Szukam moda, który urozmaici mi grę, mam Warbanda na Steam 1.158, a próbowałem zainstalować moda Diplomaty PL czy jakoś tak i nie mogłem go zainstalować bo pisało że mam złą wersje, ten mod jest chyba pod 1.153, a ja mam 1.158, jeśli jest pod 1.158 to podajcie mi linka do pobrania, jeszcze próbowałem, to znaczy zainstalowałem moda Native Expansion i się zdenerwowałem, bo mod jest w połowie po angielsku, już na samym początku miałem angielskie dialogi, a ja chcę grać całkowicie po polsku, jest jakieś spolszczenie do tego moda, albo mod który jest podobny do tego ? Zastanawiałem się jeszcze nad zainstalowaniem Floris Expanded Mod Pack, ale nie wiem czy jest pod 1.158 i nie wiem czy mi będzie działać, jak kiedyś tego moda zainstalowałem to pamiętam, że miałem pełno problemów z nim, a na dodatek po 10 minutach wywalał do pulpitu i nie mogłem brać udziału w turniejach, nie wiem czy jak teraz go zainstaluje to czy będę mieć takie same bugi, jezcze znam mod Nowa Ojczyzna, super mod, kiedyś naprawdę świetnie się w nim bawiłem, ale teraz wyszła jakaś nowa wersja i coś twórca pisał, że jest chyba zbugowana i pytam się was, czy da się grać na tej najnowszej wersji ? Jak tak to zagram, jeszcze szukam modów, które są związane z Tempelariuszami i rzymem, znacie takie ? Ale się rozpisałem xd