Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rycerz z Madras - AAR  (Przeczytany 10161 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Utracone królestwo AAR
    « Odpowiedź #45 dnia: Stycznia 22, 2011, 17:26:25 »
    Rozdział II - Na wojennej ścieżce 

Pod skrzydłem Swadii

(click to show/hide)

Poziom: 13

(click to show/hide)

Charyzma +1
    Broń drzewcowa +2
    Broń jednoręczna +2
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 23, 2011, 11:22:37 wysłana przez Jagoda »

Offline milicja

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Stycznia 22, 2011, 17:31:05 »
    musze przyznac ze plan bitwy wyglada bardzo ladnie i przejzyście hehe tylko brawa za taka robote sie naleza!!

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Stycznia 22, 2011, 17:37:57 »

Niedzwiedz i Lew

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Poziom: 14

(click to show/hide)

Charyzma +1
    Przywództwo +1
    Bronie drzewcowe +3
    Broń jednoręczna +1

« Ostatnia zmiana: Stycznia 23, 2011, 12:39:03 wysłana przez Jagoda »

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Stycznia 23, 2011, 13:29:03 »

Mobilizacja sił

(click to show/hide)

Dzisiaj dodałam trzy nowe wpisy do pamiętnika rozpoczynając tym samym nowy rozdział.

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Stycznia 25, 2011, 13:23:29 »

Siła i honor

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Poziom: 15

(click to show/hide)

Zręczność +1
    Bronie drzewcowe +2

Poziom: 16

(click to show/hide)

Charyzma +1
    Broń jednoręczna +11

Wszystkich bitew nie przedstawiłam, ponieważ przedstawienie ich jest czasochłonne.

Offline milicja

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 25, 2011, 14:28:49 »
    bardzo ladnie Ci to wychodzi i historie oczywiscie sie fajnie czyta sa przyjemne dla oka

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 25, 2011, 18:26:14 »
    Sorki za offtop.
    Thranduil lizusku już ja wiem (...)
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Stycznia 25, 2011, 22:38:00 »
    Sorki za offtop.
    Thranduil lizusku już ja wiem (...)

Właściwie nie wiem jak można rozumieć twoją wypowiedz. Ale jeżeli jest ona skierowana do forumowicza milicja, bo przynajmniej ja to tak odbieram, to prosisz się o bana. Z tego co widzę masz już dwa ostrzeżenia. Twoja odpowiedź została napisana tylko wyłącznie po to, by sprowokować i stworzyć na forum nie miłą atmosferę. Jeżeli twoja wypowiedź nie zostanie uzasadniona i edytowana, to podejmę wszelkich starań, by admin potraktował cię na to na co zasługujesz. Przypominam o punkcie 4 regulaminu forum.
    Pozdrawiam.

@milicja - dzięki. Wiem, że szału nie robi, ale to miłe, że ktoś to przynajmniej zauważył.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #53 dnia: Stycznia 26, 2011, 11:09:53 »
    Jeżeli twoja wypowiedź nie zostanie uzasadniona i edytowana, to podejmę wszelkich starań, by admin potraktował cię na to na co zasługujesz. Przypominam o punkcie 4 regulaminu forum.
    Pozdrawiam.
    Zresztą jakim prawem zwykli forumowicze "bawią" się w adminów i moderatorów mówiąc to co inni powinni robić ? Czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie ? Podejrzewam, że średnia wiekowa takich osób to 13-18 lat.
    Tyle ode mnie na ten temat.
    Jaka zabawna hipokryzja... Więc Ty możesz pouczać userów, lecz Zizka już tego robić nie może, tak? Normalnie mentalność Kalego...
    A co do ARR: Mi osobiście trochę przeszkadza czcionka, przyjemniejszy jest zwykły tekst, w oczy kuje brak polskich znaków, lecz screeny aż miło pooglądać.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Stycznia 26, 2011, 11:57:15 »
    Ja go wcale nie pouczam. Ja postawiał go przed faktem dokonanym. Jego wypowiedź najnormalniej w świecie miała wywołać niemiłą sytuację, tym bardziej, że jego wypowiedź nie wprowadziła zupełnie nic do tematu. Sytuacja wygląda tak, że zdaje sobie z tego sprawę, że nie każdy czyta to co napisałam. W sumie od samego początku spotkałam się tylko z negatywnymi wypowiedziami. Forumowicz Milicja wypowiedział swoje pozytywne zdanie( wiem, że stara się jakoś dodać mi otuchy, za co bardzo dziękuję), to pojawia się wesch96 i wyzywa go lizusów. Czy uważasz że to jest ok? Nawet czytając posty, powinieneś zrozumieć moją osobę w zaistniałej sytuacji.
    Dlatego napisałam, że nie zrozumiałam znaczenia jego wypowiedzi. Napisałam, by edytował swoją wypowiedź, bo jeżeli jest ona obraźliwa, to 4 punkt regulaminu zabrania obrażania forumowiczów. Ja go nie pouczałam.

Co do czcionki, to pisałam, że czcionka nie posiada polskich znaków.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 26, 2011, 12:03:24 wysłana przez Jagoda »

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #55 dnia: Stycznia 26, 2011, 12:23:35 »
    A czy Zizka nie robił tego samego? Jednak wg Ciebie nie miał prawa się tak zachowywać, a teraz sama wchodzisz w jego buty... Kali ukraść krowę dobrze, Kalemu ukraść krowę źle. 
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 26, 2011, 13:00:56 »
    Mylisz fakty. Forumowicz wesch96 celowo wypowiedział się na forum w celu obrażenia innego forumowicza. Dlatego napisałam żeby uzasadnił co dokładnie ma na myśli pisząc swoją wypowiedź. A jeżeli jest to celowe obrażenie innego forumowicza, to JA zadbam o to, by odpowiednio go za t o ukarano. Więc nie pouczałam go, ani nie bawiłam się w admina. Klarownie napisałam pytając o co dokładnie chodzi w jego wypowiedzi. Widzisz różnicę? Ja pomiędzy moją wypowiedzią a forumowicza Zizka widzę bardzo dużą różnicę. Więc nie wyjeżdżaj mi tutaj z kalim, kuntakinte i temu podobne.
    Nie mam zamiaru dłużej ciągnąć tej, jak że jałowej konwersacji z tobą.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #57 dnia: Stycznia 26, 2011, 13:22:25 »
    Ciebie irytuje to, Zizkę coś innego. I robisz dokładnie to samo co on lecz według ciebie słusznie. Jak już musisz donosić na kogoś to rób to dyskretnie bo włącznie osiągasz szczyty hipokryzji. W stu procentach podpisuje się pod słowami Grievousem.
    Aby nie zostać posądzony o offtopic powiem że o wiele przyjemniej czyta mi się normalną standardową czcionkę.
    EDIT: Poprawiłem źle napisany nick mechanicznej osy.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 26, 2011, 15:24:36 wysłana przez Mat berserker »

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 26, 2011, 13:53:14 »
    No ja widzę dużą różnicę pomiędzy tym żę ktoś każe edytować bo pisze jeden po drugim. Gdzie moja wypowiedź miała na celu to, że jeżeli ktoś dokona edycji postu, to skąd inni mogą wiedzieć że post został edytowany? Ja w mojej wypowiedzi poprosiłam forumowicza o uzasadnienie swojej wypowiedzi. Przynajmniej ja odebrałam ją jako obraźliwą. A TY Mat berserker nie posądzaj mnie o donosicielstwo.

Co do całego tego tematu, to można go już wywalić do kosza, ponieważ wszelkie zamieszczone w nim materiały zostały skasowane. Teraz przynajmniej nie będą was bolały oczy od tej czcionki :D

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 26, 2011, 14:53:27 »
    Jagoda-tak, a ty teraz baaardzo dużo wnosisz do tematu...... (swoją drogą i tak offtopowego i umieszczonego w złym dziale)

Wesch (Duncan) i Milicja (Thranduil) są z tego samego klanu, nie jest to atak jednego obcego usera na innego obcego usera.

Podpisuję się pod Matem I Grievousem (Mat ;)), hipokryzja i offtop przekroczyły w tym temacie stężenie niebezpieczne dla zdrowia oraz kont userów.

Poza tym, pogratulować ilości postów Jagoda, nie widać tego w statystykach bo zarejestrowałaś się dawno temu, ale jeszcze pod koniec Grudnia postów miałaś nie więcej niż 90. A w tym temacie piszesz niesamowite ilości multipostów, ponadto spierając się z Żiżką o tak błahą rzecz jak jego awatar.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński