Dzięki Dunleap_IPL, że mi przypomniałeś o tym temacie. Otóż sprawa wygląda następująco.....myślę, że większość klanów nie zrozumiała idei tego przedsięwzięcia, odzew był mizerny.....no w każdym razie nie tak jaki sobie zakładałem. Także nic nie wysyłajcie. Projekt w obecnym kształcie się nie ukaże. Polska scena klanowa cały czas jest bardzo niestabilna i nie ma sensu męczenia się z każdym klanem z osobna. Większa informacja na stronie głównej na temat polskich klanów oczywiście się pojawi, ale będzie miała charakter rysu historycznego no i będzie raczej subiektywną oceną tego co się wydarzyło od początków bety Warbanda 0.500. Temat zamykam.
Jest niestety tak jak sam to odebrałem kilka dni po tym, gdy założyłem ten temat... Większość klanów olała te "jakże wygórowane" prośby i robienie podobnych akcji według mnie nie ma sensu, a i Kalpokor o tym się przekonał. Szkoda, bo byłoby to bardzo ładnie wyglądające podsumowanie, ale skoro osoby, którym na tym powinno zależeć (tak, to o liderach klanów) mają taką reklamę gdzieś, to nie pozostaje nic innego jak to, co Kalpokor zrobił zamykając temat.