Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Custom Commander v1.324  (Przeczytany 16311 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skrabek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Custom Commander v1.324
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 03, 2011, 19:35:30 »
    @UP kupić sobie Warbanda i nie zaśmiecać forum, właściwie już wędrują do ciebie dwa osty (jeśli to jakże miły Deadalus, ale mogę się mylić do tego ile idzie).
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2011, 19:39:47 wysłana przez Skrabek »

Offline Drakkainen

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 23, 2011, 22:46:35 »
    Jakby ktoś wiedział jak połączyć tego moda z innymi modami np. programem, który podała Jagoda to proszę napisać instrukcje.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 24, 2011, 12:43:12 »
    Ale ten program co podała Jagoda to program służący do kompresowania moda w elegancki instalator. Żeby wyglądało lepiej i łatwiej się instalowało niż zwykły rar. Wiem bo sam tego używam do pakowania FB.

Offline AdiX913

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 24, 2011, 18:01:54 »
    Witam.

Mam wielką przyjemność przedstawić wam dość ciekawy mod, który zdecydowanie polepsza grywalność M&B Warband. Mod Custom Commander obecnie jest w wersji angielskiej, aczkolwiek wzięłam się za tłumaczenie tego moda. Tak więc za kilka dni ukaże się spolszczona wersja. Nie będę się zbytnio rozpisywała nad tym modem, lecz przejdę od razu do rzeczy i przedstawię co mod ma do zaoferowania.

Napisałaś , że spolszczysz za kilka dni
    wzięłam się za tłumaczenie tego moda. Tak więc za kilka dni ukaże się spolszczona wersja.
    i mam prośbe jak spolszczyłaś to dasz linka ?

EDIT: Zauważyłem że jest wersja 1.327 costom commandera
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 24, 2011, 20:03:53 wysłana przez AdiX913 »
    Proszę się rejestrować i grać na najlepiej północnej ameryce mój nick to AdiX913
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e4786c675b5a527641476

Offline Lynch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 03, 2011, 19:03:06 »
    Mógłby ktoś powiedzieć jak zmienić uzbrojenie (np Swadiański bojówkarz) w tym modzie?

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #20 dnia: Maja 04, 2011, 22:32:00 »
    Spolszczenia nie będzie do tej modyfikacji. Obecnie robię spolszczenia do Fallout 3. I jak na razie biegam z kałachem w dłoni po stołecznych pustkowiach. Tłukąć Ghuli i Mutków :D

Offline Nalo97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Maja 19, 2011, 15:36:36 »
    Mam jest świetny. Bardzo fajnie się zmieniało ekwipunek wojakom. Ale mam pewien problem. Nie wiem czy to bug, ale co uderzenie dostaje krytyczny cios. I mam pytanie - mogę go jakoś usunąć. Nieważne czy tego buga (?) czy całkowicie wyłączyć "cricital hit", byle by za każdym ciosem nie dostawać krytyka.

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Maja 19, 2011, 22:16:09 »
    Pewnie że się dal, trzeba tylko powęszyć ;) Musisz poszukać skryptu odpowiadającemu funkcjonowaniu "cricital hit". Możesz go edytować lub usunąć.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Maja 20, 2011, 16:55:50 »
    A ja mam pewien problem mianowicie gdy zmienię uzbrojenie moich wojaków, to po wyjściu z tego menu dalej mają to samo uzbrojenie.
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Diegos62

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Maja 21, 2011, 14:27:00 »
    Powinno im się zmienić po wygranej bitwie, gdy jest to okno ze zdobytymi przedmiotami. Jeśli są lepsze niż mieli wcześniej, zmienią sobie automatycznie.

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Maja 21, 2011, 16:02:06 »
    Powinno im się zmienić po wygranej bitwie, gdy jest to okno ze zdobytymi przedmiotami. Jeśli są lepsze niż mieli wcześniej, zmienią sobie automatycznie.

o ile się nie mylę, to dotyczy tylko naszych NPC, gdzie de facto ustawiamy im takie opcje w ustawieniach naszych bohaterów. Co do przypisywania broni, dawno już tego nie robiłam, więc nie pamiętam. Wiem że w tawernie pojawia się człowiek który umożliwia nabór specjalnych jednostek (Rangers) o ile dobrze pamiętam, ale mogę się mylić. W każdym razie tym Rangersom można zmienić uzbrojenie  według własnego widzi mi się. Nie należy  suite zbytnio martwić o klasyfikację wojsk, mamy a 6 kolejnych wolnych klas, które sami możemy stworzyć. Pisząc klas mam na myśli Piechota, Kawaleria i Strzelcy. To okno pojawia się, gdy naciśniemy klawisz (P).

Offline matigeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Maja 21, 2011, 16:14:41 »
    Przypadkiem ten CC nie jest częścią ISI Moda (albo Age of Change bądź Diplomacy & Conquest, nie pamiętam), bo już się z tym spotkałem?

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Maja 21, 2011, 18:23:27 »
    Przypadkiem ten CC nie jest częścią ISI Moda (albo Age of Change bądź Diplomacy & Conquest, nie pamiętam), bo już się z tym spotkałem?

Na pewno wchodzi w skład kompilacji modów Florisa. Co do pozostałych to nie wiem.

Offline matigeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Maja 26, 2011, 10:32:45 »
    Sprawdziłem, niektóre elementy SĄ w innych modach. Czy ten mod zadziała w MP? Jestem ciekaw, czy takie rzeczy jak zjawiska atmosferyczne (swoją drogą dziwne, że od razu tego nie zrobiono) można aktywować na mapach MP.

Offline PanTadeusz

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JKM
    « Odpowiedź #29 dnia: Maja 26, 2011, 11:42:57 »
      Mam kilka problemów.
    1.Nie mogę uzbroić moich ludzi jak chcę bo się zmienia z powrotem.
    2.Nie mogę znaleźć tego kolesia od rangerów.
    3.Nie mogę rekrutować rycerzy w zamkach.
    4.Niektóre zbroje i koń bojowy mają zapadnięte tekstury (całe białe)