Tradycja i kultura nakazuje się przywitać, więc takoż czynię, choć już parę postów skrobnąć zdążyłem :)
Nie będę tutaj przedstawiał swojej autobiografii, bo nie ma to sensu. Zapewne niejedną dyskusję tutaj przeprowadzę, więc jeśli ktoś będzie chciał mnie poznać, to i tak to uczyni, czy to przez pw czy jakiś zlot. Wystarczy wiedzieć, że jestem Jędrzej, mam lat 19 i mieszkam w pięknym, ponad półmilionowym mieście w centrum Europy, znanym szerzej pod nazwą Poznań :)
Moja przygoda z Mount and Blade jest nadzwyczaj długa, albowiem trwa ona cały tydzień :) Dokładnie tak, poznałem grę dopiero po nowym roku za sprawą jednego z moich znajomych, który namawiał mnie na Warbanda w multi. Na razie jednak ograniczyłem się do Native'a ze względu na niedawną promocję w Biedronce ;)
Jeszcze mogę nadmienić, że swego czasu (jakieś 3-4 lata temu) bardzo żywo udzielałem się na scenie szeroko pojętej fantastyki, głównie związanej z Baldur's Gate, Icewind Dale czy Neverwinter Nights, generalnie kręciłem się wokół systemu Dungeons & Dragons. Być może są na tym forum osoby, które będą mnie kojarzymy z takich serwisów jak Baldursite czy Sanktuarium Wiedzy Tajemnej (strona istniała dość krótko, ale ruch był spory).
No cóż, w skrócie to tyle, raz jeszcze witam serdecznie i mam nadzieję na wiele ciekawych dyskusji :)
Pozdrawiam :)