Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Cześć!  (Przeczytany 1723 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pushkinpashtet

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ateista.
    Odp: Cześć!
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 20, 2010, 21:54:20 »
    Miki, a ty skąd wiedziałeś, które części są dla mnie "the best"? :D
    Te nowe da się jednak przełknąć, wiesz?

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 22, 2010, 15:49:27 »
    Gedbard - swojego czasu grałem w Lineage II, później w Runes of Magic. Jeżeli chcesz mnie pytać o statystyki, które miałem w tych grach, proszę bardzo. Generalnie zwolennikiem MMO nie jestem. :)
    No więc zapytam ;) W Runes of Magic nie grałem, ale za to wiele czasu spędziłem przy Lineage2 :p Kim byłeś, lvl, eq? Grałeś na officialu? A, no i najważniejsze pytanie- które kroniki według ciebie są(były) najlepsze? Podpowiem, są dwie poprawne odpowiedzi ;)

Offline Pushkinpashtet

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ateista.
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 22, 2010, 16:08:56 »
    No to jedziemy - Human Gladiator, lvl 54, Blue Wolf Set, 2x SLS, i jakiegoś słabego hatchlinga. Na officialu grałem, ale konto usunąłem z przyczyn osobistych. Najlepsza kronika? Hmm, sam nie wiem, Chaotic Throne wydała mi się najlepszą. Ale tak na 100% to nie odpowiem.