A Clash of kings, świetny mod przedstawiający świat pieśni lodu i ognia R.R Martina( gra o tron) więc masz w nim średniowiecze i fantazy razem
Wiesz co średnio. Ten mod jest dopracowany pod wzgledem graficznym, questy rzadkie przedmioty. Ale kompletnie leży to co jest podstawą gry - dyplomacja i balans w grze. Dlatego uważam że to NIE JEST dopracowany mod. Nad pewnymi graficznymi brakami mogę przejść obojętnie, ale jak główna mechanika leży to sorry ale mod jest nieskończony mogą sobie napisać nawet 14.0, nic to nie zmieni. A szkoda, zmarnowany potencjał.
Większosc frakcji na kontynencie nie zawiera pokoju. Lanisterowie jako frakcja giną mi zawsze już ok 200 dnia. Połowa frakcji na kontynencie nie dożywa 400 dnia. Dobry balans w grze jeżeli chodzi o dyplomacje widac na przykladzie Viking. 500 czy 600 dzień i odpadły mi może ze 3 frakcje ktorych jest razem sporo.
Podobny mod AsoIaF - niby wersja 1.02 zabugowany że nędza, może balans lepszy ale co z tego jak w 9 dzień wywaliło mnie do pulpitu z 10 razy.
Męczą mnie takie "mody". Szukam czegos dopracowanego i solidnego