Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: ESL  (Przeczytany 3864 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    Odp: ESL
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 13, 2011, 20:22:01 »
    Sokół nie twierdze że, jestem dobry...Ale to że, wszyscy wyśmiali ten pomysł nie daje Ci prawa do jakichś wypisywania smut tutaj. Jeżeli ZKMowi brak rekrutów że, tak chce tą Polską scenę reklamować to niech odniesie jakiś sukces w normalnym turnieju o zdrowych zasadach. A nie chce tworzyć kolejną Polską porażkę...
    Dla mnie ta liga międzynarodowa nie miałaby sensu przez ping europejski turniej już jest a Polska to cóż... Moim zdaniem gołym okiem widać który klan zajmuje jaką pozycje w Polsce...Nie ma u nas czegoś takiego że, jest 5 klanów z których każdy może walczyć o 1 miejsce...Są ledwie dwa a za nimi przepaść...Poza tym jak dla ciebie ta liga będzie wyglądać...Przecież tak naprawdę, najlepiej gra się 12 na 12 i tak się powinno grać...Ile Polskich klanów tyle osób ma?
    REF, WV,CG,ZKM....i? może GSE się zmobilizuje i IPL da radę...Ale każdy z nas ma swoje życie, prace, rodzinę wystarczy że, 2 osoby nie przyjdą a jednej padnie net w środku gry i zaczną się pretensje...
    Poza tym jak ligą mamy interesować Polaków...mamy wyskoczyć na ulice rozdawać ulotki " Witajcie! Kupujcie Warbanda to może zagracie w Lidze...jak będzie dobrze to ją skończymy bez patologi!" Ujmę to tak, prędzej wyśmieją 4 klanową ligę niż kupią grę... Do tego z brzydką grafiką i cholernie trudną...No i za 100 złoty...
    Co do Dziadowskiej sceny...jak byś nie wiedział Polskie klany odnoszą sukcesy...to wy wolicie siedzieć i lamentować że, nie ma sceny dla was...Cóż, z tego co wiem to Etiopijska scena jest nawet spoko...Radzę się przenieść, na pewno Polski mistrz Etiopi będzie tak ciekawym zjawiskiem że, zachęcisz wielu graczy...
    A teraz wracając...Sokół te dwa Polskie klany też grają dla zabawy, ale im to po prostu lepiej, wychodzi...Piszesz także, że chcesz pograć w gronie fajnych ludzi...ehhh do tego nie trzeba turniejów, pucharów, mistrzostw itd. Trzeba chęci by nawet w walce o pietruszkę świetnie się, bawić z przyjaciółmi :)))
    Pozdrawiam

PS.
    Jak zawsze dałem, się ponieść emocją ale tak to jest jak tłumaczysz ludziom coś a oni cały czas z uporem swoje...