Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nielegalna praca domowa?  (Przeczytany 4575 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dragonit

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Nielegalna praca domowa?
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 21, 2007, 17:28:31 »
    W gimnazjum też sporo zadają u mnie w szkole. Ogólnie rzecz biorąc, to niektóre, np. z matmy się przydają bo ćwiczyć na sprawdzian i się uczysz przy okazji, ale z takiej geografii (weź ćwiczenie i uzupełnij 10 stron z podręcznikiem) są bez sensowne i tylko zabierają czas wolny, do tego nie zrobisz - minus, nie zrobisz drugi raz - pała.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 22, 2007, 12:43:26 »
    http://www.pardon.pl/artykul/3454/pytanie_uczniow_przy_tablicy_upokorzajace_i_bezprawne
    Ciag dalszy rewelacji... jak tak dalej pojdzie to zdarza mi do maja zdelegalizowac mature:/

Offline kania92

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 22, 2007, 14:34:16 »
    moja wychowawczyni powiedzila jak bedzie pismo z ministerswa edukacji ze nie wolno
    to bedzie robila wyklady a potem sprawdzian
    Ten, kto nie szanuje i nie ceni przeszłości, nie jest godzien szacunku terażniejszości
    ani nie ma prawa do przyszłości.

Józef Piłsudski

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 22, 2007, 16:51:57 »
    http://www.pardon.pl/artykul/3454/pytanie_uczniow_przy_tablicy_upokorzajace_i_bezprawne
    Ciag dalszy rewelacji... jak tak dalej pojdzie to zdarza mi do maja zdelegalizowac mature:/

Niedługo wogóle nie będziemy chodzić do szkoły bo przechodzenie przez ulice jest bardzo niebezpieczne i stanowi zagrożenie dla życia... Najlepiej zróbmy tak jak mawiał Kononowicz "Nie będzie Niczego!" -.-

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 23, 2007, 01:41:18 »
    koles ode mnie z wydzialu niedawno wpad pod samochod i umarl:/ a znalem go nawet niezle :/
    a matura jest zla!

drunken masta