No skoro nalegacie ;D
Filmy - mam bardzo szeroki wachlarz zainteresowań. Jestem kinowym oportunistą i pożeram dosłownie wszystko co mi wpadnie w łapy. Ulubione to: Pluton, Czas Apokalipsy, Gladiator, Zielona Mila, Gwiezdne Wojny, filmy Monthy Pytona, Obcy, Ojciec Chrzestny, Leon Zawodowiec, Lot nad Kukułczym Gniazdem.
Książki - ulubieni autorzy to: King, Tolkien, McCarthy, Larson, Bułchakow, Sapkowski, Grzędowicz, Ziemiański, Lem, Coben + mnóstwo luźnych pojedyńczych tytułów.
Gry - ulubione to przede wszystkim gry cRPG: Baldurs Gate, Fallouty, Dragon Age, Mass Effect, Neverwinter Nights, Wiedźmin, Gothic. Do tego gry strategiczne zarówno turowe jak Civilisation jak i RTS: Command & Conquer, Warhammer 40,000 Down of War, Warcraft. Do tego trochę strzelanek: GTA, Splinter Cell, Medal of Honor.
Muzyka - zarówno głośna i bardzo agresywna jak i cicha i melodyjna, ulubione kapele to: Aerosmith, Metallica, Offspring, Red Hot Chilli Peppers, Pink Floyd, Kult, Ira, Farben Lehre, Audioslave, Rage Ageinst The Machines, Green Day, Limp Bizkit, Nirvana i kilka innych, do tego muszę dorzucić też sporą dawkę muzyki poważnej oraz Raya Charlesa...no i trochę brzmień rodem z Afryki.
Hobby - dużym kawałkiem tego tortu jest tu miks wszystkich wyżej wymienionych składników, oprócz tego kocham pływanie, podróże...wogóle przebywanie na łonie natury najlepiej blisko wody i zdala od domu :) Lubię także fotografować i przebywać ze zwierzętami.
No to by było na tyle :D Pozdrawiam wszystkich którym chce się to czytać ;P