Mecz z Litovskiy LG
01 sierpnia 2013 roku
|  Pułk 4-ty Piechoty Xięstwa Warszawskiego 9
|
vs. |

Литовский Лейб-гвардии полк 1
|
Opis Bitwy
… tragedia… ale od początku. Regiment, który poprosił nas o mecz jest młodym regimentem mieszaniną każdej nacji.
Tutaj możecie poczytać o nich. Mieliśmy problem z server’em, ponieważ nam padł. Więc szukaliśmy zastępczego… na szczęście pierwsza zapytana osoba miała wolny server – Aldemar. Początkowo graliśmy 14 vs. 14, ponieważ posiadali małą ilość osób, więc równaliśmy składy. Z czasem 20 vs. 20. Mimo spam’owania im, gdzie sam osobiście pisałem przez AdminChat: „nie strzelać w szarży, bez skirmish’u i bez ‘rambo’”, okazało się to znikome, brak stosowania formacji… najgorszy mecz, na jakimkolwiek byłem w tym roku. Mecz nie był na tyle męczący z braku zachowania zasad ze strony przeciwnej, lecz nie nadążałem ze slay’owaniem osób, które łamały zasady. Mimo ich wspaniałego skirmish’u, latania po całej mapie. Denerwujące, kiedy cała linia musiała ganiać każdą pojedynczą osobę... Mimo trzymania się zasad (brak szans, na skirmish'owanie przeciwnika w strzale), lecz bagnety doskonale wchodzi w wirtualne ludziki ;) ... ogólnie... „nie polecam Piotr Fronczewski”. Sorry za składnie - brak słów.