Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Żona zagineła ...  (Przeczytany 1689 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PiotrekPolska

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Żona zagineła ...
    « dnia: Stycznia 17, 2011, 15:08:31 »
    Witam,

Grając w Warbanda na jednej z Postaci ożeniłem się z Lady Tamar ...
    Wszystko ładnie .
    Zapytałem się Co można zrobić aby zwiększyć pozycję w Królestwie powiedziała że Dustum Khan i Jeden z Lordów prowadzi spór ...
    Gdy odszedłem z miasta musiałem pędzić na ratunek do Zamku Asugan ...
    Gdy wróciłem aby zobaczyć czy coś jeszcze ciekawego powie to się zdziwiłem że nie ma jej .... tak samo w żadnym innym zamku etc.

Offline Liveon

• Użytkownik
    Odp: Żona zagineła ...
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 17, 2011, 15:34:04 »
    Pewnie poszla w tango z jakimś lordem przystojniaczkiem, wyszaleje się, to wróci skruszona...

A tak w ogóle to kobiety pojawiają  się i znikają (nie tylko w Warbandzie) i to już piszę na poważnie.  Popytaj się zaprzyjaźnionych lordów, może któryś wie, gdzie się szlaja twoja żona(jeśli przez dłuższy czas będzie na gigancie, to ja bym pomyślał o rozwodzie, bo z takiej mąki chleba  już raczej nie będzie;)

PS Sorki za trochę prześmiewczy ton komentarza, ale tytuł tematu mnie rozbroił...

Offline PiotrekPolska

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 17, 2011, 17:25:24 »
    PS Sorki za trochę prześmiewczy ton komentarza, ale tytuł tematu mnie rozbroił...

Nie szkodzi ...
    No tylko to już 89 dzień więc no ...

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 18, 2011, 09:27:24 »

Nie szkodzi ...
    No tylko to już 89 dzień więc no ...
    89 dni to prawie 3 miesiące, a więc rozwód byłby tu wskazany, postaw się w takiej sytuacji i zadecyduj. Ja rozumiem 1 - 2 tygodnie, ale nie 3 miesiące...

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 19, 2011, 05:20:23 »
    Jak ją znajdziesz to powiedź jej " Sorry lala,już cię nie kocham,ja idę zapierdalać a ty gdzieś znikasz i nie ma cię w pizdu czasu " :D Pozdrawiam i mam nadzieję że moja odpowiedź chociaż trochę poprawiła komuś humor :D Bo raczej nie pomogła,boty i tak nie potrafią płakać :D

Uploaded with ImageShack.us

Offline mousser

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 19, 2011, 21:47:04 »
    W jaki sposób można wziąć rozwód? O ile nie robicie sobie żartów :)

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 19, 2011, 22:46:43 »
    Nie da się. Mam inny problem. Podwędziłem jarlowi siostrę i po jakimś czasie uzyskałem u niej zadanie poprawy stosunków ze szwagrem. Kupuję jedwab i narzędzia (chyba:P), jadę do żony a u niej ani jednej opcji związanej z przekazaniem prezentu! Quest się wypalił, jednocześnie trwa nadal i je niekończący się.