie klanu RP w narzucanie innym zakazów grania ( np. Chanatem, łukami, zaraz stwierdzą że granie muszkieterem jest no fear , bo można kogoś zabić. I że wogóle  mecze są bez sensu bo przecież nie godzi się z kimś wygrać.  itd... ponieważ to jest jak dzieci strzelające się na niby krzyczące:
    -Ja cię zabiłem
    -Nie bo ja mam super hiper mega power tarczę Ben10. i zabiłem ciebie.
    -nie wolno ....................................... ........................ tarczy Ben10
    itd.
    Pozdrawiam.

Klan Lkp szuka poważnych partnerów do budowania ligi polskiej i międzynarodowej sceny OiM DP. A nie czegoś takiego co reprezentują sobą te 2 klany.

Edit: Wambo a to że ktoś nie grał w Warbanda to nie oznacza że jest gorszy od ciebie czy twojego koleżki Mikibara.
    To prawda jesteśmy klanem nowym , zaczynającym grę , ale świetnie zgranym , i szanującym się wzajemnie. i żaden gracz ty czy TOM nie macie prawa czepiać się mnie za to że piszę  swoje przekonania  na czacie gry.I za to że traktuje  klan Lkp  jako najlepszy klan do gry w OiM DP i nie tylko
    ponieważ klan OiM DP tworzy swój oddział w grze Napoleon Total War.

TOM żeby nie pisać nowego posta , dla twojej informacji , sam wszedłeś na naszego TS , i powiedziałeś żebym wszedł na TS RP(ponieważ chcieli ustalić sparing) , jeszcze ci się pytałem o port.
    więc proszę nie pisz bajek , ponieważ wracasz  do sytuacji  sprzed 3 tygodni...

« Ostatnia zmiana: Marca 08, 2011, 22:50:11 wysłana przez Apocalyps »

Offline deti27

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #42 dnia: Marca 08, 2011, 19:32:55 »
    JA chciałem tylko dodać, że momentami obie strony przesadzają! i nie chodzi tu o RP, ChoHu czy jaki kolwiek inny klan. Tutaj chodzi o wszystkich!

Bez wyjątków (także mój klan)!

Była umowa, jednak część osób nie czerpie zabawy z tego wszystkiego tylko jak dzieci non stop skarżą, wyzywają po jedno wielkie gówno!
    A potem "O haha, hihi ale fajnie Ahmed detonuj" a tak jakby nie umieli się zachować.
    Co do napisania "LKP jest najlepsze".
    KAŻDY klan tak o sobie powie! KAŻDY ma swoje zdanie i nikt mu tego nie zabroni!

Więc apeluje do graczy nie jako szef klanu czy gracz, tylko jako osoba lubiąca dobrą zabawę! Postarajcie się powstrzymać! Powiedzcie sobie " Haha ale nas fajnie nazwali" "Dobry tekst" A nie! pisać non stop pojebane rzeczy!

Offline Rines

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Marca 08, 2011, 20:27:32 »
    Cytat: Wambo
    EDIT1:Rines nie które osoby grające w DP nie miały styczności z Warbandem są dosłownie żółtodziobami :)

Co prawda grałem kiedyś Warbanda i wiem że tam są całkiem inne reguły (chodzi mi oczywiście o reguły panujące między klanami) ale rozumie też to iż scena DP dopiero powstaje i będzie powstawać dosyć długo ale mam nadzieję że powstanie więcej klanów i będzie przybywać coraz to więcej nowych graczy.
    Ja sam postanowiłem nie dochodzić po rozpadzie _SH_ do żadnego klanu ( może kiedyś dołączę  ;) ) A dlaczego nie dochodzę do żadnego klanu?? Jest jeden prosty powód. Nie chcę się włączać w tę kłótnie pomiędzy klanami :) i myślę że te kłótnie odstraszają także innych. Jeżeli sytuacja się uspokoi z chęcią zagram z kimś w jednym klanie ;)

Offline T_o_M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Marca 08, 2011, 22:35:12 »
    Prosiłem żebyście nie odpisywali na ten post ;(
    Jednak odpisaliście i zniszczyliście dobre imię RP o ChoHu to nawet nie wspomnę,(wiem wiem niby wspomniałem),
    "Uważam że klan Lkp jest najlepszy , tak jak wszyscy jego gracze są najlepszymi kompanami do gry  :)"
    prawda też tak myślę o swoim klanie, nie żart mój klan jest słaby ;d, mamy nieogara, ale nieważne,
    dobra myślisz, że masz super klan i dobrze, lubisz ludzi w tym klanie i dobrze ;D,
    teraz jak lubisz klan i ludzi w klanie to może skończysz obrażać i wyzywać innych graczy ??

To jedna sprawa,

"a problem z RP wyniknął z tego że usłyszałem na ich TS że  Ja(dowódca kawalerii) i Deti(dowódca piechoty) jesteśmy parą pedałów"

Nie mogłeś usłyszeć bo masz bana za pyskowanie do Miki Bara i innych,

"poziom klan RP i CHOHU jest bardzo niski( poziom 5 latków w piaskownicy)"
    I to ma NAS nie prowokować ???

"nie wspomną już o zabawie klanu RP w narzucanie innym zakazów grania ( np. Chanatem, łukami, zaraz stwierdzą że granie muszkieterem jest no fear , bo można kogoś zabić. I że wogóle  mecze są bez sensu bo przecież nie godzi się z kimś wygrać."

Słuchaj  to jest LIGA jest ZEBRANIE KLANOWE, przedstawiciele klanów, uwaga:
    ChoHu:
    T_o_M
    Gomez
    Husar6

RP:
    MikiBar
    Wambo

CzKR:
    Nogu

LKP:
    Apocalyps
    Deti

A więc było do ustalenie czy gramy Chanatem, CzKR mówi NIE, ChoHu mówi NIE, RP mówi NIE, LKP mówi TAK,
    Teraz dla ciebie wyzwanie, pamiętaj tu się ważą losy demokracji,  Dodaj wszystkie NIE i dodaj wszystkie TAK, potem policz xNIE/xTAK co wyjdzie ;d ? ( ps: dałem x żeby ci nie ułatwić zadania).

"Klan Lkp szuka poważnych partnerów do budowania ligi polskiej i międzynarodowej sceny OiM DP. A nie czegoś takiego co reprezentują sobą te 2 klany."

Nie no spoko mi pasuje załóż własną ligę, jeden problem z głowy.

Wiem że moderator nie będzie zadowolony z tego, ale nie mogłem wytrzymać i musiałem zripostować.

Dla apocalypsa, komixxy.pl, mistrzowie.org, spróbuj odpręża :D