Moze dalibyście graczom możliwość wybrania skrzydeł na quniku lub plecach ( różnie bywało).
Jakbyście nadzwyczaj pracowici byli to może nawet jeszcze wersje z jednym skrzydłem. :>
Ps Wspaniale by było gdybyście zostawili możliwość wybory 4 skrzydeł ;p, moze nierealistyczne, ale fajnie by to wyglądało (historycy latali by z dwoma/ jednym skrzydłem ;p ) :)
Zdecydowanie zbroja husarska będzie występować w wielu wariantach (jesteśmy bardzo pracowici :D ). W tej chwili zbroja husarska jest na liście przedmiotów do poprawy, wiec można powiedzieć ze nie ma finalnego modelu zbroi/skrzydeł.
Co do husarii jako jednostki, moja osobista wizja to mieszanka rożnych wariantów skrzydeł w oddziale (siodło - plecy, jedno - dwa skrzydła etc, część bez skrzydeł ).
Ostateczny wariant będzie w dużym stopniu zależał od testów wydajność nowego modelu (w dużych bitwach skrzydła niezbyt dobrze wpływają na wydajność).
Ewentualnie dodamy w opcjach możliwość wyboru jednego typu zbroi/skrzydeł (dla zwolenników jedynego słusznego wariantu skrzydeł i/lub dla osób ze słabszym sprzętem).
Ps666 Może dodacie coś z Nippon ? :<
W finalnej wersji przewidujemy dodatkową nacje wzorowana na Japonii.