Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prośba do przedstawicieli polskich klanów!  (Przeczytany 4199 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prośba do przedstawicieli polskich klanów!
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 23, 2011, 21:36:46 »
    Sorry, że nie na temat ale nie chciałem tworzyć nowego tematu.

Ludzie przestańcie robić burdel w tym dziale. To mają być tematy informacyjne gdzie dowiedzieć się można o klanowych składach, stronach itp a nie gdzie robicie sobie głupie dyskusje, spamy i prywatne problemy i na zakończenie 15 rozłamów...

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #31 dnia: Lutego 23, 2011, 21:44:38 »
    Mogę coś zasugerować.Usuncie tematy klanów ktorych już nie ma i zróbcie coś z osobami co zakładaja temat,na drugi dzień nowy zakładaja,bo na tym starym ktoś źle pisał.Troche to głupie.

Offline Blackitt

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #32 dnia: Marca 13, 2011, 23:37:52 »
    WV działa

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 17, 2011, 10:24:58 »
    Dobra, Proud przesłał mi to co miał, możemy zacząć działać. Od tamtej pory pewnie parę rzeczy się zmieniło, także możecie wysłać na nowo informacje lub po prostu je uzupełnić.

Wysyłajcie mi te dane na PW. Potrzebuję:

-nazwa klanu [tag]
    -link do bannerka [ten co się wam na tarczach wyświetla]
    -krótki opis, powiedzmy do 500 słów [zastrzegam sobie prawo do skrócenia opisu, jeżeli nie zmieści się w wyznaczonym dla opisu obszarze]
    -sukcesy [nazwa turnieju i data/rok w którym się odbył, arena krajowa i międzynarodowa]

Zastrzegam sobie prawo do niedodawania na stronę główną klanów, które są niestabilne/zbyt małe itp.

Offline Joker1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 28, 2011, 21:41:50 »
    Potwierdzam, że klan HF żyje i ma się dobrze ! :)

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 28, 2011, 21:59:58 »
    Korpus Ochrony Pogranicza również jest aktywny

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 28, 2011, 22:04:17 »
    Popatrzcie na datę ostatniego posta... Przecież to jest już dawno nieaktualne. Zajrzyjcie lepiej tutaj: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=7602.0

DOWN: Ostatni klan wpisał się tu w Marcu, a ten wątek http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=7602.0 traktuję jako kontynuację tego. Poza tym sam mówisz że Peterov i Joker dokonali niecnego aktu spamowania, więc... co zrobiłem źle? Nakierowałem ich na właściwy wątek, czy to podpada pod ,,wyręczanie administracji''?  : |
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 28, 2011, 23:06:59 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Czerwca 28, 2011, 22:51:38 »
    Po pierwsze primo jak najbardziej aktualne.
    Po drugie primo polecam przeczytać pierwszego posta w tym temacie, jak i mojego kilka postów wyżej.
    Po trzecie primo ultimo, Peterov i Joker1997 wlejcie trochę oleju do swoich puszek i nie piszcie głupot, równie dobrze mógłbym potraktować to jako spam nie na temat. Czytacie tylko ostatni post, kopiujecie to co ktoś przed wami napisał i murzynek Bambo robi .

PS Hofiko nie denerwuj psa Rambo...

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 12, 2011, 23:04:48 »
    Klan IPL był i jest.

Wybacz za tak długą odpowiedz ale byłem na wakacjach co do wiadomości na PW wyśle ci na weekendzie.

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 13, 2011, 10:30:02 »
    Dzięki Dunleap_IPL, że mi przypomniałeś o tym temacie. Otóż sprawa wygląda następująco.....myślę, że większość klanów nie zrozumiała idei tego przedsięwzięcia, odzew był mizerny.....no w każdym razie nie tak jaki sobie zakładałem. Także nic nie wysyłajcie. Projekt w obecnym kształcie się nie ukaże. Polska scena klanowa cały czas jest bardzo niestabilna i nie ma sensu męczenia się z każdym klanem z osobna. Większa informacja na stronie głównej na temat polskich klanów oczywiście się pojawi, ale będzie miała charakter rysu historycznego no i będzie raczej subiektywną oceną tego co się wydarzyło od początków bety Warbanda 0.500. Temat zamykam.

Jest niestety tak jak sam to odebrałem kilka dni po tym, gdy założyłem  ten temat... Większość klanów olała te "jakże wygórowane" prośby i robienie podobnych akcji według mnie nie ma sensu, a i Kalpokor o tym się przekonał. Szkoda, bo byłoby to bardzo ładnie wyglądające podsumowanie, ale skoro osoby, którym na tym powinno zależeć (tak, to o liderach klanów) mają taką reklamę gdzieś, to nie pozostaje nic innego jak to, co Kalpokor zrobił zamykając temat.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2011, 12:49:06 wysłana przez proud »