Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [DzikiePola][LKP] Lisowczycy Królestwa Polskiego  (Przeczytany 7447 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline deti27

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: OiM DP [KLAN] Lisowczycy Królestwa Polskiego
    « Odpowiedź #45 dnia: Marca 09, 2011, 06:51:17 »

"a problem z RP wyniknął z tego że usłyszałem na ich TS że  Ja(dowódca kawalerii) i Deti(dowódca piechoty) jesteśmy parą pedałów"

Nie mogłeś usłyszeć bo masz bana za pyskowanie do Miki Bara i innych,

Dostał bana za to że go zawołali na TS i zaczęli jego wyzywać (mnie też ale jestem człowiek legalny więc się nie przejmuje takimi obelgami) i on im coś odpowiedział i dostał bana.

Takie sprostowanie.

Ps. komixxxy.pl RZĄDZĄ!!! ;)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #46 dnia: Marca 09, 2011, 09:10:20 »
    Nie mogliście się powstrzymać przed kolejną sprzeczką i pyskówkami... Takie rzeczy załatwiajcie sobie przez PW, gg czy TSa. Ja zamykam tematy wszystkich wymienionych we wczorajszej dyskusji klanów na czas nieokreślony.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 19, 2011, 10:17:28 »
    TO JEST MOJA ODPOWIEDZ DO TEMATU SPISU POWSZECHNEGO W DP A także określenia czym są Lisowczycy!

Czyli mam rozumieć że grając konnicą używając łuków, normalnej broni w tamtych czasach , popularnej na wschodzie Europy  od starożytności po XVIII wiek w armii Polskiej (nawet w czasie powstań narodowych), używanej przez Lisowczyków, skąd pochodzi nasza nazwa LKP, jesteśmy według ciebie nobami? to chyba nie moja wina że innym klanom, nie chce się nawet pomyśleć jak zgładzić łuczników konnych na polu bitwy , a jest to po prostu śmiesznie łatwe, to prawda LKP specjalizuje się w łucznictwie konnym , ale czy jest to zbrodnia? swoimi postami i swoją postawą ograniczasz zróżnicowanie gry, to tak samo jakbyś prowadził dajmy na to Polską Husarię przeciw Chanatowi , dajmy na to w XVI w, i emisariusz Polski stwierdziłby że oni nie walczą bo wy macie łuki, to co robicie jest chore!  ale niestety często spotykam się z ligami , klanami itd...
    Przykłady: OiM DP , słyszę że nie mogę grać łukiem,czemu? bo oni nie potrafią mnie zabić śmieszne prawda?
    Przykład 2 MM nie wolno klękać przy ładowaniu broni , bo XVIII wieczne umysły niektórych dowódców  tego zabraniają.
    przykład 3 liga Battlefielda BC2 nie wolno używać śmigłowców
    itd....
    Ludzie ogarnijcie się! to jest okaleczanie gry
    Już raz nasz klan poszedł wam na rękę , i zgodził się na ograniczenie Chanatu, czego wy jeszcze chcecie? czy naprawdę zamierzacie grać tylko muszkietami w OiM DP??
    Ja nie rozumiem wytłumaczcie mi co macie przeciw konnym łucznikom ? dobry muszkieter może strzelać z połowy mapy , a konny łucznik musi podjechać znacznie bliżej , ale to już wasza sprawa że strzelać nie potraficie!
    Więcej nie chcę kontynuować dyskusji! nie do tego był ten temat!

Oferujemy 7 klanom grającym w MM/DP/Battlefield/  Darmowy Team Speak , a także dostęp do serwerów które niedługo nasz klan postawi.
    O szczegóły proszę pytać  na naszym TS   ts50.net-speak.pl      port 3390 , warto!

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 10:28:03 wysłana przez Apocalyps »

Offline T_o_M

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 19, 2011, 12:41:50 »
    Apo Musisz się pogodzić, że OiM DP to gra a nie prawdziwe życie, w grze jest to niezbalansowane, w prawdziwym życiu jednak wszystko jest jakby zbalansowane.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 19, 2011, 12:46:49 »
    No widzisz , ja bardzo dobrze wiem gdzie jest granica...
    ale ty chyba nie, ale nie o tym chciałem napisać ten post....
    chciałem tylko przypomnieć że patch 11.3.6 znacznie zaniżył celność i zadawane obrażenie łukiem , a więc...
    A co do życia ? ;) nie zawsze jest zbalansowane ;(  np. USA ma tysiące głowic Nuklearnych , Polska 0 i to jest zbilansowane? Ale jestem pewien że kiedyś to zrozumiesz, może jak wyjdziesz spod zgubnego wpływu klanu RP?
    no nie ważne.
    Chciałem przypomnieć że VII klan(LKP w DP) nadal poszukuje graczy!
    7klan.xaa.pl

Offline T_o_M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 19, 2011, 12:50:45 »
    Oni zarobili własnoręcznie i je zrobili i mają, Polska nie miała dobrej władzy i innych czynników do dobrej gospodarki więc nie zbudowała żadnej głowicy.
    Łuki przykład:
    Patch Zmniejszył Celność BYŁA NP. 200 %, Zmniejszył na 199% co z tego wynika ?!?!?! I tak są zajebiści, 3 Klany CZYLI WIĘKSZOŚĆ ustaliła, że łuków nie chcę, wy chcecie więc założyliście własną ligę, Wasza Liga się nie nadaję na ligę Polską ponieważ jest w waszej lidze tylko wasz klan, Dziękuje Dobranoc

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 19, 2011, 12:58:16 »
    przepraszam, ale ja pamiętam tylko 1 rozmowę z innymi klanami , na której doszliśmy do porozumienia że ograniczamy Chanat , a wy obiecaliście nam że więcej się do łuczników nie przyczepicie.
    Skoro zrobiliście zebranie klanów za naszymi plecami, to chyba jest coś nie tak...
    Zrozum że powiedzenie sobie ja nie chcę łuków, nie chcę tego itd... to jest okaleczanie gry , trzeba było to powiedzieć twórcą ludzie odpuście sobie łuki , bo i tak my ich zabronimy , może gra byłaby tańsza?
    I tu niespodzianka!
    Jako przedstawiciel klanu VII(LKP w DP) informujemy że nie zostało z nami nic ustalone , nie zostaliśmy o niczym powiadomieni , i nikt nas o zdanie nie spytał , chociaż2 miesiące temu obiecano nam że więcej nikt świrować z nakazami nie będzie!
    My nie mamy żadnej ligi, więc w niej nie jesteśmy.
    I szczerze mało mnie obchodzi wasza większość, to nie są prawa dżungli ,
    A zachowaliście się tak jakby rząd głosował nad ustawą a opozycję zamknął w więzieniach!
    Edit: Który z was naśladuje Łukaszenkę??

Tak zasadniczo to pierwsze 2 bomby atomowe " Brudne Bomby" , którymi USA postraszyły ZSRR zrzucając je na Hiroszimę i Nagasaki zbudował Niemiecki Żyd , pracujący za duże pieniądze dla USA.

Ten ubaw na TS , świadczy tylko o waszym poziomie. Wiecie mój pies(Golden) ma identyczny do waszego , ale on umie chociaż sztuczki.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 13:19:45 wysłana przez Apocalyps »

Offline T_o_M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 19, 2011, 13:11:45 »
    Już cię nie prowokuje ale pisz dalej bo mamy niezły ubaw na ts-sie ;P

Post do usunięcia
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 13:32:29 wysłana przez _CHoHu_T_o_M »

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 19, 2011, 13:31:37 »
    Drogi Apocalypsie zachowujesz się jakbyś założył te ligę. Już ci tłumacze ligę założyliśmy my klan RP i nie masz obowiązku brać w niej udział więc proszę cie przestań komentować gdyż to nie twoja sprawa i nie wnikaj w to jak inni chcą się bawić. Druga sprawa przestań pisać o tym że mamy zły wpływ na inne klany gdyż tak nie jest. Po pierwsze nigdy nikomu nic nie nakazujemy (Z twoich postów tak wynika) preferujemy kulturalne dyskusje na rożne tematy najlepiej na komunikatorze głosowym, tobie też to polecam. Po drugie przestań się pluć o tych konnych łuczników co często widzę w twoich postach gdyż jak już ci wcześniej napisałem nie wnikaj w to jak inni się chcą bawić. Jeżeli chcesz się bawić to zrób sobie własną piaskownice lub żyj w zgodzie z ludźmi z innej piaskownicy. Trzecia sprawa przestań biadolić że boimy się sparingu, my klan RP zawiesiliśmy wszystkie sparingi do czasu kiedy wyjdą dedyki, co jeszcze potrwa. Lubimy komfort gry i gra z wysokimi pingami na domowym serwerze nas nie interesuje. Więc proszę cię abyś zaprzestał pisać swoje teorie spiskowe gdyż nie mają one racji bytu, oraz przestań swoim zachowaniem prowokować ludzi czy to na scenie DP czy to na scenie MM czy ogólnie MB czy jakiej innej. Ludzie sobie zrobili piaskownice kupili sobie zabawki a ty im chcesz zabrać piaskownice, łopatkę i grabki. Dodam też że nie musisz odpisywać na mój post gdyż jako człowiek który nie wchodzi w dłuższe dyskusje napisałem to co sądzę publicznie i nie zamierzam odpisywać gdyż mam poszanowanie do regulaminu obowiązującego to forum.

EDIT Down: Myślisz że my się tym przejmujemy? Tak na prawdę Apocalyps pojechał paru naszych ludzi konnym łucznikiem no nie załamie się idę skakać z mostu na razie do zobaczenia jutro!
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 14:52:45 wysłana przez Wambo »

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 19, 2011, 14:47:52 »
    Powodzenia,
    Tylko wydaje mi się że z tak słabymi playerami zbyt daleko nie zajedziecie, pewnie nawet CHOHU was pokona"
    Oto gracze klanu RP słabi prawda?
    http://zapodaj.net/96f4f622d8a2.jpg.html
    To jest tylko przykład z dnia dzisiejszego, nie wspomnę już o brzydkim wyrażaniu się o mnie  itd....
    Ale skoro inne klany aż tak się boją naszych konnych , to nie ma problemu przeżyjemy to  ;)
    tylko czy to was nie będzie nękało po nocach ?
    Nasza oferta aktualna ,
    Proszę klan RP o rozegranie meczu w OiM DP , ale bez głupich zasad pokroju nie można zabić przeciwnika...
    Odpowiedz na TS , lub PW , lub tutaj.

MikiBar może i się zdziwisz , ale w klanie mam 100% Poparcie.
    Co wasz klan wie o zabawie?
    To my bawimy się grą i śmiejemy się z waszej postawy, z waszych wymyślonych zasad itd....

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 15:21:25 wysłana przez Apocalyps »

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 19, 2011, 14:56:24 »
    Apocalyps - skończ wreszcie prowokować i robić z siebie pajaca. To już naprawdę nikogo nie bawi. Nie pasujesz tutaj, masz wypaczone patologiczne poglądy. Twoje idiotyczne teorie spiskowe są tak beznadziejne, że aż nie chce mi się z tego śmiać. Nie rozumiesz żadnych zasad. Nie umiesz się zachować - nie dorosłeś, mimo że wszyscy dawali Ci wiele szans na poprawę (w tym Administracja forum). Masz jakąś manię prześladowczą i chyba inne choroby psychiczne. Przykro mi, że na tym wszystkim cierpi tylko i wyłącznie Twój klan i Ty. Szkoda. Wszystkim tylko psujesz zabawę, ale nie uda Ci się jej zniszczyć. Pamiętaj, że do póki Administracja ostatecznie nie wlepi Ci permanentnego bana - masz czas na poprawę. Ogarnij się, człowieku. Być może, jak się pośpieszysz - jeszcze zdążysz. Powodzenia! ;)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 16:45:38 wysłana przez MikiBar »

Offline T_o_M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:02:28 »
    ...
    proszę o usunięcie posta ponieważ się rozmyśliłem...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 15:07:10 wysłana przez _CHoHu_T_o_M »

Offline dynek55

• Użytkownik
    • Ssij
    « Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:22:13 »
    Powodzenia,
    Tylko wydaje mi się że z tak słabymi playerami zbyt daleko nie zajedziecie, pewnie nawet CHOHU was pokona"
    Oto gracze klanu RP słabi prawda?
    http://zapodaj.net/96f4f622d8a2.jpg.html
    To jest tylko przykład z dnia dzisiejszego, nie wspomnę już o brzydkim wyrażaniu się o mnie  itd....
    Ale skoro inne klany aż tak się boją naszych konnych , to nie ma problemu przeżyjemy to  ;)
    tylko czy to was nie będzie nękało po nocach ?
    Nasza oferta aktualna ,
    Proszę klan RP o rozegranie meczu w OiM DP , ale bez głupich zasad pokroju nie można zabić przeciwnika...
    Odpowiedz na TS , lub PW , lub tutaj.

MikiBar może i się zdziwisz , ale w klanie mam 100% Poparcie.
    Co wasz klan wie o zabawie?
    To my bawimy się grą i śmiejemy się z waszej postawy.

są bardzo dobrymi graczami apokalips oni nas ograli. I jeśli to miało znowu obrażać nasz klan to już nie będziecie mieli z nikim sparingów.

Jeśli nie podtrawisz zrozumieć że klan np. Rp nie chce grać teraz. To nawet twój pies zrozumie że kultura wymaga nie nalegać.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:25:06 »
    Nie , to nie miało obrazić ChoHu, tylko stwierdziłem fakty, i poprosiłem klan RP o mecz , mogą napisać że nie chcą, nam jako VII Klanowi to lata zwisa i powiewa...
    I proszę nauczcie się w końcu pisać mój nick ;) Apocalyps bez spolszczeń proszę!

Offline Robhar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 19, 2011, 17:45:35 »
    Post do usunięcia
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 19:03:52 wysłana przez Robhar »