TO JEST MOJA ODPOWIEDZ DO TEMATU SPISU POWSZECHNEGO W DP A także określenia czym są Lisowczycy!
Czyli mam rozumieć że grając konnicą używając łuków, normalnej broni w tamtych czasach , popularnej na wschodzie Europy od starożytności po XVIII wiek w armii Polskiej (nawet w czasie powstań narodowych), używanej przez Lisowczyków, skąd pochodzi nasza nazwa LKP, jesteśmy według ciebie nobami? to chyba nie moja wina że innym klanom, nie chce się nawet pomyśleć jak zgładzić łuczników konnych na polu bitwy , a jest to po prostu śmiesznie łatwe, to prawda LKP specjalizuje się w łucznictwie konnym , ale czy jest to zbrodnia? swoimi postami i swoją postawą ograniczasz zróżnicowanie gry, to tak samo jakbyś prowadził dajmy na to Polską Husarię przeciw Chanatowi , dajmy na to w XVI w, i emisariusz Polski stwierdziłby że oni nie walczą bo wy macie łuki, to co robicie jest chore! ale niestety często spotykam się z ligami , klanami itd...
Przykłady: OiM DP , słyszę że nie mogę grać łukiem,czemu? bo oni nie potrafią mnie zabić śmieszne prawda?
Przykład 2 MM nie wolno klękać przy ładowaniu broni , bo XVIII wieczne umysły niektórych dowódców tego zabraniają.
przykład 3 liga Battlefielda BC2 nie wolno używać śmigłowców
itd....
Ludzie ogarnijcie się! to jest okaleczanie gry
Już raz nasz klan poszedł wam na rękę , i zgodził się na ograniczenie Chanatu, czego wy jeszcze chcecie? czy naprawdę zamierzacie grać tylko muszkietami w OiM DP??
Ja nie rozumiem wytłumaczcie mi co macie przeciw konnym łucznikom ? dobry muszkieter może strzelać z połowy mapy , a konny łucznik musi podjechać znacznie bliżej , ale to już wasza sprawa że strzelać nie potraficie!
Więcej nie chcę kontynuować dyskusji! nie do tego był ten temat!
Oferujemy 7 klanom grającym w MM/DP/Battlefield/ Darmowy Team Speak , a także dostęp do serwerów które niedługo nasz klan postawi.
O szczegóły proszę pytać na naszym TS ts50.net-speak.pl port 3390 , warto!