Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Vikingr 1.0  (Przeczytany 55437 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Vikingr
    « Odpowiedź #90 dnia: Maja 01, 2012, 12:36:29 »

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #91 dnia: Maja 01, 2012, 12:51:25 »
    Obecna wersja ma numerek powyżej 0.9.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline FLP

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • DK_Chorąży_Filip
    « Odpowiedź #92 dnia: Lipca 11, 2012, 16:10:17 »
    Obecna wersja, to wersja z numerkiem 0.95

download:  http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=232107.0
    ,,Pan Smith, pani Wesson i ich szóstka ołowianych urwisów gwarantują ci przeżycie."

Offline Wojak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #93 dnia: Lipca 13, 2012, 13:58:16 »
    Po co odkopujesz?! O niee! Ja dopilnuje by Szanowny Admin dał Ci warna! Tak nie może być ! A tak na marginesie na którą wersje to jest :3 ?
    Satysfakcja...To coś co kocham....Zawsze przy mnie ! Zawsze czeka na mnie ! Im trudniejsze wyzwanie tym większa SATYSFAKCJA !
    Dobra...Jak ktoś jakiś początkujący gracz ma jakieś pytanie lub potrzebuje pomocy...Z chęcią mu pomogę wystarczy napisać :) Czas nabić trochę postów !
    "Odkopywanie tematów" Jak dla mnie to gówno....
    Renesansowe królestwa ! Polska Was potrzebuje ! Nie koniecznie do wojny z Czechami,lecz dla ekonomi i przyjaznej gry :) !

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #94 dnia: Września 05, 2012, 20:22:21 »
    Nie wie ktoś jak mieć w nicku polskie znaki? Próbowałem z hex edytorem, ale to tylko na '_' działa, a reszty po prostu nie ma(w ogóle jakbym tych liter nie napisał)... W font.dds Vikingra są wszystkie potrzebne znaki.
    Pytam, bo fajnie jest mieć tam "swojskie" imiona, tak jak np. ci wszyscy 'Fyrninga': Éadríc, Æscwine, Fródwine... to czemu ja nie mogę być Mściwoj przez Ś? :P :D

Offline Innos_malpo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #95 dnia: Września 23, 2012, 21:15:41 »
    jest ktos chetny na wspolne pogranie w tego moda?
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #96 dnia: Grudnia 20, 2012, 17:32:20 »
    Dziwi dość fakt, że przez prawie miesiąc nikt tutaj nie napisał, że wyszedł nowy Vikingr, okraszony numerkiem 0.98.
    Link do pobrania najnowszej, pełnej wersji: http://www.moddb.com/mods/vikingr/downloads/vikingr-098-full
    Link do najnowszego patcha, z wersji 0.95 na 0.98 https://rapidshare.com/#!download|781p9|4110768297|Vikingr_098.exe|45978|0|0
    Pozdrawiam, Prusak
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline huth

« Odpowiedź #97 dnia: Grudnia 20, 2012, 18:56:56 »
    Heh, przez ten czas wchodziłem na subforum moda, ale jakoś nie rzuciło mi się to w oczy :P Może teraz więcej ludzi gra?

Ze zmian:
    -Any spears longer than the short one are now unable to block - ło kurczę, ale nerf, niestety nawet vikingrowe skrypty nie zmienią silnika WB... bo jednak trochę czymś takim blokować się da, no ale to chyba przeciwwaga dla lolstaba...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Stycznia 08, 2013, 18:49:28 »
    Mały update pod najnowszą wersje 0.98, lepsza optymalizacja grafiki.
    http://www.moddb.com/mods/vikingr/downloads/vikingr-098-update
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline huth

« Odpowiedź #99 dnia: Stycznia 08, 2013, 20:23:32 »
    Dobrze wiedzieć.

W ogóle 13 stycznia jest event! http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,256543.0.html

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Stycznia 10, 2013, 15:57:53 »
    Tak, event jest, muszę zobaczyć, czy będę mógł zagrać w nim, może się wybiorę na niego.
    Przy okazji - wydana również została paczka bannerów pod najnowszą wersje Vikingr.
    Do pobrania pod tym linkiem: http://www.moddb.com/mods/vikingr/downloads/clan-texture-templates
    Pozdrawiam, Prußak

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    « Odpowiedź #101 dnia: Stycznia 10, 2013, 20:18:51 »
    Tak, event jest, muszę zobaczyć, czy będę mógł zagrać w nim, może się wybiorę na niego.
    Przy okazji - wydana również została paczka bannerów pod najnowszą wersje Vikingr.
    Do pobrania pod tym linkiem: http://www.moddb.com/mods/vikingr/downloads/clan-texture-templates
    Pozdrawiam, Prußak

Dokładniej to jest paczka szablonów dla klanów by mogły stworzyć bannery, tarcze itp. ze swoim herbem i mogły zostać później dodane do gry. Poprosiłem Moeckerkalfie by wrzucił je na inny hosting, bo z gamefront'a jak pewnie wiecie, wiele osób już nie może nic pobierać.

Przy okazji powiem, iż możecie się spodziewać na event'cie nowego, polskiego klanu/grupy... ;)

Offline huth

« Odpowiedź #102 dnia: Stycznia 10, 2013, 21:07:31 »
    To spoko, ja chciałbym też zagrać, ale nie wiem czy będę mógł, więc nigdzie się nie zgłaszałem.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Stycznia 15, 2013, 10:39:39 »
    Hm... Dopiero dzisiaj sobie przypomniałem, że był w niedziele event... No cóż, może następnym razem zagram.
    Tutaj macie filmik z eventu http://www.youtube.com/watch?v=OpWj665tHKk
    Pozdrawiam, Prußak
    PS. Altharis, byliście?

Offline huth

« Odpowiedź #104 dnia: Stycznia 15, 2013, 16:20:10 »
    Filmików jest więcej na forum TW. I sshotów też masa.
    Ja oczywiście nie mogłem być :P