Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PF] Popioły Feniksa  (Przeczytany 10479 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hector

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Klan] Popioły Feniksa
    « Odpowiedź #45 dnia: Listopada 17, 2010, 16:17:15 »
    tak czy siak nie obandujemy ich za szybko, po ACP na serwie wysiadł. Ich zachowanie bylo skandaliczne i według mnie zasługują na potępienie
    Native: Hektor

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #46 dnia: Listopada 17, 2010, 16:28:11 »
    Na potępienie to zasługuje Nacjo którego ponoć do klanu przyjeliście ponoć na pewien okres ( taka ploteczka krąży..)

Offline Goku

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Listopada 17, 2010, 16:29:54 »
    Drogi ZKM-ie chciałbym was bardzo przeprosić za moje zachowanie. Nie mam nic na swe usprawiedliwienie oprócz tego że, bardzo żałuje. Zachowałem się jak dziecko by zaimponować( w durny sposób kolegom z klanu). Przepraszam każdą osobę która była wtedy na serwerze. Jest mi naprawdę  z tego powodu głupio zwłaszcza że, trochę uchybiło to reputacji klanu.Po prostu trochę przegiąłem i jest mi bardzo przykro.Proszę o wyrozumiałość.SRY.NQ
    Rob Zombie - Demon Speeding

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Listopada 17, 2010, 16:44:59 »
    Naprawdę? Nie przypominam sobie, żeby Nacjo składał u nas podanie i niczego takiego nie zaakceptowałem (podania rekrutacyjne u nas są widoczne nawet dla niezarejestrowanych). Z resztą nawet jeżeli to nie kryję się z tym, że część ludzi z JZ znalazła u nas azyl podczas gdy część przeszła do SRT. Nie pochwalam antysemityzmu ale też nie skreślam ludzi, skoro u nas są grzeczni i grają/zachowują się zgodnie z przyjętymi zasadami (których to zasad pilnuję bo w razie czego osoby są degradowane bądź usuwane o czym pisałem u nas w wątku bodajże) to mają szanse na rehabilitację w polskim świecie warbanda.

Co do banów to owszem, atomówka została zrzucona na czas wyjaśnienia sprawy (po tygodniu uzyskamy na powrót dostęp do TCAdmina). Musimy nad sprawą poważnie się zastanowić i być może bany zostaną cofnięte kilku osobom a u kilku zostaną, Tobie Lygrys osobiście nie dawałbym bana gdyby nie to, że byłeś obecny przy wielu z tych tekstów i jako lider nie reagowałeś.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #49 dnia: Listopada 17, 2010, 16:53:33 »
    No cóż chłopcy poszaleli, ale w tym wypadku powinniście banować tylko Wiedźmina bo on troszkę przesadził...A ZKM zrzucił atomówkę wręcz, ponieważ cały klan dostał po banie...Co do tego ssania to chodziło chyba o to że, wielu osobom za bardzo podobało się to że gracze z zkmu prezentowali niżowy poziom gry, więc tu nie ma żadnych odniesień do spraw związanych z życiem itd.
    Co do don terra to naprawdę przesadził, ale zważmy że, w klanie jest krótko jeszcze i raczej będą z niego ludzie.
    Co do rizzeta to nie powiedział nic na tyle odkrywczego aby go banować.

Co do terra wracając ostatnio mikro mu siada i możliwe( wyszedłem po jakimś czasie) że pisał to do ludzi z tsa..:

Niżowy poziom gry? Przepraszam że się wypowiadam ale nie przypominam sobie byście sami byli jacyś super świetni w skillu więc nie rozumiem jak można rzucać takie oskarżenia w stosunku do klanu z którym jeszcze nie graliście (chyba) a który posiada kilku (moim zdaniem) niezłych graczy. Nie rozumiem więc jak można się tłumaczyć mówiąc że gracze drugiego klanu to cieniasy (sorry ale tak to zabrzmiało). Poza tym kontrargumentacja oparta na plotkach raczej nie znajdzie pochlebstwa...takie jest moje zdanie jako bezstronnego (a może stronnego?) obserwatora...

EDIT: Proszę bez takich...wypowiadam się we własnym imieniu, nie mojego klanu więc bez podtekstów...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2010, 18:52:22 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Listopada 17, 2010, 17:24:01 »
    Posłuchajcie nie ma co się kłócić, ok trochę mnie poniosło z tym niżowym poziomem to raz a to dwa że, Terr przeprosił ja przyznaje iż trochę przegieliśmy.  No i na tym ten spam powinien się skończyć ;)
    Zaś Moderatora proszę by skasował wszystkie posty aż do mojego z 13 listopada. To wątek reprezentacyjny jak chcecie to na forum PF założe wątek kłótnie z ZKM przy akompaniamencie SRT :)

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #51 dnia: Listopada 17, 2010, 18:47:17 »
    Posłuchajcie nie ma co się kłócić, ok trochę mnie poniosło z tym niżowym poziomem to raz a to dwa że, Terr przeprosił ja przyznaje iż trochę przegieliśmy.  No i na tym ten spam powinien się skończyć ;)
    Zaś Moderatora proszę by skasował wszystkie posty aż do mojego z 13 listopada. To wątek reprezentacyjny jak chcecie to na forum PF założe wątek kłótnie z ZKM przy akompaniamencie SRT :)
    A niby czemu posty wg Ciebie powinny zostać skasowane przez administrację? Wstydzisz się tego co napisałeś? Trzeba ponosić konsekwencję gdy nie potrafi się trzymać języka za zębami i rzuca się błotem na lewo i prawo. Wiadomości te powinny pozostać jako przestroga na przyszłość.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Listopada 17, 2010, 19:19:24 »
    Griverusiue wykryłeś spisek, połączonych sił masonów żydów i wyznawców latającego potwora spagheti...oczywiście zły lygryss spala dane za pomocą biednej administracji,albo jeszcze gorzej zmusza ich by wyrzucili kartoteki do pojemnika na szkło! Wszystko w celu destrukcji świata, zdobycia sławy i  dotarcia do świętego grala wyznawców FSM wypełnionego winem komandos ?
       Taka wersja jest naprawdę ciekawa więc z wielkim bólem serca napiszę Ci prawdę... Paskudny lygryss(jak  go dorwe...) lubi mieć porządek w swym temacie, a jakieś narzekania ZKMu, na dwóch graczy z czego rizzet nic nie zrobił takiego, raczej go psują. DOn terr ma konto na tawernie i tam sobie mogą to załatwiać...Ewentualnie przekopiujcie posty na swój temat tam możecie nawet opisywać miłosne przygody Terr. PF będzie to powiewało tak jak prawie wszystko :) (Tumiwisizm absolutny)
    Wracając temat ten służy do tego by klany nas wyzywały na spary,a my ogłaszali co u nas itd.
    Jeśli chcecie ponabijać posty zapraszam do karczmy tam spam jest mile widziany(Chidori nie czytaj tego :D)
    Pozdrawiam Lygryss
    PS. Griverusie nie interpretuj tego jako atak na siebie. Po postu odpowiedziałem Ci jak ja postrzegam teorie na temat "czyszczenia danych". Dla mnie to po prostu wyczyszczenie tematu z zbędnego spamu który nie dotyczy klanu jako całości tylko jego kilku członków.

PS2. Z pewnego źródła wiem iż Nacjo był w ZKMie jako ZKM_Heh...Nic dziwnego bowiem z tego co wiem JZ miało najlepsze stosunki chyba właśnie z ZKM (ale tu pewności nie mam )
    « Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2010, 19:25:26 wysłana przez lygrys »

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #53 dnia: Listopada 17, 2010, 19:58:31 »
    Skończyłeś? Wiedz iż nadmiar nędznej ironii wcale nie czyni wypowiedzi zabawniejszymi. Hmm... Może mi umknęło lecz czy ja kiedykolwiek przekręciłem Twój nick? Nie wydaje mi się i oczekiwałbym od Ciebie tego samego - ot takie minimum kultury.
    Wracając do Twej arcyzabawnej wypowiedzi: Porządek porządkiem, ale Ty po prostu chcesz ukryć przed innymi userami fakt że poniżałeś inny klan. Tutaj także kłania się kultura - co z tego że przyznałeś się do błędu skoro chcesz doprowadzić do usunięcia Swoje przyznanie się do winy. 
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Listopada 17, 2010, 20:35:54 »
    Panie ale to jest spam!
    4. Tematy nie służą jako poligon do rozwiązywania spraw między klanowych tylko do prowadzenia dyskusji ściśle związanych z życiem klanu.
    Punkt regulaminu działu klany WB.
    5. Nie dostosowanie się do zasad działu i regulaminu poskutkuje otrzymanie warna lub bana.
    A oto kolejny.

Tak więc moim zdaniem mam całkowite prawo prosić adminów by wątek ten pełnił dalej funkcję reprezentatywne.
    Jeśli ZKMowi i tobie Grievousie(Przekręcenia były omyłkowe nie celowe) na tym by te "taśmy prawdy" dalej były na tawernie to mają oni swój wątek. I to chyba na nim sprawy związane z serwerem zkmu powinny być załatwiane...
    Co do usuwania ukrywania itd... Człowieku to tylko wygłupy Don Terra i gdyby mi to jakkolwiek przeszkadzało dał bym mu coś więcej niż upomnienie(które nic nie znaczy oprócz świadomości że, ktoś się tobą zajął) za wulgaryzmy.

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Listopada 17, 2010, 20:41:14 »
    Proud, chciałbym sprostować, rzecz była ustalona pomiędzy mną i Hektorem i nie było tutaj naruszenia prywatności, po prostu miałem wstawić to ja (wysłałem mu dzień wcześniej treść mojej wiadomości z pytaniem czy zgadza się z taką formą) ale mam obecnie problemy z laptopem więc tak jakoś wyszło :/

Lygrys, Twoje źródła są zatem bardzo pewne skoro wiesz więcej ode mnie. Przyjmijmy np. taką sytuację, zacznę zarzucać Ci, że pod Twoim nickiem kryje się taki... "Rysiek z Klanu" (oczywiście rzecz jest czysto przykładowa z użyciem serialowej postaci) i co, wszyscy mają mi wierzyć bo ja tak napisałem? Owszem, z JZ mieliśmy dosyć dobre relacje chociażby z tego względu, że nie atakowali nas za naszą "piracką przeszłość", dowodem tych relacji jest to, że przyjęliśmy część z ich graczy, czego wcale nie żałuję bo okazali się być dobrymi towarzyszami.

Twoje rewelacje... cóż.... mówiąc (pisząc) kolokwialnie: "starasz się odwrócić kota ogonem" i starasz się odwrócić uwagę od waszych działań pamiętnego 13 października. Osobiście w żadnym wypadku nie oceniam klanu na podstawie dwóch zawodników (np. nasi ludzie chwalą sobie grę z Rayem albo wasze i nasze wspólne rozgrywki w ramach powstałego niedawno 4pp), boli mnie natomiast fakt o czym pisałem wcześniej chyba dwa razy, że jako lider pozwoliłeś na takie zachowanie wobec innego klanu (wydawałoby się przyjaźnie nastawionego bo nie widziałem i nie pozwoliłbym na bezpodstawne ataki na PF z naszej strony) dodatkowo robiąc to na jego własnym serwerze.

Przypominam, że sprawę chciałem czysto rozwiązać z Tobą na pw, raz nie raczyłeś odpisać, napisałem po raz kolejny i wtedy odpisałeś banalizując sprawę i po mojej kolejnej wiadomości nie było Twojego odzewu, więc sprawę skierowałem tutaj. W żadnym wypadku nie chcę oddzielnego wątku do kłótni z wami i nie chcę robić syfu tutaj, z tak prozaicznego powodu, że po prostu nie zależy mi na konflikcie a udział w dyskusji członków SRT oceniam jako udział ludzi, którzy po przeczytaniu logów wyrażają swoje zdanie z pozycji bezstronnego obserwatora do czego mają pełne prawo. Przeprosiny wasze jak najbardziej przyjmuję ale chcę też uświadomić niektórym osobom, że takie zachowanie nie może pozostać bezkarne bo robimy w ten sposób niepotrzebne podziały. Mam także nadzieję, że sprawę możemy uznać za zakończoną, to co wy zrobicie w związku z nią będzie świadczyło tylko o was.

pozdr

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Listopada 18, 2010, 17:47:08 »
    Cóż Apollo przesadziłem tak samo w stosunku do Grievousa... Macie racje Panowie klan PF zachował się źle, i pozorna zabawa pod fałszywymi nickami ( Przypomnę iż nawet Katsura grał jako nergal nie wiedząc nic o nas z początku) zmieniła się w popis chamstwa ze strony Don Terra a potem z mojej strony za co jeszcze raz przepraszam. Co do Rudego raczej nie traktujcie tego jako atak na siebie, on nie ma nic przeciw wam a to ssie traktował jako przeróbkę kiemliczów z Potopu. Co do usunięcia danych to cóż dalej apeluje to zbędny spam i warto go przenieść na wasz temat bo dotyczy waszego serwera...
     Wracając  cóż raz jeszcze przepraszam i proszę was byście pamiętali że, zachowanie jednego bo tylko Terr przesadził członków klanu nie zmienia tego iż, PF w głebi duszy szanuje graczy z innych klanów...

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #57 dnia: Listopada 18, 2010, 18:57:54 »
    Oj lygrys najlepiej usunac dowody ktore swiadcza o waszej kulturze i klanie, lub przeniesc je na na nasz temat, zeby u nas byl syf.Jak dla mnie powinny one tu zostac, bo chcielismy to rozwiazac na pw, ale ty nas olales i napisalismy tu, by to wyjasnic.
    PS. Pisze z mobila wiec sorry za ortografie.

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #58 dnia: Listopada 20, 2010, 23:29:04 »
    Chce ogłosić wszem i wobec że jestem nowym liderem PF.

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Listopada 20, 2010, 23:42:18 »
    A ja ogłaszam wszem i wobec, że to prawda. Zobaczymy jak to będzie. Nie mam wielkich oczekiwań. TS wam oczywiście zostawiam- siedźcie ile chcecie, jak chcecie, poco chcecie. Życzę wam powodzenia. Pomimo, iż nie wróżę świetlanej przyszłości dla zimnych i wygasłych już Popiołów Feniksa, to życzę wam jak najlepiej i mam cichą nadzieję, że wam się powiedzie. Jestem zmęczony niańczeniem dzieciorków. Pozdro 600.