Kurcze, nie wiem czy ja mam takie odczucie, ale podejrzewam, że Pan Lord_Fatality to jeszcze nie ukończył podstawówki.
Co wejde na serwer i on jest to są następujące problemy:
- Przeklinanie przez konsole admina, co nie ładnie wygląda efekt typu (Serwer: Kur**) jeszcze na czerwono.
- W razie porażek wyżej wymieniony kolega używa różnych "zabawek" admina
- Jest liderem klanu, powinien być wzorem dla innych klanowiczów, a nie, że to ludzie z GSE go muszą uspokajać.
- Kiedy mu pisze, żeby nie przeklinał tyle, to tylko gra itd. to mi odpisuje coś typu "Twoj stary to ksiądź" :w00t:
- A najlepsze jest, jak zwróci się mu uwagę kilka razy, wtedy zaczyna teamkillować itd.
Zresztą, teamkille to dużo osób w tym klanie robi (przypadkowo czy nie, nie wnikam), a jeżeli naprzykład zrani się członka zespołu z tagiem GSE (miałem taką sytuacje wczoraj) to już lecą wyzwiska itd.
Klan ogólnie ma duży potencjał, jednak wątpie, że go wykorzysta ze względu na lidera.
P.S. Jest to tylko moja opinia, byłem świadkiem, nawet ofiarą zajścia. Nie jest to żadne żalenie sie, jednak chcę, aby inni sie dowiedzieli co lider sobą prezentuje i jaki trzyma poziom kultury.