@Tapase
Nie do końca mnie zrozumiałeś, ale dodam tylko, że(jak to powiedział mój poprzednik) tworzenie dwóch modyfikacji na raz to samobójstwo a narobić smaczka to i nawet ja potrafię :]
Co nie znaczy, że nie czekam na tego moda! :]
Jeżeli potrzebujesz jakiś wskazówek....hm...Wspomniałeś o Aragornie!Tak sobie teraz pomyślałem...Może poszlibyście o krok w bok i stworzyli dodatkowo, scenariusze dla każdej postaci znanej nam z trylogii!(można by było ograniczyć to do drużyny pierścienia)
Fakt, byłoby to coś w stylu "łubu dobu", ale przyjemnie i ciekawie by się grało - takie małe odstresowanie!
W normalnym trybie gry bohaterowie, oczywiście byliby spotykani w tawernach, ale dodałbym też jakieś pojedyncze obozowiska, w terenie, gdzie bohater dołączałby do nas ze swoimi wojakami.Czy może ratowanie bohatera z niewoli.
pierścień...hm...
+Właściciel i zarazem użytkownik, dostaje bonus
-wielkość armii,
-możliwość przejęcia armii wroga na swoją stronę(honor postaci odpowiadałby za szanse przejęcia),
-punkty perswazji
-znaczne morale dla wojska,
kosztem:
- utraty honoru
-negatywnych relacji z bohaterami(Ci lecz nie mogą odejść) i wszystkimi nacjami (stan wojny),
+tylko właściciel(warunek - nie może użyć!), dostaje bonus
-honor!
-wsparcie ze strony po której się opowiedział
-punkty perswazji
-poparcie bohaterów
kosztem:
-utrata punktów poruszania się po mapie
-spadek zdrowia
-wojska tracą morale(pierścień sieje zamęt) ;)
Opcjonalnie zadanie:
-siły dobra - zniszczenie pierścienia, co znacznie osłabi siły zła(dostajemy tytuł w królestwie oraz posiadłości z dobrymi dochodami, oraz częściowe pokrycie żołdu).Tą kwestię można by było rozwinąć i dać określony czas siłą dobra na zniszczenie sił zła.Potem Sauron powraca, wzmacniając sojusze atakując!
-siły zła - dostarczenie pierścienia Sauronowi (dostajemy fortecę oraz oraz częściowe pokrycie żołdu).
To tyle na razie!