Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 1423 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kubacho

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam
    « dnia: Grudnia 28, 2010, 11:12:48 »
    Witam wszystkich fanów gry Mount&Blade. Grać zacząłem kilka dni temu (podziękowania dla sklepu Biedronka za zwrócenie mojej uwagi na tą grę!!!!....no i cenę bardzo przystępną :D ) więc wpadłem tutaj szukać wiedzy i informacji. Gra jest genialna, a pewnie połowy rzeczy jeszcze nie odkryłem. Czas to nadrobić :)
    Pozdrawiam
    Kuba
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2010, 11:17:30 wysłana przez kubacho »

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Witam
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 28, 2010, 11:23:38 »
    Witamy!
    Ale może podzielisz się z nami takimi informacjami jak ulubiony:
    - film
    - książka
    - inne gry
    - muzyka
    - hobby
    Pozdrawiam.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 28, 2010, 12:03:33 »
    To znaczy, że kupiłeś Mount & Blade, a nie Warbanda? Uuu...

:/ Warband jest lepszy i ma multiplayer...
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 29, 2010, 23:08:40 »
    Witaj przybyszu z Biedronki.Zapewniam ze jeszcze wiele niespodzianek przed Toba.
    Witamy!
    - film
    - książka
    - inne gry
    - muzyka
    - hobby
    Pozdrawiam.
    Nie rozumiem,po kiego zadajecie te wszystkie pytania.Masz zamiar zaprzyjaznic sie z Kuba?:)
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 29, 2010, 23:24:24 »
    Są promocje na WB więc naprawdę warto. Ponadto polecam też nowe OiM - DP. ;)

Witam i pozdrawiam,
    Miki

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 29, 2010, 23:32:23 »
    Witaj przybyszu z Biedronki.Zapewniam ze jeszcze wiele niespodzianek przed Toba.
    Witamy!
    - film
    - książka
    - inne gry
    - muzyka
    - hobby
    Pozdrawiam.
    Nie rozumiem,po kiego zadajecie te wszystkie pytania.Masz zamiar zaprzyjaznic sie z Kuba?:)
    Być może?
    Jeżeli kiedykolwiek zamierzam z nim porozmawiać, to może będę wiedział o czym, czy mam wspólne zainteresowania, czy czegoś się dowiem? Najlepiej zamnkijmy się wszyscy w ciemnych pokojach, módlmy i pracujmy nieutrzymując kontaktów międzyludzkich, które sa podstawą społczeności i istnienia człowieka.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline kubacho

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 13, 2011, 12:34:33 »
    No skoro nalegacie ;D
    Filmy - mam bardzo szeroki wachlarz zainteresowań. Jestem kinowym oportunistą i pożeram dosłownie wszystko co mi wpadnie w łapy. Ulubione to: Pluton, Czas Apokalipsy, Gladiator, Zielona Mila, Gwiezdne Wojny, filmy Monthy Pytona, Obcy, Ojciec Chrzestny, Leon Zawodowiec, Lot nad Kukułczym Gniazdem.
    Książki - ulubieni autorzy to: King, Tolkien, McCarthy, Larson, Bułchakow, Sapkowski, Grzędowicz, Ziemiański, Lem, Coben + mnóstwo luźnych pojedyńczych tytułów.
    Gry - ulubione to przede wszystkim gry cRPG: Baldurs Gate, Fallouty, Dragon Age, Mass Effect, Neverwinter Nights, Wiedźmin, Gothic. Do tego gry strategiczne zarówno turowe jak Civilisation jak i RTS: Command & Conquer, Warhammer 40,000 Down of War, Warcraft. Do tego trochę strzelanek: GTA, Splinter Cell, Medal of Honor.
    Muzyka - zarówno głośna i bardzo agresywna jak i cicha i melodyjna, ulubione kapele to: Aerosmith, Metallica, Offspring, Red Hot Chilli Peppers, Pink Floyd, Kult, Ira, Farben Lehre, Audioslave, Rage Ageinst The Machines, Green Day, Limp Bizkit, Nirvana i kilka innych, do tego muszę dorzucić też sporą dawkę muzyki poważnej oraz Raya Charlesa...no i trochę brzmień rodem z Afryki.
    Hobby - dużym kawałkiem tego tortu jest tu miks wszystkich wyżej wymienionych składników, oprócz tego kocham pływanie, podróże...wogóle przebywanie na łonie natury najlepiej blisko wody i zdala od domu :) Lubię także fotografować i przebywać ze zwierzętami.

No to by było na tyle :D Pozdrawiam wszystkich którym chce się to czytać ;P

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 13, 2011, 12:58:34 »
    Monthy Pyton? Który skecz uważasz za najlepszy?
    Bardzo mi powitać człowieka ceniącego genialnych Brytyjczyków.
    przebywać ze zwierzętami.
    "Kocham zwierzęta, dlatego lubię je zabijać. Nie zabiłbym zwierzaka którego nie lubię" - Zagadka: Skąd pochodzi ten cytaty?
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline kubacho

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 13, 2011, 14:11:19 »
    Moim ulubionym skeczem jest ten z martwą papugą :D Uwielbiam też piosenkę rodziny wielodzietnej z Sensu życia no i oczywiście "morderczego króliczka" ze Świętego Graala (wogóle cały film jest genialny....afrykańskie jaskółki!) Do ulubionych mogę dorzucić też scenę planowania buntu przez żydów w Żywocie Briana czyli "Co ci Rzymianie dla nas takiego zrobili?" :D

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 13, 2011, 15:49:06 »
    Żywot Briana... "Jehowa, Jehowa, Jehowa" i świetne "Ludowy Front Wyzwolenia Judei". Życzę Ci bratnia duszo szybkiej i owocnej aklimatyzacji.
    "I never risk my own skin if I don't have to."