Heroes 1 Sw33taśna jak dla mnie zreszta juz nie pamietam ;O
Heroes 2 Sw33taśna jak dla mnie zreszta juz nie pamietam ;O Ale bardziej wkretowa od 1 ^^
Heroes 3 Najbardziej wkrętowa, wręcz zajebista częsc ktora ma chyba nadal największą grywalnosc. Poprostu po wszystkich dodatkach najbardziej rozbudowana. A jezeli ktos juz uwaza sie za pr0sa i dla niego jest latwa to polecam ten darmowy dodatek zrobiony przez fanów gry ktory znacznie utrudnia rozggrywke oddajac nowe elementy ^^
Heroes 4 Gralem krotko.. podobalo mi sie nowosci typu uzbrajanie Herosa w kusze ale nie specjalnie przepadam za tą częscią.
Heroes 5 Fajna, aczkolwiek z wszystkimi dodatkami, tez jest troche za Sw33taśna w dodatku do bólu przypomina mi warcrafta 3
Heroes 6 Nie dawno wyszła i boli mnie to zmniejszenie Frakcji czy surowców a dodatkowo męczy zadawanie obrazen (70 ghuli podchodzi do 20 pikinierow i zabija z tego 7 -.- )
Podsumowując..
H3
___
| H5
|___
| H6 |____H3 poprostu są najbardziej rozbudowani dlatego są tak zajebisci ;D Jest tam najwiecej bohaterów, jednostek , artefaktow, zasobów , i innych pierdół ktore sprawiaja ze to ona wychodzi na 1. miejsce i dziwi mnie to ze twórcy gry w H5 ograniczyli to wszystko nie wspominajac o H6..
Chociaz graficznie H6 mi sie podoba.