Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars][L'Aigle][4pp_XW] Pułk 4. Piechoty Xięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 143231 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KomandorCzolo

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: [Napoleonic Wars][L'Aigle][4pp_XW] Pułk 4. Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #345 dnia: Marca 25, 2014, 21:15:49 »
    To podnosisz rękawicę?

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #346 dnia: Marca 26, 2014, 08:06:37 »
    To podnosisz rękawicę?
    Cykam się ;'(
    A tak na poważnie, to jeżeli miałbym inne zdanie o Tobie... to może... a tak odmówię. Nie ufam Ci, więc sam rozumiesz, jak b. nie chcę Cię w moim kręgu znajomych. Wiele razy pokazałeś swoje kosmate "nóżki" - powtórki z rozrywki nie chcę.
    Pierw posiedź na tej scenie troszkę dłużej niż ostatnio mogłeś, pokarz, że ogarniasz kulturę osobistą oraz wiesz co wzajemny szacunek... potem możemy się "bić" lub iść na "ustawkę" - ja pi*rdole, "wirtualny świat von den Kinderwaffen, so natural xD" - będzie mi miło ;)

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #347 dnia: Marca 26, 2014, 09:36:26 »
       Był kiedyś klan który odmawiał innym meczu, tłumacząc to "brakiem rycerskości" przeciwnika. Tekst, że Ci którzy nie są rycerzami nie powinni nosić mieczy w grach śni mi się po nocach. Gdzieś w odmętach internetu istnieje jeszcze grupa "Zbieramy miecze dla XXXXX".
      Myślałem, że te czasy scena ma za sobą. Aby nie było, nie twierdze, że mecze trzeba grać zawsze. Gdyby nr24 wyzwało 3pp to mieliby prawo odpowiedzieć, że wynik jest oczywisty... I to byłoby zrozumiałe, że z przegranego meczu da się wyciągnąć wnioski, ale z wpierrr... nie do końca :-).  Skoro jednak 10pp miało tzw."jaja" aby zagrać 1v1 z 17e, to dziwią mnie wykręty 4pp ^^ Ale jak się mówi "nie mój cyrk, nie moje małpy". Sugerowałbym jednak mniej kierować się "opinią" a bardziej względami z gry przy ustalaniu meczy. Tu w końcu nie chodzi o "lubienie się" " Szacunek" itd. tylko sprawdzenie kto ma większego e-penisa, taka prawda, czy jak mawiał 4pp_Płk_SirLuca "pokazanie miejsca w szeregu" :]
       Spolier taki, że jeśli Czoło Cię wyzywa to nie chodzi zapewne o "zostanie przyjaciółmi" ale sprawdzenie kto jest lepszy. Inaczej tego nie da rady sprawdzić, a gdy obie strony uważają, że to im przysługuje ta pozycja, to dochodzi do napięć zbędnych :p

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #348 dnia: Marca 26, 2014, 10:12:01 »
    Na szczęście Ty o tym nie decydujesz...
    Tak b. prawo dżungli w wirtualnym świecie... жD

Offline SpajderChrum

• Morderca Macior z Moczar
    • Użytkownik
    • Piwa: 32
    « Odpowiedź #349 dnia: Marca 26, 2014, 15:20:12 »
    Panie lygrys, nikt nie ma zamiaru tutaj z Tobą polemizować o twojej głupocie więc powiem krótko
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Marca 26, 2014, 15:33:13 wysłana przez sir Luca »

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #350 dnia: Marca 26, 2014, 15:33:30 »
    Panie lygrys, nikt nie ma zamiaru tutaj z Tobą polemizować o twojej głupocie więc powiem krótko
    (click to show/hide)
    Wieś przyszła na salony. Dzień dobry!
    @Down
    Przepraszam, już milknę.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline SpajderChrum

• Morderca Macior z Moczar
    • Użytkownik
    • Piwa: 32
    « Odpowiedź #351 dnia: Marca 26, 2014, 15:36:45 »
    Ty się lepiej nie udzielaj XD

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #352 dnia: Marca 26, 2014, 15:41:45 »
    Co ty z Krakowa jesteś?
    Idąc przez tą piękną miejscowość zawsze może wpaść ci ciekawy pomysł do głowy... Albo kosa pod żebra... Jak kto woli...
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #353 dnia: Marca 26, 2014, 15:46:35 »
    Prußak, z tego co wiem, nie jesteś zainteresowany sprawą, daruj sobie kolejne zbędne komentarze i przestań zaogniać konflikt.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline KomandorCzolo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #354 dnia: Marca 26, 2014, 17:16:48 »
    Czyli proponując mecz 4pp chciałbym zostać przyjacielem Veinrusa? Boshe...
    A Spajder, dalczego uważasz wypowiedź lygrysa za "głupią"?

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #355 dnia: Marca 26, 2014, 17:30:52 »
    Czyli proponując mecz 4pp chciałbym zostać przyjacielem Veinrusa?
    Błagam... mój brzuch жD

Offline KomandorCzolo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #356 dnia: Marca 26, 2014, 18:58:21 »
    A zostaniemy przyjaciółmi? Zawsze chciałem mieć przyjaciela w internetach.

Offline Rome

• Użytkownik
    « Odpowiedź #357 dnia: Marca 26, 2014, 20:11:40 »
    Przenieście Waszą rozmowę na TSa lub PW, bo jak zawsze zaczyna się robić spam.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #358 dnia: Marca 26, 2014, 21:21:05 »
    A zostaniemy przyjaciółmi? Zawsze chciałem mieć przyjaciela w internetach.
    (click to show/hide)
    Widzę, że pan nie rozumie. /// Rome

@Przepraszam.
    « Ostatnia zmiana: Marca 26, 2014, 21:26:32 wysłana przez Rome »

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #359 dnia: Marca 26, 2014, 21:43:29 »
    Aktualizacja pierwszego postu, kliknij tutaj!