Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola  (Przeczytany 163769 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 16, 2010, 14:01:25 »
    Dobra Dobra MikBar.

Posłuchaj chłopcze... to co zrobiłeś w tej chwili to spam, nie wolno tak robić, nunununununu!!! Bo przyjdzie soner i Ci z klatą zrobi porządek :P

« Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2010, 14:20:24 wysłana przez pwi7aaf »

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 16, 2010, 15:21:06 »
    nunununununu!!!

Nie ma to jak Pifcio xD

Wracając do tematu. OiM był dla mnie grą o której nie słyszałem, albo jak już to bardzo mało dobrego. Dzikie Pola może będą trochę lepsze, ale nie pokładam w tym wszystkim jakich wielkich nadziei. Poczekamy, zobaczymy.

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 18, 2010, 17:48:12 »

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #18 dnia: Listopada 20, 2010, 16:43:52 »
    Dokładnie 10 grudnia ,a w dniu premiery ma kosztować 69,99.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Jakobosik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #19 dnia: Listopada 20, 2010, 19:04:11 »
    Zrobią pewnie na szybko żeby tylko zdążyć przed świętami i będziemy ściągać patche przez następny rok żeby można było grać ...

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #20 dnia: Listopada 20, 2010, 20:43:30 »
    Niby czemu? Skąd wiesz od kiedy robią tą grę? Może Cię zadziwię, ale zapowiedź nie oznacza rozpoczęcia prac nad grą. Ukazuje się ona jak gra ma już jakiś kształt.
    Ja niczego nie przekreślam. Mają ekipe, pieniądze i dobry silnik. Rzeczy nad którymi moderzy pracują latami oni są w stanie wykonać w kilka miesięcy. A bugi z poprzedniej wersji zapewne były dla nich nauczką.
    Poczekamy, zobaczymy. Jak to mówili starożytni Egipcjanie "Byle do pierwszych screenów"
    Sława!

Offline Jakobosik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Listopada 21, 2010, 10:08:03 »
    Nie mówię jak będzie, tylko jak uważam . Coraz częściej jeśli gra jest wydawana tuż przed świętami to jest po prostu niedorobiona. Nawet jak tworzyli ją długo, to ominą pare "nie istotnych" rzeczy żeby tylko zdążyć.

Ps.Oczywiście czekam na ten "dodatek", chociaż na pewno go nie kupie od razu po wyjściu :) .

Offline Moczymord

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Listopada 21, 2010, 11:14:44 »
    Ma być tworzona na silniku Warbanda,mam nadzieje ,że nie będzie dużo bugów.A w trybie multiplayer będzie się można pobawić.Tylko wie ktoś w jakich to będzie czasach np. po potopie szwedzkim.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #23 dnia: Listopada 21, 2010, 13:17:14 »
    Chyba takie same jak w podstawowym OiM.

Offline AronPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Listopada 23, 2010, 19:51:30 »
    Jeżeli mogę się wtrącić zgadzam się z zupełnością, że jest, to wyłudzenie pieniędzy, jednakże jestem ciekaw, jak wyjdzie multiplayer, jeżeli nie będzie mi się podobać po prostu sprzedam, o ile znajdzie się wtedy jaka kol wiek osoba nikłe szanse...
    Zapoznaj się z informacją w regulaminie na temat wysokości sygnaturki. // Kalpokor

Offline pogomce

• Użytkownik
    • WV_Rastablasta
    « Odpowiedź #25 dnia: Listopada 23, 2010, 20:00:49 »
    Informacja o grze mnie uderzyła "z zaskoczenia". skoro pierwszy post tego tematu to 13 X a premiera to 10 XII to nie wróży niczego dobrego - jak nic chcą zdążyć przed świętami.
    Skoro było tyle świetnych modów do M&B a ludzie narzekają na OiM to coś było nie tak czy tylko oczekiwali cudów za wersję pudełkową?

Mnie interesuje Multi, które tu zostanie zaimplementowane, a właściwie mnie nie interesuje bo modów jest aż nadto. martwi mnie odpływ graczy (raczej marginalny) i że jeśli się jednak na to skuszę, to balans będzie beznadziejny i kto w takim przypadku będzie wydawał kolejne łatki?

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #26 dnia: Listopada 23, 2010, 23:43:01 »
    Jeżeli mogę się wtrącić zgadzam się z zupełnością, że jest, to wyłudzenie pieniędzy, jednakże jestem ciekaw, jak wyjdzie multiplayer, jeżeli nie będzie mi się podobać po prostu sprzedam, o ile znajdzie się wtedy jaka kol wiek osoba nikłe szanse...

Wyłudzenie? Ty wiesz co to jest wyłudzenie?

Co do trybu multiplayer to tu będzie naprawdę ciężko. Na kogo postawią twórcy (wątpię by wszystkie jednostki miały podobny balans) kawalerię? Może strzelców? Albo piechotę? I czy to nie uczyni gry zbyt losową(nie liczy się skill tylko szczęście)?

Co do odpływu graczy z Warbanda to szczerze w to wątpię (tamtejszy tryb multi ludzie potraktują pewnie jak mod czy jakieś umilenie) poza tym nie sądzę by ta gra zrobiła furorę na zachodzie.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #27 dnia: Listopada 24, 2010, 11:47:00 »
    Bo oni się tam o Polsce i Słowianach mało uczą... Ten konflikt nie był na skalę światową, to po co mają się na zachodzie o nas uczyć?

Ja np. o wojnie stuletniej też się w szkole nadal nie uczyłem, więcej o niej wiem z gier, niż ze szkoły...
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Moczymord

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Listopada 24, 2010, 14:52:22 »
    « Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2010, 16:44:16 wysłana przez kacperro »

Offline |Swordsman|

• Użytkownik
    • Po prostu Jędruś
    « Odpowiedź #29 dnia: Listopada 24, 2010, 21:50:59 »
    Uwaga!!!! Tamtaramtata
    Prawdopodobnie pierwszy screen z gry! Znaleziony na Allegro!
    W grze o tron wygrywasz, albo dostajesz 2-8.