Cześć!
Nazywam się Paweł i mam piętnaście lat. W Mount & Blade gram już miesiąc, Królestwem Swadii (ale noob, ale noob). Bardzo interesuję się historią (w przeciwieństwie do mojej klasy) ogólną, ale moim zdaniem najbardziej interesującymi epokami były antyk i średniowiecze. Szkoda, że w moim mieście nie ma jakiegoś bractwa rycerskiego, to bym się zapisał.
Muzyki słucham przeróżnej (wyjątki to techno, disco polo i ich odmiany). Muzyka cięższa przemawia do mnie najlepiej - Godsmack i Metallica. Ale bardzo lubię sobie posłuchać Marka Grechuty - normalnie poezja śpiewana. Chuck Berry też jest spoko.
Książki - mój ulubiony gatunek to fantasy. Oczywiście Tolkien, Sapkowski i Pratchett (J. K. Rowling - moim zdaniem - porażka). Książki o Jakubie Wędrowyczu też są super.
Natomiast gry komputerowe - przeróżne! RPG (Hack and slash w szczególności), przygodowe (Syberia i Still Life się kłania), FPS (Medal of Honor: Allied Assault, Call of Duty, Counter-Strike) - nie mogę ich zliczyć! Jeżeli chcecie wiedzieć więcej, które gry lubię - pytajcie śmiało.
Pozdrawiam was wszystkich ciepło!
P.S.: Ciekawe, czy ktoś przyjmie mnie do jakiegoś klanu - nie jestem graczem "Pr0 HaXx0rZ", więc nie wiem, czy jakieś mam szanse.