Chidori, sztylecik do Żądła niepodobny, ale bardzo ładny. Nie widać poszczególnych face'ów, wszystko gładziutkie. Tarcza też fajna.
Żeby spojrzeć na wersję roboczą prawdopodobnie musisz kliknąć spowrotem na siatkę (na liście modyfikatorów), ew. cofnąć iterację smootha. W każdym razie w 3ds maxie, bo nie wiem czy w Wingsie też jest lista modyfikatorów.
Na serio ten sztylet ma 61000 faceów? Czy wertexow? To mój kałach ma mniej. Radzę użyć czegoś co zmniejsza ilośc faceów, nie niszcząc jakości obiektu (w 3ds maxie, jst to modyfikator MultiRes).
Plopp, całe zbrocze jest po prostu obniżone? A na renderze zbrocze zmienia kolor (jak gradient), tak jakby było coraz bardziej wklęsłe (bardziej przy rękojeści niż przy końcu ostrza). Ciekawy efekt.
ShadowBlade, ogólnie postać niezła, ale tylko jako LowPoly. Radzę dodać teselację, i smootha - jak Chidori (sam tak robię z postaciami). I jeszcze trochę scupultowania przed tobą. Wszystkie mięśnie w w ogóle. Jestem ciekawy co z tego wyjdzie. Jeśli zrobiłeś go przez godzinę to tylko LP.
I jeszcze raz coś ode mnie. Zombiak ;). Nie najlepszy, ale zawsze coś. A teraz zostanę rekordzistą forum: 11 mln poly. Ale to model, a muszę z niego zrobić mapki (bump i dsplacement), więc sporo z tego zlikwiduję.
W modelu jest mały błąd (pasy wystające z brody), ale to wina kompa który trochę wiariuje, usunę je potem w maxie.