Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SZUKAM MODA... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)  (Przeczytany 332045 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hanys

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: SZUKAM MODA... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)
    « Odpowiedź #2115 dnia: Czerwca 05, 2016, 22:18:07 »
    Wie ktoś może czy istnieje mod o czasach upadku cesarstwa zachodniorzymskiego, tj najazdach Gotów, Wandalów, Franków, Hunów itp?

Offline Shinobi21

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2116 dnia: Czerwca 08, 2016, 23:46:49 »
    Cześć! ;)
    Czy może ktoś polecić moda posiadającego te same feautery co Nowa Ojczyzna, albo podobne?
    Chodzi mi o to, że Nowa ojczyzna ma fajne rzeczy, jak bardziej realistyczne animacje walki i wiele ciekawych rozwiązań, niestety nie jestem w stanie w nią grać ze względu na to, że twórcy co krok psują klimat rozgrywki pseudo śmiesznymi, zmienionymi dialogami i tym podobnymi. Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

Offline adam322

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Mody powiekszające mapę
    « Odpowiedź #2117 dnia: Czerwca 12, 2016, 16:57:06 »
    Witam wszystkich bardzo serdecznie założyłem ten wątek ze względu na to że znudził mi się navite i chciałbym zagrać jakiegoś singla zagrać z inną albo większą mapą proszę o dodawanie
    własnuch modów ja dam kilka swoich warsword conquest,A Clash of Kings 2.2,europe 1200 i jeszcze włądca pierścieni to jak pisałem dawajcie własne propozycje :D

Edit: Najlepiej żeby ten mod był dostępny na warsztacie ale inne też mile widziane

Offline Shinobi21

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2118 dnia: Czerwca 13, 2016, 14:46:21 »
    adam322
    Osobiście wszystkie mody które wymieniłeś są jak dla mnie bardzo średnie. Tzn. osobiście nie mogę znieść dźwięków z nativa. (Uderzasz w zbroję płytą i ten bezcenny dźwięk darcia szmaty :3).
    Z dużą mapą możesz spróbować Anno Domini, spora mapa i całkiem przyjemnie zrobiony mod. Duża mapka występuje także w Sands of Faith (mod na temat wypraw krzyżowych). Jest także trudny i dobrze zrobiony mod Prophesy of Pendor, chociaż ma nie wielką mapę (uwierz, że szybko go nie skończysz jest diabelnie trudny , przynajmniej dla mnie).

Offline Magnus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2119 dnia: Czerwca 13, 2016, 16:16:33 »
    Jakie polecicie mody w klimatach fantasy? Grałem w TLD, ale brak oblężeń zamków trochę odbiera rozgrywce. Zależy mi na tym, aby to był jakiś kompletny mod (nie żadna alfa) i koniecznie z różnymi rasami.

Offline Shinobi21

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2120 dnia: Czerwca 13, 2016, 16:30:11 »
    magnus Warlords Conquest, jednak generalnie moim zdaniem nie ma za dobrych modów fantasy na WB. To już lepiej kupić sobie jakąś gierkę fantasy ;p

Offline Magnus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2121 dnia: Czerwca 13, 2016, 21:11:31 »
    Zapewne chodziło Ci o Warsword Conquest. A więc on jest najbardziej zaawansowany? Bo obiły mi sie też o oczy takie nazwy jak:
    - Phantasy Calradia
    -  Light & Darkness
    - The Gathering Storm
    - Adalonia
    - Chronicles of Might and Magic

Druga sprawa - widzę też, że od mojego ostatniego kontaktu z M&B ruszyło się też coś w kwestii modów o Rzymie, czy ogólnie starożytności (widzę ruch w tematach Rome At War 2 oraz Bellum Imperii). który mod z takich klimatów jest najlepszy?

Offline Shinobi21

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2122 dnia: Czerwca 14, 2016, 04:40:12 »
    Magnus zależy co masz na myśli mówiąc zaawansowany. Ras jest sporo, itemków też. Ale wszystkie te mody fantasy są brzydkie i nie dopracowane jak jasny pierun...To są za duże projekty , moderzy się za nie biorą ale nie mają zasobów, żeby to trzymało wysoki poziom.

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #2123 dnia: Czerwca 14, 2016, 20:39:41 »
    Cześć jestem Łukasz i szukam moda. Który będzie po Polsku, który bedzie ładnie rozwinięty i bedzie miał ładne skiny. Oczywiscie na singleplayera.
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #2124 dnia: Czerwca 14, 2016, 21:11:33 »
    Witaj Łukaszu, niestety musisz radzić sobie sam.
    Warband's life...

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #2125 dnia: Czerwca 14, 2016, 22:50:51 »
    uff więc jednak prawilność Tawerny nie została zaniechana, a juz sie bałem ^^
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Geralt Riv

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2126 dnia: Czerwca 21, 2016, 20:17:32 »
    Witam was bardzo serdecznie. Powiem prosto. Szukam moda w klimatach Mount and Blade: Ogniem i Mieczem. Najlepiej polskiego.

Pozdrawiam.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #2127 dnia: Czerwca 21, 2016, 21:21:58 »
    Witam was bardzo serdecznie. Powiem prosto. Szukam moda w klimatach Mount and Blade: Ogniem i Mieczem. Najlepiej polskiego.

Pozdrawiam.
    Kup gre. Mod jest jeden. The Deluge ale to MP.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Geralt Riv

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2128 dnia: Czerwca 21, 2016, 22:01:07 »
    Dzięki wielkie. Tylko MP mnie nie interesuje :/ Jest jakiś chociaż zbliżony do tamtejszych czasów? Byłbym dłużny ;)

Pozdro.

Offline LetoHess

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2129 dnia: Czerwca 24, 2016, 00:00:20 »
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=791.0   to jest mod podobny do M&B Ogniem i mieczem. Frakcej nie sa oryginalne, ale da sie je rozpoznac :) takze polecam. Mod jest pod warbanda (link ktory dalem) i pod zwyklego m&b