Hej,
Dziś serwery powinny być non stop dostępne,
Awaria która była z łączami już rozwiązana i mam nadzieje, że więcej nie wróci :)
Przy okazji mam dla Was promocję.
serwer 64 slotowy w cenie 100 zł
Mniejsza ilość slotów nadal = 3 zł za slot.
Jest tylko jeden warunek co do serwera promocyjnego
Może on służyć tylko pod Native lub inny mod nie obciążający serwera bardziej od Nativa (i może być na niego wgrany tylko jeden moduł, czyli brak możliwości przełączania między modułami)
Teraz takie małe ogłoszenie, mniej związane z Warbandem
Katapulta również może świadczyć usługi serwerowe odnośnie innych gier multiplayer
Jeżeli chcecie dobry i tani serwer do innej gry to piszcie mi na PW
Mam też sporo zapytań od Was odnośnie serwerów do MC,
Cena którą ustaliłem to 40 zł za 512 MB ramu, (sugerowana ilość graczy to 10 osób) -
My nie robimy sztywnej ilości slotów, u nas kupujecie RAM, a gracie w tyle osób w ile Wam pasuje (można wyłączyć mobki i zmieścić ciut więcej graczy - bez lagów)
Komfort w ilości slotów zostawiamy Wam, bo to jest jasne, że na 512 MB ramu nie będzie się przyjemnie grać 50 osóbom.
Dodatkowe ograniczenie to wielkość mapy, nie może przekroczyć 200 MB dla opcji 512 RAMu, a później co kolejne 512 MB możliwa ilość mapy zwiększa się o 100 MB,
więc dla opcji 1 GB RAMu (80 zł miesięcznie) mapa może być maksymalnie 300 MB, dla 1,5 GB RAMu (120 zł miesięcznie) mapa może być 400 MB dla 2 GB (160zł/miesiąc) mapa maks to 500 MB
Dziękuje za uwagę i pozdrawiam
Inco