Polowa to najemnicy wiec nie wiem po co to ma być w multi.
Ja żadnych najemników nie wymieniłem. Każda wyżej wymieniona formacja zasługuje na to żeby być w modzie.
Jak by był singiel to jeszcze a tak jak dla mnie tez jest zbyteczne.
Właśnie, będą już gotowe formacje dla singla, a w dodatku multiplayer będzie bardziej realistyczny.
Bo by zwyczajnie ujednoliciło nacje.
Bardzo dobry żart, a na poważnie to armia RON nie składała się tylko z 3 nacji.
Poza tym będziemy mieć w kolejnej wersji możliwość 2 vs 2 z tego co wyczytałem.
Tak, ale to nie będzie to samo, ponieważ dlaczego inne nacje mają mieć Polskie formacje?
Jak dla mnie, wszystkie wymienione wyżej jednostki są dla RONu najzupełniej zbyteczne.
Z jakiegoś powodu były stosowane w armii Rzeczpospolitej, więc były potrzebne. Chyba ze nie wzorujemy się na siłach Polsko-Litewskich.
a lista jest już i tak długa. Szkoda zachodu.
Czym więcej historycznych jednostek tym ciekawszy mod.
Wiem ze twórcy mają masę rzeczy do zrobienia, ale moim zdaniem warto powoli robić inne historyczne jednostki i to nie tylko dla Polski. Każda historyczna jednostka rozbuduje multiplayer pod względem historycznym i daje wiele możliwości dla eventów i normalnej gry. Poza tym warto zrobić te jednostki, ponieważ w minionych dziejach zasłużyły sobie, żeby być w tym znakomitym modzie, a po drugie Niemcy na pewno by chętnie zagrali niemiecką piechotą tak jak inne narody swoimi rodakami, którzy dla sławy i pieniędzy służyli w siłach Rzeczpospolitej Obojga Narodów. Poprawi to również realizm moda, a poza tym takie jednostki i tak będzie trzeba stworzyć dla kampanii.