Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam :)  (Przeczytany 1473 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Witam :)
    « dnia: Stycznia 11, 2011, 02:09:59 »
    Tradycja i kultura nakazuje się przywitać, więc takoż czynię, choć już parę postów skrobnąć zdążyłem :)

Nie będę tutaj przedstawiał swojej autobiografii, bo nie ma to sensu. Zapewne niejedną dyskusję tutaj przeprowadzę, więc jeśli ktoś będzie chciał mnie poznać, to i tak to uczyni, czy to przez pw czy jakiś zlot. Wystarczy wiedzieć, że jestem Jędrzej, mam lat 19 i mieszkam w pięknym, ponad półmilionowym mieście w centrum Europy, znanym szerzej pod nazwą Poznań :)

Moja przygoda z Mount and Blade jest nadzwyczaj długa, albowiem trwa ona cały tydzień :) Dokładnie tak, poznałem grę dopiero po nowym roku za sprawą jednego z moich znajomych, który namawiał mnie na Warbanda w multi. Na razie jednak ograniczyłem się do Native'a ze względu na niedawną promocję w Biedronce ;)

Jeszcze mogę nadmienić, że swego czasu (jakieś 3-4 lata temu) bardzo żywo udzielałem się na scenie szeroko pojętej fantastyki, głównie związanej z Baldur's Gate, Icewind Dale czy Neverwinter Nights, generalnie kręciłem się wokół systemu Dungeons & Dragons. Być może są na tym forum osoby, które będą mnie kojarzymy z takich serwisów jak Baldursite czy Sanktuarium Wiedzy Tajemnej (strona istniała dość krótko, ale ruch był spory).

No cóż, w skrócie to tyle, raz jeszcze witam serdecznie i mam nadzieję na wiele ciekawych dyskusji :)

Pozdrawiam :)

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Witam :)
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 11, 2011, 08:19:35 »
    Serdecznie witam, życzę szybkiej aklimatyzacji.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline italka

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 11, 2011, 12:38:18 »
    witam serdecznie i mam nadzieję na wiele ciekawych dyskusji :)

Przyłączam się do powitania nowego użytkownika i zgodnie z cytatem również mam nadzieję na wiele ciekawych dyskusji :)

Offline Cocher

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 11, 2011, 17:58:44 »
    Witaj!Miło Ciebie poznać Jędrzeju.Co sądzisz o psach Husky?: )
    Look over your shoulder, ready to run.
    Like a cleveland pitch, from a smoking gun.
    I am the game and I make the rules.
    So move on out here and die like a fool.
    Try to figure out what my moods gonna be.
    Come on over sucker, why don't you ask me?
    Don't you forget that the price you can pay
    Cause I am the game and I want to play....

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 11, 2011, 19:44:19 »
    Witaj!Miło Ciebie poznać Jędrzeju.Co sądzisz o psach Husky?: )

Ojejku, to takie standardowe pytanie na wejściu? :)

Uwielbiam Husky, to wspaniałe, mądre i niezwykłe przyjacielskie psy, jednakże nie wydaje mi się, żeby nadawały się (jak często można zaobserwować) do wychowywania ich w domu w mieście. Z tego co czytałem, taki pies powinien dziennie biegać po 15-20 km, inaczej będzie często chorować. W związku z tym sam takiego psa nie chciałbym mieć w domu, bo po prostu nie chciałbym, aby cierpiał z powodu braku ruchu.

A tak swoją drogą - w odwiecznej wojnie psy vs. koty stoję po stronie tych drugich. Co zresztą można zauważyć na avatarze ;)

Pozdrawiam :)

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 29, 2011, 06:20:46 »
    Witam serdecznie sąsiada (ja też Poznań)Życzę powodzenia w grze:) Jak tylko zapoznasz się bliżej z multi zapraszam na stronę HITMEN:)

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 05, 2011, 22:05:45 »
    Witam :D Byłbyś może zainteresowany rozgrywką słowną D&D która będzie przeprowadzana w klanie ZKM ? Uczestnicy zostaną podzieleni na jakieś 2 może 3 grupy zależnie od liczby osób,każda grupa będzie miała oddzielny termin,wszystko będzie naprawdę profesjonalnie zrobione,wszelkie premie od rasy,klasy,broni,po prostu full profeska,zapraszamy serdecznie jeśli byłbyś chętny : )

Uploaded with ImageShack.us

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 06, 2011, 04:00:55 »
    Witam Cię mistrzu Yoda i życzę miłego pobytu na forum. Masz jakieś ulubione książki?

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 14, 2011, 20:15:06 »
    Dawno mnie tutaj nie było, nie widziałem, że jakieś posty się pojawiły :)

Uaktualniając mój pierwszy post - wreszcie w moje łapki wpadł Warband :)

Co do pytania Kolby - mam. I to niejedną ;)

Generalnie uwielbiam fantastykę. Ostatnio skończyłem Trzecią część "Pana Lodowego Ogrodu" Grzędowicza. Wcześniej czytałem takie pozycje jak trylogia "Magic The Gathering" Emery'ego, sagę Mrocznego Elfa Salvatore'a czy Jednym Zaklęciem Ewansa (to raczej jak młodszy byłem :)). Do zdecydowanie najbardziej ulubionych muszę zaliczyć jednakże Wiedźmina :)

Inne książki, które czytam i którymi się interesuje, to stricte związane z moimi zainteresowaniami i również studiami. Z takich przykładów z brzegu (bardziej znanych) mogę wymienić "Kierowanie" Freemana i Stonera, "90-minutowy menedżer" Brady'ego i Bolchovera (ciekawa książka, zarządzanie przedsiębiorstwami przez pryzmat trenerów piłkarskich w angielskich klubach) czy też wielką księgę Marketingu Kotlera

EDIT:

Gapa. Nie zauważyłem, że jeszcze kilka osób się wypowiedziało :)

Witam Cię serdecznie Ignatusie tutaj, choć mieliśmy już okazję zmierzyć się na MP (z marnym dla mnie wynikiem, ale jeszcze dobiję do tych czterech zabójstw :)). Poznań to piękne miasto, prawda? :)

Luciferek - niestety ostatnimi czasy mój wolny czas jest BARDZO ograniczony i wykorzystuje go w głównej mierze na warbandowe treningi na MP (choć gram dopiero 3 dni). Ponadto D&D miewało częste aktualizacje i po dziś dzień zapomniałem 90% zasad tam panujących, a przypomnienie wymagałoby:
    1. Większej ilości czasu
    2. Jeszcze większej ilości czasu
    3. No i więcej czasu
    Więc niestety nie będę w stanie do Was dołączyć. Może kiedyś, w przypadku większej ilości czasu, coś sobie poczytam i wykorzystam inną okazję. Niemniej dziękuję serdecznie za propozycję :)

To raz jeszcze witam wszystkich :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 18, 2011, 00:38:02 wysłana przez Yoda »