Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Który klan wygra sparing, kótry odbędzie się w czwartek o 19 i jest 8 wolnych miejsc na obserwatorze (ZAPRASZAMY) na serwerze _GSE_.???

_GSE_ - karlak111
    ZG - Kompot

Autor Wątek: [Native][GSE] Green Street Elite  (Przeczytany 15426 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: Green Street Elite [Klan]
    « Odpowiedź #45 dnia: Stycznia 01, 2011, 11:58:36 »
    No panowie z GSE gratuluje zwycięstwa :)
    Panom z ZG (GSE rownież) życzę powodzenia w dalszej drodze :)
    A co do tego zachowania, byłem świadkiem jak jeden Pan z GSE (nie wiem, czy wciąż jest w klanie, nick Lord coś tam) wdał się w rozmowe z gwiazdkami (wulgaryzmy) z innym Panem (w celach bezpieczeństwa swojej posiadłości, nicku nie podam :D).
    Pierwsze wrażenie nie było udane jak dla mnie, jednak potem na serwerze GSE panował spokój i to mnie cieszy :)

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #46 dnia: Stycznia 01, 2011, 12:05:07 »
    A jaką nazwę nosi twój klan?

Chorągiew Gończa _CG_

http://cgclan.dbv.pl/news.php

Proponuję ambasadę u nas założyć :)

Offline MasterOfBlade_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Szukam Klanu w M&B WB
    « Odpowiedź #47 dnia: Stycznia 01, 2011, 17:44:09 »
    Poczytałem trochę o twoim klanie na stronie i mam uczucie, że nie jest to zbyt profesjonalny klan, a taki 4fun. Ile masz lat ? Bo na stronie spotkałem wyrażenia których używają dzieci... Nie ładnie używać dwudziestu wykrzykników po zakończeniu zdania ;)
    Chciałbym się jeszcze zapytać : Czemu każdy musi nosić takie same uzbrojenie ? Może ktoś woli dwuręczniaki ?
    I jeszcze jedno : Czemu za każdą pomoc podnosicie rangę o jeden stopień ?
    Z początku pomyślałem, że może nawet bym się dołączył ale to forum mnie odstraszyło...

Czuje to samo szukam klanu mam mikrofon ale steam Brata pozwala mi tylko w M&B WB grać teamspeak brat ma a ja sie nie orientuje ale to nie jest takie trudne zapewne.Mam 13 lat i wasze forum mnie odstrasza nie sądze że chciałbym z wami gadać wole pisać czuje sie pewniej ... ale i tak rozpatrz moją propozycje ...

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #48 dnia: Stycznia 03, 2011, 21:20:22 »
    Sorki ale narazie probujemy zalatwic sparing z ZKM

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Stycznia 04, 2011, 20:38:52 »
    Kurcze, nie wiem czy ja mam takie odczucie, ale podejrzewam, że Pan Lord_Fatality to jeszcze nie ukończył podstawówki.
    Co wejde na serwer i on jest to są następujące problemy:
    - Przeklinanie przez konsole admina, co nie ładnie wygląda efekt typu (Serwer: Kur**) jeszcze na czerwono.
    - W razie porażek wyżej wymieniony kolega używa różnych "zabawek" admina
    - Jest liderem klanu, powinien być wzorem dla innych klanowiczów, a nie, że to ludzie z GSE go muszą uspokajać.
    - Kiedy mu pisze, żeby nie przeklinał tyle, to tylko gra itd. to mi odpisuje coś typu "Twoj stary to ksiądź" :w00t:
    - A najlepsze jest, jak zwróci się mu uwagę kilka razy, wtedy zaczyna teamkillować itd.
    Zresztą, teamkille to dużo osób w tym klanie robi (przypadkowo czy nie, nie wnikam), a jeżeli naprzykład zrani się członka zespołu z tagiem GSE (miałem taką sytuacje wczoraj) to już lecą wyzwiska itd.
    Klan ogólnie ma duży potencjał, jednak wątpie, że go wykorzysta ze względu na lidera.

P.S. Jest to tylko moja opinia, byłem świadkiem, nawet ofiarą zajścia. Nie jest to żadne żalenie sie, jednak chcę, aby inni sie dowiedzieli co lider sobą prezentuje i jaki trzyma poziom kultury.

Offline karlak111

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 04, 2011, 21:14:55 »
    Czy jakiś klan chciałby się z nami zmierzyć w sparingu po 10 osób? CZekam na propozycje!

Offline Clexane

• Użytkownik
      • CGZKM
    « Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 04, 2011, 21:59:02 »
    My już napisaliśmy, że z chęcią. Na PW napisz mi datę i godzinę, która wam pasuje

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Stycznia 04, 2011, 22:45:45 »
    Czy jakiś klan chciałby się z nami zmierzyć w sparingu po 10 osób? CZekam na propozycje!
    Załóż ambasade na ipl.fora.pl, pogadaj z naszym Emisariuszem, jezeli oczywiscie chcesz ;)

Offline karlak111

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Stycznia 06, 2011, 13:52:43 »
    Napisałem i nic

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Stycznia 06, 2011, 14:14:18 »
    Napisałem i nic
    Cierpliwości... obecnie Emisariusza nie ma, jak będzie to się odezwie ;)

Offline Clexane

• Użytkownik
      • CGZKM
    « Odpowiedź #55 dnia: Stycznia 06, 2011, 14:19:08 »
    To wy możecie zacząć umawiać :) Emisariusza nie ma to go zastąpcie

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 06, 2011, 14:23:34 »
    To wy możecie zacząć umawiać :) Emisariusza nie ma to go zastąpcie
    Cytat z naszego statutu:
    "Emisariusz – osoba uprawniona do reprezentowania klanu na zewnątrz."
    Ty, jako założyciel klanu, możesz podejmować decyzje na czas nieobecnosci Emisariusza, jednak ja założycielem nie jestem i takich uprawnień nie mam.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Stycznia 06, 2011, 16:31:30 »
    Pozdro na max dla panow z GSE... jak wbijam na Wasz serwer to już mi sie gra obrzydza... rozumiem, robicie taktyki itd.
    Kampicie, no dobra. Ale nie oznacza to, że macie teleportować graczy, co też kampią.
    Jak chcecie kampić to zapraszam do CSa... a nie tu wkur*** ludzi.
    Druga sprawa - przenoszenie zawodników. Rozumiem, chcecie wyrównać liczbe graczy... no ale przenosząc najsłabszych do przeciwnego teamu? Pozdro600x2 !
    Co do przenoszenia - fajnie macie, że przenosicie podczas gry, takowa osoba ma już do końca rundy pograne.
    I te pisanie w konsoli ciągle "żal"... widać, że to przedszkole, a nie klan.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 06, 2011, 16:39:28 »
    Kamilo w twej wypowiedzi zabrakło mi jeszcze( było pozdro na max, fajnie macie..) Wytyfy omygy looool
    a już na 100% wyglądałbyś dla mnie o tak
    http://www.dialnetmasters.pl/ii_edycja/images/mastersi_teams/8/8184313e3b195519e25c0689029c1b8bl.jpg

Może wyraziłem sie troszkę ostro ale to serwer klanu GSE więc, tak naprawdę to od nich zależy z kim chcą grac w teamie...To młody klan może chcą potrenowac trochę by na przykład bo 10 miesiącach istnienia móc sie pochwalic czymś więcej niż jednym zwycięstwem (tyle odnieśli już do tej pory)
    Pozdrawiam
    PS. Tobie Kamilo polecam serwer IG tam się fajnie gra :) Ewentualnie 1_REF...Też dobry :)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 06, 2011, 16:43:09 wysłana przez lygrys »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 06, 2011, 17:24:00 »
    Kamilo w twej wypowiedzi zabrakło mi jeszcze( było pozdro na max, fajnie macie..) Wytyfy omygy looool
    a już na 100% wyglądałbyś dla mnie o tak
    http://www.dialnetmasters.pl/ii_edycja/images/mastersi_teams/8/8184313e3b195519e25c0689029c1b8bl.jpg
    Ta fotka jest śmieszna, pamiętam ją na jakiś forach z dopiskiem "Dzieci neo" :P

PS. Tobie Kamilo polecam serwer IG tam się fajnie gra :) Ewentualnie 1_REF...Też dobry :)
    Na IG gram b. często i zabawa przednia... :) Na REFie do tej pory byłem raz czy dwa.
    I rozumiem, że to ich serwer, no ale jednak co chwile przenosić graczy, by admin miał radość ze zwycięstwa jest nie na miejscu.