Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mistrzostwa Polski - Ogólne  (Przeczytany 38121 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pogomce

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • WV_Rastablasta
    Odp: Mistrzostwa Polski - Ogólne
    « Odpowiedź #165 dnia: Listopada 10, 2010, 14:03:49 »
    Jeśli wrogowie otoczą strzelca, to wyciąga młot a nie strzela im w pięty :) Skoro taka jest taktyka drużyny, nie trzeba niczego zabraniać.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #166 dnia: Listopada 10, 2010, 14:56:18 »
    Słuchaj Pogomce to chodzi o takie coś
    team A gra 3 piechociarzami 3 kusznikami z mocnymi tarczami i dobrymi mieczami bo nie kupowali kusz.
    team B gra podobnie ale kusznicy mają kiepawe tarcze...
    I co się dzieje team A wybiega olewając te przedmioty i rusza na zgniecenie wroga..I teraz Team B jest w gorszej sytuacji bo ich 3 kuszników albo ma kiepskie tarcze albo wcale... i Tutaj zaczyna się nierówna walka :)
    A sędzia co może? Zabronienie tego byłoby idiotyzmem ponieważ zaprzeczyłby własnym zasadom :)))

Offline pogomce

• Użytkownik
    • WV_Rastablasta
    « Odpowiedź #167 dnia: Listopada 11, 2010, 13:22:48 »
    Cały zbiór specyficznych zasad wymyślonych przez IPL rozsypuje się w tym wypadku jak domek z kart.
    Ive załamuje ręce a Proud zaciera łapki nad upadkiem Native'a - coś w tym jest.

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #168 dnia: Listopada 11, 2010, 16:46:31 »
    Naprawdę nie wiem, panowie, co wam szkodzi grać po ludzku, z normalnymi zasadami a nie jakimiś ograniczeniami klas (haha, wtf), na customowych mapach i jeszcze ze zwiększonym goldem. Z faktycznymi cw w nativie to nie ma nic wspólnego i żadnego "mistrza" nie wyłoni. No, ale wasza piaskownica.

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #169 dnia: Listopada 11, 2010, 16:59:29 »
    Ozwan ale każdy się  z tobą zgadza...oprócz organizatorów...

Dla mnie sprawa powinna wyglądać tak : gramy na native 6 vs 6 i klan który gra więcej i ma lepszego skilla wygrywa...I niech sobie płaczą gracze bez skilla znajomości map, klany którym nie chciało się wymyślić taktyk...niech sobie płaczą ale zwycięzca będzie naprawdę najlepszy w tym wypadku:)
    A tak to ślepy los może decydować, wezmę nordów a tu mapa równina bez drzew itd ogroooomna...I co z tego że, mam skilla skoro organizatorzy zabawili się moim kosztem i uniemożliwiają mi równą grę...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 11, 2010, 20:40:55 wysłana przez lygrys »

Offline IPL_Aron

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #170 dnia: Listopada 12, 2010, 19:57:40 »
    Lygrys przeczytałes regulamin?
    To nie dyskutuj

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #171 dnia: Listopada 12, 2010, 20:49:54 »
    Moje zdanie jest takie.
    Fajnie, ze ktos pomyslal o mistrzostwach, ale wykonanie ich i te ograniczenia klasowe, sa dla mnie bez sensu.Najlepiej grac na nativie, bez ograniczen klasowych.Rodzaj gry bitwa, bez masterow jak na prawdziwej bitwie.Ale to nie ja jestem organizatorem.

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #172 dnia: Listopada 13, 2010, 11:58:17 »
    Ave Sokół, albowiem Ci którzy bezczeszczą świętość wojny i tworzą z niej zabawę będą potępieni,

Teraz powaga. Sokół ma rację i tak od początku powinno być.

Offline Sokół

• Użytkownik
    « Odpowiedź #173 dnia: Listopada 13, 2010, 12:50:43 »
    Nie lubie gdy na sparze sa mastery, bo wtedy nie mozna przykampic, tylko wszyscy czekaja na mastery, by tam pokonac wroga lub zdobyc flage i w taki sposob nie mozna zrobic taktyki, bo wrzystko sie opiera na masterze.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #174 dnia: Listopada 13, 2010, 12:52:53 »
    Czytaj- kwestia przypadku. Jeżeli master blisko naszego spawna wygrywamy, jak ich-przegrywamy. Trzeba zdezaktywować mastera albo dać tak kolosalny czas rundy, żeby wszyscy się na siebie rzucili z nudów.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #175 dnia: Listopada 13, 2010, 12:54:19 »
    Nie lubie gdy na sparze sa mastery, bo wtedy nie mozna przykampic, tylko wszyscy czekaja na mastery, by tam pokonac wroga lub zdobyc flage i w taki sposob nie mozna zrobic taktyki, bo wrzystko sie opiera na masterze.

A jak zdobyć mastera to nie taktyka? O_O

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #176 dnia: Listopada 13, 2010, 12:56:09 »
    Byłaby, gdyby flaga podnosiła się wolniej. Ale jak się wszyscy ustawią to tak z*****la pod górę, że jedyną rozsądną taktyką jest sprint do niej.

Co zwykle kończy się rzezią atakujących.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #177 dnia: Listopada 13, 2010, 12:57:55 »
    Szybciej flaga podnosi się na siege, conqest. Na battle nie ma takich rzeczy a jeśli jest to ma to minimalny wpływa na prędkość podnoszenia flagi.

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #178 dnia: Listopada 13, 2010, 13:39:46 »
    Posłuchajcie jeśli nie umiecie grać to wasz problem ale bynajmniej czekanie na mastera ma swój sens...Trzeba mieć i zapewnić sobie dobrą lokacje...łucznicy bynajmniej zazwyczaj nie próżnują, trzeba do tego mastera w całości dobiec i wygrać starcie pod nim...To wszystko to nie takie hop siup...Radzę ZKMowi trenować ten aspekt a nie jak jakieś n00bki wymyślać bzdurne zasady bo nie mamy czasu by się oswoić z tymi co są...
    Aron pisze o regulaminie że to organizatorzy decydują...Nadajesz się chłopie na polityka, oni też mają lud w d*** :) Ale przynajmniej udają że, tak nie jest : d

Offline Sokół

• Użytkownik
    « Odpowiedź #179 dnia: Listopada 13, 2010, 13:54:13 »
    Umiemy grac.Tylko,ze gralismy z takimi klanami,ze biegli na nas jak glupki i ich rozwalalismy, a na sparze z REFem pierwszy raz spotkalismy sie z taka sytuacja,ze przeciwnicy czekali na mastera. a my nie bylismy na to przygotowani.Ja mam to w dupie czy mnie organizatorzy sluchaja.Napisalem tylko moja opinie na temat przebiegu gry, a nie mowie co maja organizatorzy zmieniac.

« Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2010, 14:03:18 wysłana przez Sokół »