Nie zgadzam się z przedmówcami, limity są ok - ja też często nie mogę pograć husarią i granie inną klasą nie sprawia mi problemu.
Człowieku, co Ty mi husarzem machasz? Ja zwykłym, arcypospolitym mołojcem nie mogę pograć, bo ktoś z szybszym netem mi wskoczył na slota. W każdej frakcji mogą być maksymalnie dwie (nie licząc inżyniera) klasy elitarne, na które będzie limit nie większy niż 7-10%, i to jest ok. Ale coś tak banalnego jak pikinier, czy ordynarny strzelec z samopałem, powinno być dostępne zawsze i wszędzie, więc podawanie za przykład husarza ma nikły sens.
każdego stać na rynsztunek husarza.
To dowodzi tylko tego, że husarze mają zbyt tanie eq. Poza tym, zejdźcie łaskawie z tej husarii, bo ja nie mówię o niej. Mówię o zwyczajnej piechocie, albo leciutkich jak piórko jeźdźcach, których nadmiar na polu bitwy nikomu krzywdy nie zrobi. Nie widzę najmniejszego uzasadnienia w tak drakońskich ograniczeniach. Limity się sprawdzały, gdy hamowały spam jednostkami doborowymi - i to była bardzo dobra decyzja. Ale 0.53 poszedł o kilka kroków za daleko, co potwierdzają takie głosy:
Really, if you want my opinion, I hate all the limits. Except the engineer for obvious reasons.
And I'm against limits - who has better ping, he gets every class.
Welcome to THE DELUGE!
Joining server...
Oh, looks like every position is filled here. Same with the other team... Wait what?!
Indeed, there should be no limit to pikemen.
Completely remove the limit on pikemen, Hajduk and Jannisaries.
Please remove the limit for pikemen, particularly for Sweden
I think you should either completely remove the limits or reduce it
not remove the troops limits, but raise the limit for pikemen.
New limits? They sux.
Każdy komentarz pochodzi od innej osoby, i jest tego więcej. :)
Limity muszą zostać;) nie widzę innego rozwiązania;)
Dobrze, ale wytłumacz mi dlaczego. Jeden powód oprócz historycznego, bo nawiasem mówiąc historyczny bardzo kuleje jeśli chodzi o logikę.