Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mistrzostwa Polski - Ogólne  (Przeczytany 37912 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Mistrzostwa Polski - Ogólne
    « Odpowiedź #225 dnia: Grudnia 08, 2010, 18:20:46 »
    Tak samo wazne sa MP jak i NPL. ,,Najlepsze klany'' powiny tak samo sie interesowac MP jak i NPL, bo wazne jest pokazanie sie na swiecie, ale najwazniejsze jest tytuł mistrza swojego panstwa.Jesli te ,najlepsze klany'maja w dupie MP to nie powinny byc uznawane za bogów na polskiej scenie warbanda.Ale chwała im za to,ze pokazuja innym panstwa,ze polska jest mocna w WB, ale powiny sie starac takze u siebie.Tak samo jest w pilce noznej przykład lech

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #226 dnia: Grudnia 08, 2010, 18:24:26 »
    Posłuchaj ale ja myślę że, REF nikomu nie musi nic udowadniać...:)
    A to że, koncentruje się na NPL to powinno cieszyć inne Polskie klany, bowiem mają szanse, przynajmniej nominalnie się jakoś zatutułować...
    To Tylko moje prywatne zdanie...

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #227 dnia: Grudnia 08, 2010, 18:24:44 »
    Posłuchajcie nie mówię w imieniu żadnego z klanów. To tylko moje prywatne zdanie...To raz a to dwa że, UWAŻAM iż, organizatorzy powinni rozumieć że, NPL jest ważniejszy a mecz 6 vs 6 jest mniej cenny niż porządny trening...A chyba wszyscy chcemy by polacy odnosili sukcesy na arenie międzynarodowej?:P

No dobra to jakim cudem mogą w tedy połączyć treningi i NPL przecież z tego mogą wygospodarować tą 1 godzinkę co nie lygrys?? Dobra już mi się nie chce pisać tylko chce się dowiedzieć kiedy wreszcie zagramy te mistrzostwa do końca.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #228 dnia: Grudnia 08, 2010, 18:32:19 »
    Posłuchaj ale ja myślę że, REF nikomu nie musi nic udowadniać...:)
    A to że, koncentruje się na NPL to powinno cieszyć inne Polskie klany, bowiem mają szanse, przynajmniej nominalnie się jakoś zatutułować...
    To Tylko moje prywatne zdanie...

Prosiłbym o nie wypowiadanie się w imieniu klanu REF, od tego jest rada klanu i wyznaczeni przez nią emisariusze...
    Mój klan ustala stanowisko w sprawie Mistrzostw Polski i niebawem je tu zamieści.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #229 dnia: Grudnia 08, 2010, 18:37:50 »
    Luca w przeciągu tej rozmowy z 10 razy podkreśliłem że, mówie tylko  w swym imieniu a opieram je na obserwacji sytuacji w grupach i serwerach :P
    A to co tu pisze, to prawda oczywista dla ludzi ze wszystkich klanów... MP są ważne, ale nie najważniejsze zwłaszcza że, zasady doprowadziły do tego że, nie wygra najlepszy klan...
    Sumując powtórze po raz enty...wypowiadam się w swoim imieniu i na podstawie obserwacjii sytuacji w grupach :P
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2010, 18:41:03 wysłana przez lygrys »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #230 dnia: Grudnia 08, 2010, 18:53:53 »
    Luca w przeciągu tej rozmowy z 10 razy podkreśliłem że, mówie tylko  w swym imieniu a opieram je na obserwacji sytuacji w grupach i serwerach :P
    A to co tu pisze, to prawda oczywista dla ludzi ze wszystkich klanów... MP są ważne, ale nie najważniejsze zwłaszcza że, zasady doprowadziły do tego że, nie wygra najlepszy klan...
    Sumując powtórze po raz enty...wypowiadam się w swoim imieniu i na podstawie obserwacjii sytuacji w grupach :P

Lygryss to co piszesz to głupoty:) SRT i PF dawno już odpadły z turnieju REF też ostatnio przegrał więc teraz tylko oni grają o wszystko...więc nie pisz że polskie klany ble ble ble:)

Edit: sosna czytaj ze zrozumieniem, REF wciąż gra:)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2010, 19:25:06 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Sokół

• Użytkownik
    « Odpowiedź #231 dnia: Grudnia 08, 2010, 19:10:09 »
    Argaleb ma racje.SRT i REF juz dawno odpali, a co do PF to nie zgodził bym sie z tym, ze to byl jeden z najlepszych klanow.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #232 dnia: Grudnia 08, 2010, 19:12:47 »
    Klan REF wciąż uczestniczy w rozgrywkach ENPL więc nie wiem skąd te informacje, że dawno już odpadł...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Sokół

• Użytkownik
    « Odpowiedź #233 dnia: Grudnia 08, 2010, 22:02:02 »
    Mi nie chodziło,że odpadliście z ENPL-u.Życzę REFowi zwycięst i wygranej.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #234 dnia: Grudnia 09, 2010, 17:16:20 »
    Moim skromnym zdaniem, organizacja mistrzostw źle została ułożona jezeli chodzi o terminarz, tzn.
    Skoro jest liga (czy mistrzostwa) NPL, to w tym samym czasie nie mogą być organizowane MP. Klany uczestniczące w jednym i drugim, nie dadzą rady ogarnąć tylu meczy.
    Uważam, że MP powinny być rozgrywane miesiąc po zakończeniu NPL, z tego powodu, iż nie wiadomo co sie przy okazji wydarzy, czy terminy sie nie przedłuża itd.

To moje skromne zdanie ;)

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Grudnia 09, 2010, 17:27:13 »
    Wznawiam swoją prośbę, żeby ktoś wreszcie z sędziów lub osoba kompetentna która organizuje MP, żeby napisała kiedy wreszcie gramy część finałową.

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #236 dnia: Grudnia 09, 2010, 17:43:44 »
    Ja mam natomiast taką sugestie . Skończmy ten turniej jak należy , a po nowym roku razem przygotujemy nowy turniej . Usprawnimy go o nasze własne propozycje i wyniesiony bagaż doświadczeń z tego turnieju oraz wziąśc przykład od naszych przyjaciół z zagranicy którzy świetnie przygotowali ENPL  . Po szczegóły zapraszam tu :http://forums.taleworlds.com/index.php/board,193.0.html . Chciałbym również jeśli będziemy przygotowywać ten turniej wyłonić z każdego klanu jednego dwóch sędziów i jednocześnie oni będą omawiając z innymi sędziami zasady nowego turnieju  przez pryzmat swojej opinii i swojego klanu , nie zapominajmy tutaj również o niezrzeszonych graczach takich jak Alkhadias i Proud więc niezrzeszeni powinni miec również sowich przedstawiciel do sędziów. Wtedy będziemy mogli jeśli będziemy chcieli i będą osoby które będą chciały stworzyć nowe mapy ( niestety czekaliśmy na jakieś fajne mapy lecz otrzymaliśmy jedną dosyć fajną mapkę , która przy okazji jest killerem czajników i przerobione ruiny które niestety były cholernie źle przerobione , jak na długie czekanie na te mapy to jednak za mało)  , zreformować organizacje i zasady . Nie było by niedomówień i nagłych terminów . Piszę tutaj w swoim imieniu na podstawie moich własnych przemyśleń i niestety choć naprawdę podziwiam intencje organizacji takiego turnieju to ten turniej jest bardzo źle zorganizowany . Więc weźmy się w garść , szybko i sprawnie zakończmy ten turniej .
    Edit: Klanów jest mało... lecz ludzi grających jest coraz więcej  w klanach i niezrzeszonych . Dzielenie wcale nie było takie złe więc tutaj nie rozumiem Twojej dezaprobaty . Sosna nie .  Nie powinniśmy mieć żadnych wpisowych . Dla mnie to jest zabawa a nie gra dla kasy . Po drugie ilość ludzi chcących zagrać zmalałaby drastycznie i zważ na długość zbierania pieniędzy...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2010, 17:56:58 wysłana przez Wezyk »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #237 dnia: Grudnia 09, 2010, 17:49:50 »
    Nie wiem czy wy nie widzicie jednego bardzo istotnego problemu.. klanów w Polsce jest po prostu za mało.. do tego przepaść między umiejętnościami klanów jest ogromna. A jak się skończyło dzielenie klanów i robienie grup.. to chyba każdy widział.

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Grudnia 09, 2010, 17:52:05 »
    Dodam do wypowiedzi wezyka, iż ja proponuje dodać jeszcze wpisowe np. od osoby 5 zł Jak to jest np. w turniejach LOTR-a itd. Wygrana była by w postaci kasy dla klanu lub nie wiem sfinansowanie z tego na przyszły rok dla klanu serwera lub czegoś innego jak by było wystarczająco kasy.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #239 dnia: Grudnia 09, 2010, 19:05:55 »
    Widzę, że klany CG oraz ZKM za bardzo się, że tak powiem, wybaczcie: rozkokosiły;)
    Tutaj według mnie nie ma żadnych wątpliwości w wyniku takich mistrzostw. O, na przykład, ZKMie czy CG, możemy pokazać wam jak wygląda sprawa w imieniu Starej Gwardii;)