Witam od razu mówię , że to dość nietypowy temat :P Otóż mam pytanie czy istnieje jakiś mod czy coś w tym stylu do WB żeby "mieć" tytuł Króla lub Lorda/Bojara/Nojona/Jarla/Hrabiego/Emira/Księcia tylko , że tak powiem "oficjalnie" np. kiedy mój poseł wraca od króla który nie uznaje mojego prawa do rządzenia (dobra wola monarchy monarsze czy jakos tak ;p) mówi mi , że Król Harlaus zwraca sie do ciebie po imieniu tj. Król Blablabla czyli nie uznaje twojego prawa do rządzenia. O tym mówię wiem , że można zmienić sobie imie dodać przydomek Króla kiedy bedzie się miało własne państwo ale troche razi to w oczy i denerwuje jak mam na imię król..
W skrócie: Chce być królem czy lordem z tytułu nie imienie żeby ktoś kto mi odpowiada nie mówi "Witaj król jakis tam tylko po prostu witaj jakis tam" - istnieje coś takiego ? Sorki , że tak zawile to napisałem ale nie wiedziałęm jak inaczej;p
PS:Jednocześnie odniosę się do tego wypowiedzenia dobrej woli jak monarcha monarsze to da się zrobić żeby król uznał cie ? I jakie są z tego korzyści ?
PS2:Nie wiedziałem w jakim dziale umieścic więc sorki :/