Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mistrzostwa Polski - Ogólne  (Przeczytany 38050 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Mistrzostwa Polski - Ogólne
    « Odpowiedź #210 dnia: Listopada 23, 2010, 20:17:46 »
    Oczywiście że nikt nie będzie tutaj popierał takiego zachowania... Żadnych "idiotów", "gay party" i ogólnego obrażania od "ograniczonych" tolerować nie będziemy i Clexane otrzymuje ostrzeżenie.

p.s. Jeszcze jak byście mieli o co się kłócić, a to głupia gra i głupi turniej... Aż się obawiam, jak co niektórzy reagują na życiowe dylematy i porażki. :/

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #211 dnia: Listopada 23, 2010, 21:03:39 »
    Te gay party, przecież nie było na poważnie. Zresztą napisałem to tak:

Cytat: Clexane  Dzisiaj o 19:11:16
    Oj to widzę, że gay party z Zardesem i Eggzorem mogą zrobić :P

Chyba na poważnie, bym swoim nie jechał...

Offline Zardes

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Do zobaczenia.
      • Profil Youtube - MrZardes
    « Odpowiedź #212 dnia: Listopada 23, 2010, 22:19:35 »
    Clexane proszę odpuść, nie ma sensu walczyć jak wynik już od dwóch dni jest rozstrzygnięty, nic tego nie zmieni, a temu kto tak na prawdę zawinił niech to pozostanie na sumieniu. Z mojej strony dzięki za grę i do ponownego skrzyżowania mieczy.

PS: Rey_pl daj trochę fory, aby inni mogli sobie trochę pozabijać^^ :)

http://www.youtube.com/watch?v=bdaQ5nPV_zM     -=| Trailer The Deluge|=-

http://www.youtube.com/watch?v=z1s2jrmx3KY      -=| Bitwa pod Kircholmem |=-

http://www.youtube.com/watch?v=8VSOdp_rt2I      -=| Bitwa pod Tczewem |=-

https://www.youtube.com/watch?v=hZxB9WPkjzw    -=| Prezentacja wersji v0.8 |=-

https://www.youtube.com/watch?v=FQu4yEVL1Jg    -=| Prezentacja wersji v0.9 |=-

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #213 dnia: Listopada 28, 2010, 17:51:50 »
    Razem z Aronem ustaliliśmy, że aby nie przedłużać fazy grupowej, ustalony zostaje wstępny Deadline do przyszłej niedzieli na rozegranie wszystkich meczy fazy. Prosiłbym wszystkie drużyny o postaranie się, aby rozegrać wszystkie swoje mecze w tydzień. Powodzenia.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #214 dnia: Grudnia 07, 2010, 08:00:57 »
    Co organizatorzy mają zrobić dalej z turniejem?

Będzie ustalony w końcu jakiś deadline, na rozegranie kolejki (1 mecz) czy nadal będzie to w ogóle bez żadnego składu i ładu? Teraz nie wiadomo nawet kto dał walkowera i kiedy trzeba rozegrać mecz. Niby coś tam jest ale nikt tego nie pilnuję (Przydało by się chociaż tą informację umieścić gdzieś indziej niż post... może w temacie o tabeli). A więc proponuję w końcu aby się organizatorzy chociaż odrobinkę się zangażowali i chociaż starali się dokończyć ten turniej.. a jak nie to po prostu niech rozwiążą ten turniej i nie będzie wstydu. Przydały by się też jakieś screeny z meczy już rozegranych, nie ma żadnego potwierdzenia wyników, oprócz 2-3 meczy.. Do tego w końcu przydało by się wiedzieć na jakich mapach, trzeba grać.. "turniej" już trochę trwa a sądzę że nie tylko ja nie mam pojęcia na jakich mapach powinno się grać, z Nativa czy z tej paczki, w zasadach jest napisane że na mapach z tej paczki.. ale jak nawet organizatorzy grali na mapkach z Nativa.. to ja już sam nie wiem.

« Ostatnia zmiana: Grudnia 07, 2010, 08:12:55 wysłana przez ^IvE »

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #215 dnia: Grudnia 07, 2010, 08:38:52 »
    Organizatorzy weźcie się do roboty i najlepiej zróbcie coś co działa w NPL - na każdy mecz, każdej kolejki stwarzajcie topic, gdzie będzie można się omówić na mecz i JASNO podawajcie ogólnie terminy na rozegranie meczy.
    Zakończcie już tę pierwszą rundę - tym, którym zależało udało się rozegrać część meczy. W pozostałych przydzielić punkty tym, którzy wykazywali większą inicjatywę i tyle. I porządnie zabrać się za rundę drugą.

Offline IPL_Haldir

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #216 dnia: Grudnia 07, 2010, 15:05:24 »
    Proszę o cierpliwość... Wszystko zostanie zakończone tak jak należy... Także spokojnie.

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #217 dnia: Grudnia 08, 2010, 15:39:25 »
    KIEDY WRESZCIE ZACZNIE SIĘ GAZA PUCHAROWA, BO TO SIĘ CIĄGNIE JAK NIE POWIEM CO !!! Pytam w swoim imieniu.

Offline Grzewit

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #218 dnia: Grudnia 08, 2010, 15:45:43 »
    Nie mam bladego pojęcia ale przypuszczam (i są to moje osobiste przypuszczenie), że dopiero po świętach w tak zwanej przerwie świątecznej.
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #219 dnia: Grudnia 08, 2010, 16:58:04 »
    Sosno nie chce cię martwić ale najmocniejsze Polskie klany, wzieły udział w NPL i trudno im czas wygospodarować na mecz 6 vs 6...A przyznać wszystkim walkowery to cóż, potem tylko zagranicznych graczy by się wprowadziło w błąd i to wielki, gdyby ktoś z poza REFu lub WV został mistrzem...Wiecie potem sparing i to taki poważny 12 na 12  i zaskoczenie całego świata że, klan xxx z tytułem dostaje do 0...

Cóż, myślę że, cierpliwość jest wskazana w tym wypadku Sosno :) Dla mnie najlepiej byłoby od początku zawiesić MP na czas trwania NPL, mimo wszystko tam nasi rodacy siekają zagranicznych graczy i jakoś prestiż naszej sceny WB rośnie przynajmniej w mej opinii :)
    NPL by się skończył i nie byłoby problemów...
    Ale to tylko moje prywatne zdanie oparte na obserwacji sytuacji w różnych grupach :))

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #220 dnia: Grudnia 08, 2010, 17:34:42 »
    No ale jeśli MP jest od dawna organizowane, to pro-klany mogłyby wystawić chociażby średni skład do rozgrywek. A z tego co napisałeś lygrysku wynika, że to olewacie...

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #221 dnia: Grudnia 08, 2010, 17:51:21 »
    Ekhm gdy są zasady to powinno się ich przestrzegać co nie?? Pisze się za tydzień deadline to powinien być wykonany, a nie że jak nie gra bardzo dobry klan to od razu zasady się zmienia. Mogę się założyć, iż jakby 3 drużyny np. z takiego zkm-u lub garstka ludzi co niema klanu, by nie zagrała od razu by byli wywaleni. Najlepiej anulujcie te mistrzostwa, bo po prostu już jest to śmieszne i jakby jakiś klan zagraniczny te mistrzostwa zobaczył oraz ich organizacje to by je po prostu wyśmiał.

Jak by te "najlepsze" klany chciały być tym mistrzem polski to by tych mistrzostw nie olewały, ale jak widzimy olewają nie oszukujmy się. Pisze mistrzostw i polski ponieważ tylko polska umie tak pięknie wszystko organizować i dawać fory "najlepszym"
    To jest tylko i wyłącznie moja opinia.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2010, 17:55:46 wysłana przez Sosna »

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #222 dnia: Grudnia 08, 2010, 18:07:17 »
    Posłuchajcie nie mówię w imieniu żadnego z klanów. To tylko moje prywatne zdanie...To raz a to dwa że, UWAŻAM iż, organizatorzy powinni rozumieć że, NPL jest ważniejszy a mecz 6 vs 6 jest mniej cenny niż porządny trening...A chyba wszyscy chcemy by polacy odnosili sukcesy na arenie międzynarodowej?:P

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #223 dnia: Grudnia 08, 2010, 18:12:46 »
    Chyba codziennie nie grają treningów ani tych meczy więc jeden dzień godzinka by ich nie zbawiła co nie lygrys?? Chyba mistrzostwa są też ważne jak tu chodzi o mistrza polski?? co nie?? mylę się ??oświeć mnie.

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #224 dnia: Grudnia 08, 2010, 18:16:50 »
    Mylisz się moim zdaniem...To tylko moja opinia ale dla mnie NPL jest jak Liga Mistrzów a MP jak turniej orlików.
    Poza tym każdy ma swoje życie, i trudno połączyć 2 turnieje na raz...