Witam jestem nowy na tym forum.
Widzę, że katsura jest nieobecny, prawdopodobnie nie ma czasu żeby odświeżyć wątku.
Ja gram cały czas na modzie Age of Change, i też czekam na drugą wersję tego moda.
Czytam co jakiś czas główne fora moda AoC. I UWAHA: PRACE NAD MODEM TRWAJĄ CAŁY CZAS, LECZ ZADAŃ JEST NAPRAWDĘ BARDZO DUŻO.
w grupie ludzi pracujących nad modem jest jeden główny modeller, ma on multum pracy, ponieważ wykonuje modele dla każdej nacji. Z tego co wiem prawdopodobnie mod MOŻE się ukazać ok. Lipiec, Sierpień, ale nie jest to pewna data. Bardzo duża liaczba modeli jest wykonana. Vaegirs, Sarranids, Swadia, Rhodoks- te modele są w całosci już wykonane i wykończone, Nords i Vikings- te modele są prawdopodobnie wykonywane teraz lub będą w najbliższym czasie. Khergits i Japs- te modele sa wykonane w jakiejś części. Skrypty w grze są praktycznie ukończone ale nie stestowane. Musimy zrozumieć, że autorzy moda też mają swoje życie (wiem wiem każdy już by chciał zagrać). Jako, że Katsury nie ma to ja dodam kilka zdjęć modeli.
Pikeman Armor:
Jack of Plate:
Chevalier Armor:
Pappenheimer:
Voulgier Armor:
Arbaletrier Armor:
Mam nadzieję, że zaspokoją waszą ciekawość. Myślę, że co jakiś czas coś będę pisał w tym wątku, jak będę znał jakieś dokładniejsze informacje.
Pozdrawiam wszystkich Pelson90