Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bugi - te śmieszne i mniej śmieszne  (Przeczytany 40502 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline daro12342

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Masywnej Budowy Hunter is THE BEST
    Odp: Bugi - te śmieszne i mniej śmieszne
    « Odpowiedź #150 dnia: Lipca 04, 2009, 14:04:18 »
    Dzisiaj doświadczyłem śmiesznego... buga (wcześniej miałem parę razy) otóż w biegu z łuku strzeliłem headshota Waegirskiemu Łucznikowi który niesamowicie udzerzył w glebę po czym odbił się od niej robiąc 3 salta:):) w powietrzu a następnie spadł. Zapewne wielu z was doświadczyło go.

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #151 dnia: Lipca 04, 2009, 14:28:02 »
    Dzisiaj scialem w pedzie jakiegos jezdzca, on spadl od tylu, za konia. Upadl kilka metrow od konia, ktory biegl i ciagnal go za soba, po ziemi :D

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #152 dnia: Lipca 04, 2009, 15:00:48 »
    Miał może zdziebko zadługie strzemiona? Takie kilku-metrowe

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #153 dnia: Lipca 04, 2009, 15:14:46 »
    Raczej sie lejcow uwiesil :D

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #154 dnia: Sierpnia 24, 2009, 13:19:10 »
    A ja mam sposób na fajne widowisko (może to bug a może nie ;P):Jesteśmy np. na turnieju i w finałowym pojedynku mamy sytuacje:My na koniu z łukiem przeciwnik z halabardą i tarczą - schodzimy z konia i gdy wróg się rozpędzi strzelamy do niego.Kiedy zabijemy go przy dużej prędkości zauważymy zjawisko paranormalne :D Pozdrawiam

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Sierpnia 24, 2009, 19:46:48 »
    W jakimś modzie, w quick battles była drabina zamiast wieży oblężniczej i stała ona kawałek od mijesca w którym powinna być. Wchodzę na nia iiii nagle wylatuje w kosoms, widziałem całą mapę, spadłem i delivernołem -500 hp xD

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #156 dnia: Sierpnia 24, 2009, 20:58:28 »
    Mi kiedyś ostatni obrońca zamku którego podbijałem zapadł sie na murze i spadł na kawałek rozwalonego dość wysoko, a ze nie miałem  łuku nie moglem go zabić :D przeszukałem cały zamek w poszukiwaniu zostawionego łuku i strzał po 10 min udało mi sie znaleźć na szczęście :D

A jeszcze kiedyś podczas turnieju wojownik zapadł sie w teksturach i musiałem sie poddać bo nie miałem jak go zabić
    ^^

Offline kubston

• Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Sierpnia 28, 2009, 18:20:54 »
     u mnie kilka razy konie zarazpo zabicu wylatywały w góre i tak szmieśnie to wyglądało.
    1 zabity to tragedia tysiące zabitych to statystyka-
    skądż to znam ale niepamiętam z kąd

Offline Margoth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Sierpnia 28, 2009, 20:28:38 »
    No to jak 'szmieśnie' to wyglądało to jak ja się śmieje z samego tego wyrazu to naprawdę jajca musiałby być jak ta lala :D

Offline KotMroku1

• Użytkownik
    • Muwje poplawnie po pOlśkjemó:)
    « Odpowiedź #159 dnia: Września 14, 2009, 16:26:36 »
    A ja o obleganiu zamków...
    Gdy rycerze(ktokolwiek)pcha wieże oblężniczą i ty staniesz za nią(przed tym pomostem co sie wchodzi) możesz przez niego przeniknąć.
    Pewnego dnia atakują mnie wrogowie(nazwy zamku nie pamiętam)stanołem tam gdzie jest rozwalone i spadł na mnie trap wieży...odleciałem i wpadłem na niewidzialną ścianę...zabiło mnie...spadłem na ziemie i wniknąłem w tekstury...
    Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam

Offline Jarek138

• Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Września 21, 2009, 08:05:15 »
    Czy zdarzył się wam taki nieśmieszny Bug jak utrata kasy ?   Wedrując po swojej krainie patrzę a kasy jakby ciut mało, patrzę w dziennik a tutaj elegancki, prosty wpis "tracisz 23.000 denarów". Bez wyjaśnień i związku z grą.

Offline krzyysiek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Września 21, 2009, 14:04:37 »
    To się nazywa fachowo "żołd". Ja płacę ponad 80.000 tygodniowo. Jeśli grasz w Native, to w okienku drużyny wyświetla Ci się koszt utrzymania tylko tych ludzi, którzy jadą z Tobą w oddziale, a tych skoszarowanych już nie.
    Powód mógł być też inny, typu: skroili Cię bandyci (a Ty nie chcesz o tym pamiętać), kupiłeś zbroję dla NPC i takie tam.... Na 100% jesteś pewien, że nie miało to żadnego związku z fabułą?

Offline Jarek138

• Użytkownik
    « Odpowiedź #162 dnia: Września 21, 2009, 14:19:12 »
    Skoszarowanych miałem ok. 20-30 Rhodockich wojów, przy sobie 60 więc żołd za wszystkich nie powinien przekraczać 2000 tys. Nic nie kupowałem a w dzienniku nie było żadnego wpisu, który mógłby się z tym wiązać.

Offline krzyysiek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #163 dnia: Września 21, 2009, 14:43:18 »
    Grasz w Native, czy w mody? I czy coś zmieniałeś w plikach?

Offline Jarek138

• Użytkownik
    « Odpowiedź #164 dnia: Września 21, 2009, 14:50:10 »
    Gram w Native 1.011, spolszczenie nieoficjalne a w plikach zmieniłem tylko prowadzenie bydła :). Poza tym gdzieś na forum ktoś wspomniał o takim przypadku ale nie mogę tego znaleźć bo było to niezwiązane z tematem wątku.