Prosiłem żebyście nie odpisywali na ten post ;(
Jednak odpisaliście i zniszczyliście dobre imię RP o ChoHu to nawet nie wspomnę,(wiem wiem niby wspomniałem),
"Uważam że klan Lkp jest najlepszy , tak jak wszyscy jego gracze są najlepszymi kompanami do gry :)"
prawda też tak myślę o swoim klanie, nie żart mój klan jest słaby ;d, mamy nieogara, ale nieważne,
dobra myślisz, że masz super klan i dobrze, lubisz ludzi w tym klanie i dobrze ;D,
teraz jak lubisz klan i ludzi w klanie to może skończysz obrażać i wyzywać innych graczy ??
To jedna sprawa,
"a problem z RP wyniknął z tego że usłyszałem na ich TS że Ja(dowódca kawalerii) i Deti(dowódca piechoty) jesteśmy parą pedałów"
Nie mogłeś usłyszeć bo masz bana za pyskowanie do Miki Bara i innych,
"poziom klan RP i CHOHU jest bardzo niski( poziom 5 latków w piaskownicy)"
I to ma NAS nie prowokować ???
"nie wspomną już o zabawie klanu RP w narzucanie innym zakazów grania ( np. Chanatem, łukami, zaraz stwierdzą że granie muszkieterem jest no fear , bo można kogoś zabić. I że wogóle mecze są bez sensu bo przecież nie godzi się z kimś wygrać."
Słuchaj to jest LIGA jest ZEBRANIE KLANOWE, przedstawiciele klanów, uwaga:
ChoHu:
T_o_M
Gomez
Husar6
RP:
MikiBar
Wambo
CzKR:
Nogu
LKP:
Apocalyps
Deti
A więc było do ustalenie czy gramy Chanatem, CzKR mówi NIE, ChoHu mówi NIE, RP mówi NIE, LKP mówi TAK,
Teraz dla ciebie wyzwanie, pamiętaj tu się ważą losy demokracji, Dodaj wszystkie NIE i dodaj wszystkie TAK, potem policz xNIE/xTAK co wyjdzie ;d ? ( ps: dałem x żeby ci nie ułatwić zadania).
"Klan Lkp szuka poważnych partnerów do budowania ligi polskiej i międzynarodowej sceny OiM DP. A nie czegoś takiego co reprezentują sobą te 2 klany."
Nie no spoko mi pasuje załóż własną ligę, jeden problem z głowy.
Wiem że moderator nie będzie zadowolony z tego, ale nie mogłem wytrzymać i musiałem zripostować.
Dla apocalypsa, komixxy.pl, mistrzowie.org, spróbuj odpręża :D