Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bugi - te śmieszne i mniej śmieszne  (Przeczytany 40498 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krzyysiek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Bugi - te śmieszne i mniej śmieszne
    « Odpowiedź #165 dnia: Września 21, 2009, 14:56:43 »
    Uch, no to nie mam pomysłu na sensowne wyjaśnienie. Najprawdopodobniej rzeczywiście bug.

Offline KotMroku1

• Użytkownik
    • Muwje poplawnie po pOlśkjemó:)
    « Odpowiedź #166 dnia: Września 21, 2009, 19:38:57 »
    Dodałbym obrazki ale screenshoty mi wcięło(w Mout&Blade Screenshots nie ma.Jak znajdę to dodam)

1.Dosyć powszechny błąd.Strzała wisi w powietrzu.Raz zawisłą mi 3 cm przed głową.

2Kiedyś walczyłem w jakimś zamku i przeciwnik schował się za kolumną.Wlazłem w kolumnę i go zabiłem.

3.Pewien lord walczył z 2 wbitymi toporami(w twarz),ok 50! strzałami,kilkoma dzirytami i paroma nożami w ciele...cały we krwi...i jeszcze zabił 54 moich!!!

4.Podczas oblężenia zamku bodajże Jeribe(Jebelgi coś w tym stylu).Pewien żołnierz wroga znalazł sie na dachu zamku(jetpaka miał???)I szył w moich strzałami.A tu w 1 momencie wszyscy rzucają,strzelają itp w niego...Wyglądał jak jeż...

Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam

Offline Jarek138

• Użytkownik
    « Odpowiedź #167 dnia: Września 22, 2009, 07:32:38 »
    Następny bug z gatunku nieśmiesznych - Lord Falsevor wzywa mnie na kampanię, no to lecę, koczuję pod zamkiem a w wiadomościach przelatuje informacja, że lord Gutlans ponagla mie abym za nim podążał. Sprawdzam w zadaniach - lord Falsevor. W końcu lord Gutlans wypieprzył mnie z armii i straciłem w jego oczach :/.

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #168 dnia: Września 23, 2009, 15:48:34 »
    Podczas turnieju w Curaw miałem taką akcje.Rozwaliłem kolesia przy rogu murka kolesia zabiłem a jego koń wleciał w mur i wspiął się na sam dach wydając przy tym wydając dziwne odgłosy(eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa aaa!!!coś takiego)nie mogłem to trwało jakieś 30 sekund więc polewkę z tego miałem niezłą

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #169 dnia: Września 24, 2009, 21:33:19 »
    Raz, dawno dawno temu, byla taka akcja, ze poszedlem na arene i zamiast na nia przenioslo mnie gdzies poza miasto, obok pojawilo sie ze 20 typkow i zaczela sie rzeznia. Mapa przypominala normalna mape bitewna ale byla bardzo ograniczona, moze 10x5 metrow w sumie.

Offline Margoth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #170 dnia: Września 25, 2009, 19:03:43 »
    Moim zdaniem nie możliweeee ! Bez screenów to Ci nie uwierzę -.-

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #171 dnia: Września 26, 2009, 15:53:27 »
    to chyba w jakiejs mega starej wersji i musiales cos zrobic bo gram w M&B dlugo dlugo i nigdy mi sie tak nie zrobilo chyba ze na modzie

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #172 dnia: Września 26, 2009, 18:46:09 »
    Mnie kiedyś jakiś gość zabił z Topora w mieście, tak mnie odepchnęło że przeleciałem na wylot jakiś budynek.

Offline Asterix

• Użytkownik
    • Doborowy Łucznik,Agresywny Huscarl 8)
      • mountblade
    « Odpowiedź #173 dnia: Września 30, 2009, 18:44:45 »
    Ja jak grałem kiedyś piechotą to na tarczy zamiast mojego herbu była namalowana moja głowa :/
    Łucznik Trudność Strzału 10.6-headshot Poziom Trudności 112%

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #174 dnia: Września 30, 2009, 20:33:59 »
    Scren or GTFO.
    A tak na serio to coraz częściej pojawiają się tu chyba wymyślone bugi. Tak się zastanawiam, po co wymyślać bugi? Ściemniać że się pokonało kilkaset ludzi w pojedynkę jeszcze ma jakiś sens ale bugi...?
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Xasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #175 dnia: Września 30, 2009, 20:37:52 »
    a ja ostatnio wszedłem na taką wieeeeeeeeeeeeeeelką górę i z niej skoczyłem, to mi ani 1 hp nie odjęło ;/ chcecie screena?

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #176 dnia: Września 30, 2009, 22:47:12 »
    Ej no nie sciemniam. Zapomnialem tylko dodac, ze bylo to na ktoryms modzie z tego forum, jednym z polskich...juz nie pamietam ktory. Najpierw przenioslo mnie do tego goscia co zarzadza arena, potem sie umowilem, ze dolacze na walke i zamiast na arene przenioslo mnie na taki odcinek gdzies poza miasto (bylo je widac), strasznie ciasny i tam sie ci walczacy na arenach spawnowali. Screena nie mam bo nie pomyslalem, zeby zrobic. Po dwoch takich akcjach moda wywalilem.

Offline werbull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Października 04, 2009, 08:01:06 »
    Ze? Mortis pisz uważniej! A muj bug to taki ze w tawernie wlazłem do pokoiku i mnie teleportowało na stryszek :).

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #178 dnia: Października 04, 2009, 12:22:21 »
    Ze? Mortis pisz uważniej! A muj bug to taki ze w tawernie wlazłem do pokoiku i mnie teleportowało na stryszek :).

Kurde... Czytam te Twoje posty i się zastanawiam, to jest jakaś prowokacja, czy co? Piszesz jak jakiś analfabeta, jeszcze bez sensu. Ale czasem piszesz też całkiem normalnie. To czasem tak piszesz dla jaj, czy jak?
    « Ostatnia zmiana: Października 04, 2009, 12:34:06 wysłana przez Kasparus »

Offline werbull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #179 dnia: Października 04, 2009, 19:21:54 »
    Oczywiscie ze trochę dla jaj :) ale jak cos chcesz to pisz na PW.